Just nu bjuder vi på frakten för ombudspaket från 999 kr. Läs villkor här >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-03-20 klockan 09:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Slangvindor


18 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Slangvinda HOZELOCK Auto Reel 40m
HOZELOCK
(7)
2299,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Väggslangvinda GARDENA Classic 60
GARDENA
(3)
649,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Slangbox FOR_Q FQ-WSB small 10m
for_q
(3)
599,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
18 av 18 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Slangvindor"

Köp slangvinda på HORNBACH.se

Söker du en enkel och samtidigt snygg föevaring av din trädgårdsslang, då är det helt klart en slangvinda du ska köpa! Med en slangvinda kan du enkelt dra ut slangen och sedan endast med ett ryck så dras slangen tillbaka, och det bästa av allt är - du behöver inte vara rädd att slangen trasslar sig eller blir vikt inuti väggslangboxen. Gardena slangvinda är favorit bland vattenslangvindorna, men i vårt breda sortiment hittar du slangvindor från både for_q och Hozelock.

Vilken slangvinda är bäst?

Det finns många fördelar med en slangvinda eller vattenslangvinda. Slangvindor monteras på väggen och är därmed mycket platsbesparande. Du behöver inte göra plats i förrådet eller i garaget för att förvara din slangvagn och behöver heller inte se din slarvigt upphängda slang över en slanghängare på husfasaden. Med en Gardena slangvinda kan du välja att få automatisk inrullning av vattenslangen, slangen åker då enkelt tillbaka in i din vattenslangvinda med bara ett ryck. På så vis kan du spara både tid och energi genom att slippa veva in slangen för hand efter användning. Välj en inbyggd slangvinda för vatten, och undvik slangar som trasslar ihop sig på gräsmattan eller när du förvarar den i en rulle. Under vintern bör du sedan montera ner din slangvinda för att förvara den inomhus och därmed undvika att den fryser sönder. Detta görs enkelt genom att lossa ett par skruvar.

Slangvinda

Olika slangvindor

Det finns betydligt fler modeller än slangvinda med 35 meter inbyggd slang, som kan ansas som den vanligaste modellen på en väggslangbox. Du kan du välja en slangvinda med 50 meter inbyggd slang eller om du hellre vill ha mindre slang i väggslangboxen så finns det detta också. En slangvinda på väggen kan du köpa i olika färger, så att den passar husfasaden och resten av omgivningen. Du kan exempelvis välja en Gardena slangvinda 35 som är vit och antracit, och som smälter in väl med en ljus ytterpanel om du inte vill ha en väggslangbox i exempelvis blått eller orange.

Många möjligheter med en slangvinda

Förutom att du kan välja att köpa en slangvinda med olika längd på trådgårdsslangen, så finns det även lite smidiga funktioner som kan vara värda att veta om. Väljer du exempelvis slangvindan Gardena Comfort 35, får du en slangvinda som kan roteras 180 grader, den svänger alltså i takt med att du rör dig. Detta är praktiskt om du har en större trädgård som ska vattnas, du kan alltså gå runt utan att vara rädd för att slangen ska böja sig eller trasslas ihop. Det finns modeller av väggslangvindor som du manuellt vevar upp, efter att du har dragit ut slangen. Men det vanligaste hos en slangvinda är att du med ett enkelt ryck i slangen startar den automatiska inrullningen av slangen. Det finns även de slangvindor som du inte skruvar upp på väggen, utan som du istället ställer undan efter varje vattning, likt en slangvagn. Sist men inte minst vill vi tipsa om slangboxen på spjut. Har du ett vattenutkast på din trädgård som inte står intill en byggnad, då kan det vara svårt att montera en väggfast slangbox intill. Men en slangvinda med markspjut kan du däremot skruva ner i marken vart du vill.

Handla slangvinda smidigt på nätet

På HORNBACH.se hittar du ett stort utbud av olika slangvindor, så oavsett hur ditt behov sert ut så kommer du hitta en vattenslangvinda hos oss! Vi har slangvindor för vatten från kända varumärken, Gardena slangvinda, en väggslangbox från Hozelock och slangvinda från for_q. Du hittar även flera olika strålmunstycken och strålpistoler som kan monteras på vattenslangen. Väljer du att handla direkt i vår webbshop så skickar vi din beställning direkt till dig. Du kan även välja att besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få tips & råd från våra kunniga projektrådgivare på plats!

Har du inte bestämt dig för hur du vill förvara din trädgårdsslang, se då hela vårt sortiment av slanghållare.

upp