Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 09:05. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Lusthus


11 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Lusthus"

Köp lusthus på HORNBACH.se

För många är det en dröm att ha ett eget lusthus i sin trädgård. Ett lusthus blir som ett smycke ute i din trädgård och kommer vara en plats där du kan njuta tillsammans med dina vänner, eller sitta och njuta av ensamtid. Ett lusthus kan se ut på många olika sätt, beroende på vart det är placerat. Vill du ha ett romantiskt lusthus med många fönster och slingrande rosor, eller ska ditt lusthus placeras intill vattnet och inredas som ett litet orangeri? Hos HORNBACH finner du ett brett sortiment av lusthus i flera olika storlekar och utföranden, som du sedan kan inreda efter dina behov, önskemål och din stil. De flesta av våra lusthus levereras som en byggsats, det vill säga att du själv får ta fram hammaren och snickra ihop det efter en detaljerad ritning.

Vad är ett lusthus?

Lusthus är brecis som du hör på namnet, ett litet hus som man har mest för nöjes skull. Här fikar man eller njuter av en bok och kommer samtidigt undan solens stark strålar. I ett lusthus kan du också skapa en mysig och ombonad miljö, utan att vara rädd för att det ska regna på inredningen. Har du dessutom dragit in el i lusthuset så kan du ta dit ett element, för att kunna förlänga säsongen när hösten börjar smyga sig på. När det kommer till att välja mellan ett lusthus och en pergola, bör du först fundera på vad du vill använda utrymmet till. Det som skiljer lusthuset är främst att det har väggar. Vill du kunna använda utrymmet året om kan det vara fördelaktigt med ett lusthus eftersom lusthuset väggar gör det mer skyddat mot oväder och lägre temperaturer. Lusthus kan även användas som extra förvaring för exempelvis trädgårdsmöbler som bör skyddas inomhus efter säsong.

Lusthus i byggsats

Beroende på hur du vill inreda ditt lusthus och vilken stil du vill ha så finns det olika varianter att välja bland. Köper du ett lusthus med stora glaspartier så kommer du få ett stort ljusinsläpp och du kommer få känslan av att sitta mitt i naturen, skyddad från väder och vind. Med en ritningar kan du välja att själv bygga ditt lusthus från grunden. Eller vill du så snart som möjligt kunna njuta av ditt eget smultronställe? Då kan du köpa ditt lusthus i färdig byggsats. Allt för en enklare och snabbare montering! Tänk på att samtliga lusthus kommer med monteringsanvisningar som du noggrant måste läsa igenom innan du påbörjar montering. Oavsett vad du i slutändan väljer, kommer ditt lusthus bli en naturlig samlingsplats, både om du vill koppla av i din enskildhet eller umgås med familj och vänner.

Gör ditt lusthus personligt

Det är en lyx att kunna köpa ett lusthus, för ett lusthus är en plats där man njuter och finner ro. Beroende på hur mycket plats du har för dit lilla hus så kan du inreda det på olika sätt. Köper du ett stort lusthus så kan du välja en dekorativ inredning, med allt från sköna sittplatser, en dagräd för härlig avkoppling, till odlingslådor för att driva upp ätbara växter och vackra blommor. Om du inreder med flera sittplatser och göra plats för en grill på utsidan, så kan du bjuda in till långa och trevliga kvällar med vänner och familj. Möjligheterna är oändliga om du köper ett lusthus!

Köp lusthus direkt på nätet

På HORNBACH kan du köpa lusthus i byggsats som är obehandlade. Då kan du på ett enkelt sätt själv bestämma vilka färger du vill ha på ditt lusthus och sätta din egen prägel på ditt smultronställe. Du kan beställa ditt lusthus direkt i vår webbshop för att få dina varor levererade hem till dig. På HORNBACH kan du alltid vara säker på att du får det bästa priset tack vare vår lågprisgaranti!

Har du inte bestämt dig för vilken byggnad du vill ha på din trädgård eller som du behöver till ditt hem? Spana in HORNBACHs breda sortiment av trädgårdshus & carports som passar till alla hem!

upp