Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 21:37. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Poolbelysning


5 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Fontän Flowclear™ LED Ø18,9cm
Bestway
(1)
399,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Att tänka på när du väljer uppvärmning till din pool

Att tänka på när du väljer uppvärmning till din pool

Inte så förtjust i kallbad? Med en poolvärmare håller sig poolen behagligt varm och du kan njuta av en längre badsäsong. Här berättar vi om de olika sätten att värma upp en pool, och vad som kan vara bra att tänka på. P ...mer

Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Poolbelysning"

Köp poolbelysning på HORNBACH.se

Med rätt poolbelysning höjer du mysfaktorn i din trädgård och ett kvällsdopp kommer att bli en fantastisk upplevelse. Med poolbelysning får du fler ljuspunkter runt din pool och badupplevelsen kommer att bli säkrare. När mörkret har lagt sig ser du bättre var du simmar och med bra poolbelysning minskar du även risken att trilla ner i poolen vid kvällspromenader. På HORNBACH kan du köpa poollampor till ett lågt pris – om du vill ha en stämningshöjare i din trädgård eller en fräck färgupplevelse vid kvällsdoppet!

Poolbelysning

Poolbelysning passar alla pooler

Det finns poolbelysning för alla pooler, oavsett vilket material din bassäng är gjord av. Det spelar heller ingen roll om den står på marken eller är nergrävd. Den enklaste och vanligaste poolmodellen är den som placeras direkt på marken, den består oftast av någon form av PVC-plast. Vill du montera poolbelysning på den poolsorten så kan du köpa poollampor som enkelt fästes med starka magneter. En sådan poolbelysning kan du faktiskt använda till alla poolsorter som står ovan mark, även om de har en metallsarg.

En annan modell av poolbelysning (som även funkar på pooltyper som är nedsänkta) är poollampor med en förlängd plastarm. Detta innebär att poolbelysningen kan hängas över poolsargen och hålls på plats av sin egen tyngd. Själva lampan hänger sedan ner under vattnet. Om du vill framhäva själva vattenytan i din trädgård, så gör du detta bäst genom att köpa poolbelysning som flyter på vattenytan. Ljuset från den guppande poolbelysningen ger stämning åt din trädgård och samtidigt en ökad säkerhet. Med poolbelysning blir bad på kvällstid upplysta och minskar risken för olyckor.

Belysning till pool

De flesta som har pool vill ha någon form av poolbelysning, men tänker kanske att det kommer att bli en hög elräkning, eller att de saknar passande elanslutning i trädgården. Men dessa hinder finns det enkla lösningar på! På HORNBACH kan du köpa poolbelysning som laddas genom solenergi, då slipper du dra kablar och vara beroende av en nätanslutning. Det blir då enkelt att installera poolbelysningen! Men man vill ju också att poolbelysningen ska vara energisnål, eller hur? En poolbelysning med LED-belysning drar betydligt mindre el och kan spara hundralappar på en säsong, jämfört med en vanlig halogenlampa. Den är något dyrare i inköp men livslängden på poolbelysning med LED-lampor är betydligt mycket längre!

Handla poollampa på webben

På HORNBACH säljer vi poolbelysning som passar alla pooler, oavsett hur du har monterat din trädgårdspool. Du beställer enkelt din poolbelysning till ett lågt pris på HORNBACH.se och får den levererat hem till dig – enklare än så blir det inte! Har du inte tålamod att vänta på din leverans så kan du istället använda dig av vår tjänst reservera & hämta. Då plockar vi ihop din order i varuhuset och det är bara för dig att komma förbi och hämta upp din poolbelysning, redan ett par timmar senare!

upp