Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-04 klockan 00:26. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Planteringsbord


6 resultat
Planteringsbord 82x38x78cm antracit
(24)
449,00 kr * / st
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Steg för steg
Så förkultiverar du – John Taylor visar

Så förkultiverar du – John Taylor visar

Förså, så inne – kärt barn har många namn men vi kallar det förkultivera. Våren är den perfekta tiden att skapa den första sådden. Tillsammans med John Taylor guidas du igenom allt som är viktigt att tänka på när du ska ...mer

6 av 6 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Planteringsbord"

Populärt sortiment inom kategorin "Planteringsbord"

Köp planteringsbord på HORNBACH.se

Att ha ett eget planteringsbord kan vara en game changer för alla trädgårdsentusiaster. Det skapar inte bara en bekväm arbetsyta utan också en organiserad förvaring. Du kommer aldrig mer behöva leta efter dina planteringstillbehör som planteringskrukor och planteringskärl, fröpåsar eller plantetiketter. Oavsett om du redan har gröna fingrar eller just har börjat utforska trädgårdsvärlden, kommer du finna att ett planteringsbord är ett utmärkt tillskott i din trädgård.

Planteringsbord

Vilket planteringsbord ska du köpa?

Inför köpet av ett planteringsbord bör du tänka på vissa faktorer. Var kommer du att placera ditt planteringsbord? Planteringsbord utomhus ska vara robusta och kunna motstå väder och vind, medan ett planteringsbord för inomhusbruk kan vara mer designorienterat. Planteringsbord med lådor är ett populärt val då de erbjuder extra förvaringsutrymme för planteringsredskap , trädgårdshandskar och andra nödvändigheter.

Materialval är en annan viktig aspekt att överväga. Här hos HORNBACH erbjuder vi planteringsbord i en rad olika material som trä och metall. Ett planteringsbord i svart kan vara ett elegant och modernt val som passar i de flesta utemiljöer.

Storleken på ditt planteringsbord är avgörande, speciellt om du har begränsat utrymme. Vi har allt från kompakta bord till stort planteringsbord som erbjuder generöst med arbetsyta och förvaring.

För de som önskar en högre arbetsyta kan en planteringsbänk vara ett utmärkt alternativ. En planteringsbänk ger dig möjlighet att arbeta stående, vilket kan vara skonsammare för rygg och knän.

Handla planteringsbord på webben

Utforska vårt breda utbud av planteringsbord och planteringsbänkar och hitta den modell som bäst uppfyller dina behov och förbättrar din trädgårdsupplevelse. Hos oss hittar du även planteringsbord för barn. Beställ allt i planteringsväg du behöver för att förbereda säsongens blommor och grönsaker på HORNBACH.se. Vi levererar dina produkter både snabbt, säkert och alltid till ett lågt pris!

Du kanske också är intresserad av

upp