0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-10-01 klockan 06:25. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Gasolkök & gasolbrännare


9 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Översikt
Grillguide

Grillguide

När köttet fräser på elden, så stiger pulsen hos de grillfrälsta! Hitta din glöd hos oss - vare sig du är ute efter kol eller gasol så finner du allt för grillningen hos HORNBACH!

Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Gasolkök & gasolbrännare"

Köp gasolkök & gasolbrännare på HORNBACH.se

Upptäck vårt omfattande sortiment av gasolkök och gasolbrännare för alla dina matlagningsbehov. Oavsett om du är en erfaren campingentusiast, en äventyrlig friluftsentusiast eller bara vill ha ett portabelt kök för utomhusbruk, har vi det perfekta alternativet för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av gaskök, gasolspisar och gasbrännare som är konstruerade för att vara praktiska, effektiva och säkra att använda. Våra gasolkök är utrustade med pålitliga brännare och regleringsventiler för att ge en jämn och kontrollerad låga. De är lätta att tända och justera, vilket gör matlagningen till en enkel och trevlig upplevelse.

Stora möjligheter med ett gasolkök

Våra gasolbrännare är perfekta för stekhällar och andra kokutrustningar. Med hög värmeeffekt och precision kan du laga mat som en professionell kock, oavsett om du är ute på campingäventyr eller bara tillbringar tid utomhus med familj och vänner. Förutom vårt breda utbud av gasolkök och gasolbrännare erbjuder vi också gasolplattor, som är perfekta för utomhuskök och grillplatser. Våra gasolplattor är robusta och hållbara, och de ger en jämn och effektiv uppvärmning för matlagning och grillning. Upptäck fördelarna med att använda gas till din brännare. Gas är en ren och effektiv energikälla som ger omedelbar värme och är lätt att kontrollera. Du behöver inte längre oroa dig för bränslebaserade begränsningar eller förvara och hantera farliga ämnen som sprit. Oavsett om du behöver ett gasolkök för camping, ett portabelt gaskök för friluftsliv eller bara letar efter den bästa gasolbrännaren för ditt utomhuskök, kan du lita på att våra produkter håller högsta kvalitet och prestanda. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta gasolköket för dina behov.

Muurikka Gasol

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av gasolkök och gasolbrännare från välrenommerade tillverkare, inklusive Muurikka, Hot Wok och andra ledande varumärken. Dessa varumärken är kända för sin pålitlighet, hållbarhet och prestanda, vilket gör dem till det bästa valet för alla krävande utomhuskockar. Våra gasolkök är utformade med bekvämlighet och bärbarhet i åtanke. De är lätta att transportera och montera, vilket gör dem idealiska för campingäventyr, picknickar eller utflykter till stranden. Du kan laga upp en läcker måltid var som helst där du har tillgång till gas. Med våra portabla gasolkök behöver du aldrig kompromissa med matlagningens kvalitet, även när du är långt ifrån ditt kök.

För de som älskar att laga mat utomhus är våra gasolbrännare perfekta komplement till din utrustning. Oavsett om du vill steka, grilla eller woka, kommer våra gasolbrännare att ge dig den nödvändiga värmen för att skapa läckra och smakrika rätter. Med sina högkvalitativa material och robusta konstruktion kan våra gasolbrännare hantera tuffa utomhusförhållanden och ge pålitlig prestanda år efter år.

Vid vilka tillfällen är ett gasolkök bra?

Ett gasolkök är utmärkt för en mängd olika tillfällen och situationer. Här är några exempel på när ett gasolkök kan vara till stor nytta:

 • Vid camping: Gasolkök är ett populärt val för campingäventyr eftersom de är bärbara, enkla att använda och ger snabb och pålitlig värme för matlagning. Oavsett om du lagar en enkel frukost, kokar vatten för te eller tillagar en läcker middag utomhus, kan ett gasolkök göra matlagningen till en bekväm och trevlig upplevelse under din campingresa.
 • Vid picknickar och utflykter: När du planerar en dagstur eller picknick i naturen kan ett gasolkök vara en fantastisk följeslagare. Du kan laga och njuta av varma måltider eller drycker på plats, vilket ger extra komfort och möjligheten att tillaga olika rätter även när du är långt ifrån ditt eget kök.
 • På stränder och grillplatser: Många stränder och offentliga grillplatser tillåter användning av gasolkök. Genom att ta med dig ett portabelt gasolkök kan du njuta av en grillfest eller laga mat vid stranden utan att behöva förlita dig på de tillgängliga grillarna eller kol. Gasolkök ger enkel och ren matlagning utan behov av att hantera tändvätskor eller aska.
 • Om det uppkommer en nödsituation eller strömavbrott: Vid strömavbrott eller nödsituationer kan ett gasolkök vara ovärderligt. Du kan fortsätta laga mat och värma vatten även när elen är borta. Det ger dig möjligheten att tillaga mat och ha varma drycker när du behöver det som mest.
 • Utomhusfester och evenemang: Om du ordnar en utomhusevenemang eller grillfest är ett gasolkök ett praktiskt och mångsidigt verktyg. Du kan laga mat på plats och servera dina gäster färska och varma rätter utan att behöva använda köket inomhus.

