Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-01 klockan 07:42. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Slangvagnar


13 resultat
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Slangvagn GARDENA 100 metall
Gardena
(2)
1899,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Slangvagn GARDENA AquaRoll S
Gardena
(3)
559,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Slangvagn GARDENA AquaRoll M
Gardena
669,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
13 av 13 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Slangvagnar"

Köp slangvagn & slangkärra på HORNBACH.se

En slangvagn är precis som det låter, en liten vagn som du transpoterar din trädgårdsslang på. En slangvagn eller slangkärra är bra att ha om du behöver ansluta slangen på flera ställen och därmed transpotera runt slangen. En annan anledning kan vara om du vill förvara din slang inomhus, exempelvis i garaget. Då är det bra att ha slangen uppvirad på en slanvagn. På HORNBACH kan du bland andra köpa Gardena slangvagn, som är en omtyckt favorit hos många.

Hur fungerar en slangvagn?

En slangvagn eller slangkärra är smidigt att ha om du inte vill att din slang ska stå framme. Det är också mycket partiskt att ha sin slang uppvirad på en slangvagn, då riskerar den inte att böja sig eller trassla ihop sig, för att stå och trassla ut 50 meter slang är inte det roligaste man kan göra. Hanteringen av vattenslangen går både fortare och enklare om du virar upp den på en slangvagn när du är klar med din vattning.

Slangvagn

Förvarar du din slangkärra i förrådet så kan du enkelt dra ut din slangupprullare för vatten när det är dags att vattna blommorna, gräsmattan eller grönsakslandet. Exempelvis Gardena slangvagn är utrustad med två hjul, vilket möjliggör att du smidigt kan dra din slangvagn efter dig. Sedan ansluter du din slangkärra till vattenutkastet och börjar dra ut vattenslangen, hur enkelt som helst! Gardena slangvagn är också utrustad med en vev så du enkelt kan veva in vattenslangen efter användning.

De flesta slangvagnar har även en vikbar fot vilket tillåter slangvagnen att stå stabilt och stadigt på marken under tiden du använder den. Beroende på vilken slangvagn du väljer, kan flera delar av slangvagnens utrustning fällas in för optimal platsbesparing. Vissa slangkärror är även utrustade med förvaring där du kan placera strålmunstycken och liknande.

Handla slangvagn på weben

På HORNBACH.se hittar du ett stort utbud av olika slangvagnar för vattenslangen, oavsett hur dina behov ser ut. Med en slangvagn kan du enkelt dra fram slangen vid behov och lika snabbt få bort den för att få en prydligare trädgård. Du hittar även flera olika strålmunstycken och strålpistoler som kan monteras på vattenslangen. Väljer du att handla direkt i vår webbshop så skickar vi din beställning direkt till dig. Du kan även välja att besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få tips & råd från våra kunniga projektrådgivare på plats!

Har du inte bestämt dig för hur du vill förvara din trädgårdsslang, se då hela vårt sortiment av slanghållare.

upp