0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-29 klockan 04:55. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Vedförvaring


8 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Tips & råd
Så staplar och lagrar du din ved

Så staplar och lagrar du din ved

För att din ved ska hålla en hög kvalité och du ska få ut maximalt med värmeenergi ur den, så är det viktigt att du staplar och förvarar den korrekt.

Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
8 av 8 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp din vedförvaring på HORNBACH

När det blir kallare ute är det väldigt skönt att kunna elda, både för att få upp värmen och samtidigt höja mysfaktorn. För visst är det både mysigt och hemtrevligt att kunna tända en brasa och lyssna på när elden sprakar? Med vedförvaring från HORNBACH kan du hantera och förvara din ved både tryggt och snyggt, så att du alltid har snabb tillgång till torr ved. Hos HORNBACH finner du allt från stora vedskjul, vedförråd och vedbodar både på webben och i våra varuhus!

Olika sorts vedförvaring

Börja alltid med att fundera på vilket behov av vedförvaring du har. Hur ser din årliga förbrukning av ved ut? Använder du ved som en extra uppvärmningskälla, eller tänder du en brasa då och då för att öka mysfaktorn? På så vis kan du finna den typ av vedförvaring som passar dig bäst, beroende på hur mycket vedförvaring utomhus du behöver. Ett vedställ får du plats med en mindre mängd ved i, medans en vedbod oftast är större.

Ett vedställ kan du enkelt placera mot en vägg och det tar i stort sett ingen plats i anspråk alls. Ett vedskjul eller vedbod behöver en större yta, då man kan jämföra denna vedförvaring med ett vedförråd. I vårt sortiment av förråd & redskapsbodar finner du ett större sortiment av olika storlekar på vedskjul.

Vedförvaring

Om du har en hög årsförbrukning av ved bör du investera i en vedbod, vedförråd eller vedskjul som är väderbeständigt och tål vårt kalla, fuktiga svenska klimat. Med denna lösning kan du även få plats till att förvara andra tillhörigheter som du inte vill ska ligga framme i trädgården. Om du inte har tillräckligt med utrymme för en vedbod kan du också välja att montera ett enklare vedställ i direkt anslutning till huset, som du kan skydda från fukt med en presenning. I ett vedskjul kommer veden inte ligga direkt på marken och riskera därmed inte att skadas av fukt.

Oavsett vilken lösning du väljer för vedförvaring utomhus måste du alltid se till att veden står skyddat mot regn, fukt och rusk. Det är vanligt att ha en vedbod ute i trädgården och sedan en mindre i anslutning till entrén eller uteplatsen. Vid vedförvaring inomhus kan du i nära anslutning till din eldstad förvara veden i en vedkorg eller vedställ från HORNBACH. Då har du alltid din ved inom räckhåll och behöver inte gå ut till vedboden så snart du behöver fylla på, vilket är mycket praktiskt under vintern! Våra vedkorgar kan du även använda för att bära veden mellan din vedbod och eldstad.

Om du söker mer tips på hur du behandlar och förvarar ved så kan du läsa det i vår guide: Så staplar du och lagrar ved.

Köp vedskjul & vedbod på webben!

Hos HORNBACH finner du ett brett sortiment av vedförvaring - allt från stora vedbodar och vedförråd till mindre vedskjul. Alltid till ett lågt pris tack vare vår lågprisgaranti! I vår webbshop kan du beställa din vedbod med hemleverans, så skickar vi den direkt till dig. Snabbt, smidigt och prisvärt! Skulle du föredra att hämta din vedbod själv, så kan du reservera den direkt på vår webbsida för upphämtning i ditt närmaste HORNBACH-varuhus samma dag. Snabbt, smidigt och enkelt!

Och du, du har väl inte missat att du kan köpa ved & briketter hos oss, om du inte har möjlighet att själv bearbeta och förvara din ved.

upp