Ett gasolkök användbart i en rad olika situationer där du vill laga mat utomhus, oavsett om det är under campingresor, utflykter, stranddagar, nödsituationer eller sociala evenemang. Det ger bekväm och pålitlig matlagning med minimal ansträngning och ger dig friheten att njuta av utomhusmiljön samtidigt som du kan tillaga dina favoriträtter.

Hur drivs ett gasolkök?

Ett gasolkök drivs genom att använda gasol som bränsle. Gasolen, vanligtvis propan eller butan, lagras i en tryckbehållare eller gasoltank som är ansluten till gasolköket. När du öppnar gasventilen på köket tillåts gasen att strömma ut och blandas med luft. När du tänder på köket antänds gasen och skapar en kontrollerad låga för matlagning.

Såhär använder du ett gasolkök:

 • Kontrollera att gasoltanken är ordentligt ansluten till gasolköket och att alla anslutningar är tätt förseglade.
 • Vrid på gasventilen på gasoltanken, vanligtvis i motsols riktning, för att släppa ut gasen.
 • Vrid på regleringsventilen på gasolköket för att släppa in gasen i brännaren. Vrid ventilen försiktigt tills du hör eller känner gasen strömma ut.
 • Tänd på köket genom att använda en tändsticka eller en inbyggd tändningsmekanism om det finns en. Förhindra att lågan är för stor genom att justera regleringsventilen på gasköket.
 • När du är klar med matlagningen, stäng av gasventilen på gasoltanken först för att stoppa gasflödet. Låt brännaren svalna helt innan du packar undan gasolköket.

Vad är bäst gasolkök eller spritkök?

Valet mellan ett gasolkök och ett spritkök beror på dina specifika behov, preferenser och användningssituationer.

 • Gasolkök är kända för sin snabba uppvärmningstid och starka låga. De ger en konstant och jämn värme, vilket gör dem idealiska för matlagning där precision och snabbhet är viktigt. Spritkök har vanligtvis en lägre värmeeffekt och kan ta längre tid att värma upp. De är mer lämpliga för enklare matlagning och kokning av vatten.
 • Gasolkök använder gasol (propan eller butan) som bränsle och kräver en gasoltub eller en gasbehållare. Spritkök använder alkoholbaserade bränslen som etanol eller metanol. Gasol är en renare och mer effektiv bränslekälla som ger omedelbar värme och enkel kontroll över lågan. Spritbränsle kan vara billigare och mer lättillgängligt, men det kan vara mindre effektivt och kräver mer noggrann hantering.
 • Både gasolkök och spritkök är vanligtvis kompakta och bärbara, men spritkök tenderar att vara lättare och enklare att bära med sig på vandringar eller längre resor där vikt och packningsstorlek är viktiga faktorer. Gasolkök kan vara lite tyngre på grund av behovet av en gasolflaska.
 • Både gasolkök och spritkök kan användas säkert om de hanteras korrekt och enligt tillverkarens anvisningar. Gasolkök har vanligtvis fler säkerhetsfunktioner och inbyggda skydd mot gasläckage och överhettning. Spritkök har enklare konstruktioner och är mindre benägna att orsaka en omedelbar brandrisk. Båda typerna kräver dock att man är medveten om eldsäkerhet och att man använder dem på ett säkert sätt.

Om du behöver snabb uppvärmning, stark låga och enkel användning kan ett gasolkök vara det bästa valet. Om du prioriterar lätt vikt, enklare bränslehantering och mer grundläggande matlagning kan ett spritkök vara mer passande.

Handla gasolkök & gasbrännare på webben

Vi förstår att varje kund har sina egna specifika behov och önskemål när det gäller gasolkök och gasolbrännare. Därför erbjuder vi ett brett utbud av modeller, storlekar och funktioner för att passa alla. Oavsett om du behöver ett litet gasolkök för enkel matlagning eller en kraftfull gasolbrännare för avancerade matlagningsmetoder, har vi något för dig.

Så utforska vårt sortiment av gasolkök och gasolbrännare idag och upptäck de bästa produkterna för att förbättra din utomhusmatlagning. Med högkvalitativa material, användarvänliga funktioner och enastående prestanda är våra produkter det perfekta valet för alla som vill njuta av god mat och minnesvärda stunder i naturen.

Vi har även ett brett sortiment av små gasolgrillar med 1-2 brännare och alla de grillredskap du behöver för att laga mat ute, allt från grillformar, grillpannor och grillbestick till grillvantar och kryddor. Och glöm inte att köpa en extra gasoltub att ha hemma, för visst är det tråkigt när maten är kall.

Du kanske också är intresserad av

upp