Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 13:19. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Gasolgrill 1-2 brännare


13 resultat
WEBER Gasolgrill Q3200
Weber
(3)
5890,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
WEBER Gasolgrill Q1200
Weber
2999,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
WEBER Gasolgrill Weber® Traveler
Weber
(1)
4690,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Översikt
Grillguide

Grillguide

När köttet fräser på elden, så stiger pulsen hos de grillfrälsta! Hitta din glöd hos oss - vare sig du är ute efter kol eller gasol så finner du allt för grillningen hos HORNBACH!

Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
WEBER Gasolgrill Go Anywhere
Weber
(2)
1690,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
NAPOLEON Gasolgrill TQ285-1 bärbar
NAPOLEON
(1)
3490,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
NAPOLEON Gasolgrill PRO285
NAPOLEON
(1)
3989,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
13 av 13 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Gasolgrill 1-2 brännare"

Köp en liten gasolgrill på HORNBACH.se

En gasolgrill kommer i olika storlekar, alltifrån ett gigantisk grill till en smidig liten grill som du kan ta med dig på resande fot. En bärbar gasolgrill kan du enkelt ta med dig till stranden eller på utflykten. En gasolgrill med endast 1-2 brännare är även den perfekta gasolgrillen till campingen. Många små gasolgrillar är portabla, det vill säga att de går att fälla ihop och lyfta in i exempelvis bilen. En liten gasolgrill är också den perfekta grillen för balkongen, då det sällan finns stora ytor här. På HORNBACH kan du välja och vraka bland ett stort utbud av gasolgrillar med 1-2 brännare, portabla gasolgrillar och bärbara gasolgrillar.

Hur fungerar en liten gasolgrill?

På en liten gasolgrill sitter det endast en eller två brännare. Brännarna kan du jämföra med köksspisens plattor, det är alltså dessa som avger värmen. Varje brännare har ett reglage, där du kan reglera värmen på brännaren. Har den lilla gasolgrillen 2 brännare, så kan du alltså ha två olika temperaturer på grillytan.

Liten gasolgrill

En portabel gasolgrill

En portabel grill innebär en grill som du enkelt kan flytta på, alltså en liten gasolgrill, en bärbar gasolgrill eller gasolgrill för camping. Denna mindre gasolgrill är antingen utrustad med en liten gasolflaska eller en engångsflaska. En portabel gasolgrill är en idealisk gasolgrill för camping eller att ta med sig ner till stranden. Din bärbara gasolgrill behöver inte ha ett stativ, utan du kan enkelt ställa den på bordet när det är dags att grilla.

När du sedan är klar med din lilla grill är det enkelt att förvara den i en garderob, i förrådet eller garaget. Du kan också köpa en vagn på hjul till din portabla gasolgrill, då blir den ännu enklare att flytta med sig den lilla gasolgrillen.

En liten gasolgrill till balkongen

Det är vida känt att balkonger oftast är små och svårmöblerade. Får du däremot plats med lite utemöbler på balkongen så kanske även en liten gasolgrill får plats. För finns det något bättre än att grilla när sommaren äntligen är här? Dock så bör du kontrollera först med ditt fastighetsbolag att det är tillåtet att ha en liten grill med gasol. Skulle du stöta på problem här så har vi även elgrillar som lämpar sig väl på balkongen. Har du en liten gasolgrill på balkongen så är det heller inte säkert att du behöver ha en stor gasoltub. Det finns små gasolgrillar med engångstuber. Dessa kan man grilla på i upp till 4 timmar. När denna sedan är slut så ska den återvinnas, den går därmed inte att fylla på.

Handla en liten gasolgrill på webben

Funderar du på att skaffa en liten gasolgrill för campingen, till utflykter eller balkongen, då gäller det att vara ute i god tid. Beställ din bärbara gasolgrill, den lilla gasolgrillen för balkongen eller den portabla gasolgrillen för båten online, så slipper du trängas i butiker. Då har du möjlighet att få en tydlig bild över utbudet, för att du ska hitta rätt i grilldjungeln. Och du har väl inte missat vår lågprisgaranti, som försäkrar dig om att du alltid löper grillar till lägst pris hos oss! Var redo med din portabla gasolgrill när solen spricker fram och det är dags att åka ner till stranden!

Oavsett hur du bor eller vad du föredrar att lägga på grillgallret så hittar du garanterat ett grillalternativ som passar dig på HORNBACH! Här ser du hela vårt sortiment av grillar – börja din grillsäsong med ett besök på HORNBACH.se!

upp