0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 04:36. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Garage


70 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
70 av 70 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Garage"

Köp garage på HORNBACH.se

Har du tröttnat på att skrapa rutor, borsta bort snö eller ligga ute när det är dags att byta däck på bilen – då bör du spana in vårt breda sortiment av garage! Vad är då skillnaden mellan ett garage och en carport, ska man köpa ett garage i byggsats, ett dubbelgarage, garage med förråd, dubbelgarage med loft eller ett litet garage? Vi hjälper dig att bena ut skillnaderna och vägleder dig i ditt val, så att du till nästa vinter inte behöver stå ute och skrapa bilrutorna!

Vad är skillnaden mellan ett garage och carport?

Enkelt förklarat så är en carport en lite enklare form av garage. En carport är egentligen ett större vindskydd som antingen kan vara helt öppet eller vara utrustad med väggar, men det är ingen stängd byggnad. Det finns även carports att köpa med ett påbyggt förråd till.

Garage i byggsats

De flesta av våra carport och garage kommer i en byggsats, som du monterar ihop själv. Fördelarna med en carport framför ett garage är att du har insyn och ser vad som pågår runt din bil. Ett garage ger ett bättre skydd, men är framförallt större. I en garaget får du förutom plats med bilen, ofta också plats med förvaring av både cyklar, leksaker, verktyg eller trädgårdsutrustning.

Vad ska du köpa för garage?

Fundera först över hur dina behov ser ut, vad är syftet med garaget. Ska du endast använda det för att parkera bilen i, eller behöver du ytterligare förvaringsutrymme. Ett garage är ett förvaringsutrymme för hela familjen och du kan ha så mycket mer än bara bilen där. Köper du ett stort garage så har du möjlighet att inreda ett hobbyrum, ett extra gästrum eller en verkstad. Behöver du ett varmgarage eller räcker ett kallgarage för dig? Bygger du ett garage med förråd till så har du skaffat dig en smart förvaring för olika prylar som det dessutom går att låsa ordentligt om.

Har du flera bilar där hemma så kan det vara lämpligt att köpa ett dubbelgarage. Ett dubbelgarage är ett garage där du får plats med två stycken bilar på bredden. Ett garage köper du antingen nyckelfärdigt, i blocksystem eller i färdigkapat lösvirke. På HORNBACH köper du garage i byggsats, följ ritningen så står snart ditt garage på plats – enkelt, bekvämt och snyggt! Men vilka olika garage finns det?

Enkelgarage

Ett enkelgarage rymmer endast ett fordon. Det kan vara ett platsbesparande alternativ för mindre fastigheter eller hushåll med färre bilar. Detta är en fristående byggnad som inte är ansluten till huvudbyggnaden. Det är en separat byggnad på tomten och med det finns det stor flexibilitet när det gäller placering och design.

Dubbelgarage

Ett dubbelgarage är tillräckligt stort för att rymma två fordon bredvid varandra. Det ger extra utrymme för förvaring, arbetsbänkar, verktygstavlor, förrådshyllor och så vidare. Ett dubbelgarage är perfekt om du exempelvis har en båt eller husvagn som du vill förvara under tak, samtidigt så blir det bekvämt om du ska serva den på något sätt, då du står inomhus.

Garage med loft

Denna typ av garage har en övervåning eller loft som kan användas för förvaring eller omvandlas till ett extra utrymme som ett hemmakontor, ett gym eller en gäststuga. Ett garage med loft är en typ av garagekonstruktion som inkluderar en extra väning. Loften i ett garaget kan nås via en separat trappa som leder upp från garaget, antingen utvändigt eller invändigt. Ett garage med loft erbjuder extra utrymme och oändligt med möjligheter!

Garagetält

Ett garagetält är ett temporär garage eller förråd som används för att ge skydd och förvaring åt fordon, båten, husvagnen eller liknande. Till skillnad från ett permanent garage byggs det inte fast i marken och kan enkelt monteras upp och tas ned vid behov. Garagetält består vanligtvis av en robust metallram och ett tåligt tältmaterial som täcker ramen och skyddar fordonet mot väder och andra yttre faktorer. Det finns olika storlekar och utföranden av garagetält, så att de kan anpassas för olika behov. Garagetält kan vara användbara i situationer där det inte finns tillräckligt med plats eller resurser för att bygga ett permanent garage. De kan användas temporärt vid tillfällen som ombyggnader, byggarbetsplatser eller för att ge extra förvaringsutrymme. De kan också vara praktiska för dem som behöver enkelt och flyttbart fordonsskydd.

Utrusta ditt garage

I vårt sortiment finner du även olika garageportar till ditt garage. Då kan du enkelt och smidigt öppna och stänga ditt garage med ett knapptryck. Garaget kommer att bli en stor byggnad på din tomt och många väljer därför att matcha denna med bostadshuset. Tänk på detta när du står inför materialval, taklutning och färg. Sen så kan man ju sätta sin egen prägel på byggnaden med garageportar, fönster och inredning. Men innan du köper ett garage så bör du kolla upp vad som gäller i din kommun med bygglov.

Köp garage på webben!

På HORNBACH kan du köpa garage i olika storlekar till ett lågt pris! Oavsett hur ditt behov ser ut, om du vill köpa ett dubbelgarage, ett kallgarage eller ett enkelt garagetält så hittar du detta i vårt breda sortiment. Beställ ett garage i byggsats i HORNBACHs webbshop och få allt material hemkört eller direkt till byggplatsen – snabbt, enkelt och till ett lågt pris!

Du kanske också är intresserad av

upp