Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 22:25. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Takfläktar


18 resultat
Vi rekommenderar
Takfläkt MADEIRA Forano Ø 76cm trä
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Takfläkt MADEIRA Agestis Ø 132cm
Madeira
(31)
998,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Takfläkt GLOBO LED dimbar CCT 40W
Globo
(12)
1195,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Takfläkt MADEIRA Morgien Ø 130cm
Madeira
(32)
949,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Takfläkt MADEIRA Zapod Ø 122cm vit
Madeira
(19)
695,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Takfläkt GLOBO CCT dimbar
Globo
(2)
1295,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
18 av 18 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Takfläktar"

Köp takfläktar på HORNBACH

En takfläkt är en mycket praktisk lösning, här får du både ett behagligt klimat och belysning på samma gång. En takfläkt monterar du enkelt i en vanlig anslutning för taklampor, du behöver ingen speciell installation av behörig person. Köp takfläkt med belysning så kan du enkelt få svalkande vindar när sommarvärmen kommer men fortsätta att använda din takfläkt med belysning när höstmörkret smyger sig in. Med en takfläkt monterad i taket slipper du rusa ut i förrådet eller garaget under de varmaste sommardagarna för att leta efter din luftkonditionering, utan du slår enkelt igång din redan monterade takfläkt. På HORNBACH köper du takfläkt med belysning, takfläkt med fjärrkontroll, men du kan också välja att köpa en stilren takfläkt utan belysning.

Vad är en takfläkt?

En takfläkt är en större golv- eller bordsfläkt och monteras uppe i taket. Takfläkten är utrustad med fläktblad som snurrar och därmed får luften i rörelse. Hur många fläktblad en takfläkt har varierar mellan 3-7 stycken. Det skiljer också på olika modeller hur långa dessa är och om de är vinklade. På de flesta takfläktar kan du sedan reglera hastigheten på fläktbladen, du bestämmer själv hur fort du vill att de ska snurra och därmed hur mycket vind du vill ha i rummet. Detta styr du antingen på en strömbrytare, dragströmbrytare eller med en fjärrkontroll.

En takfläkt kan vara av olika material som trä, plast och metall, även färgen varierar. På HORNBACH kan du köpa liten takfläkt, stor takfläkt och en takfläkt som antingen sticker ut eller matchar resten av din inredning.

Takfläkt med belysning

En takfläkt monterar du enkelt upp i rummets tak, gärna i mitten av rummet. Då är takfläkten som effektivast och kan vispa runt all luft i rummet. Men monterar du en takfläkt mitt i rummet kan det vara svårt att få plats med en taklampa som ger en bra allmänbelysning i rummet. Därför är det en mycket bra lösning att du kan köpa takfläkt med belysning i. På HORNBACH köper du takfläkt med en eller flera ljuskällor redan monterade på plats. Då slipper du att göra fler hål i taket och dra elinstallation för flera belysningspunkter i ditt tak.

Takfläkt med LED-belysning

LED-tekniken har tagit över i de flesta belysningsområden, även takfläkt med lampa. På samma sätt som hos övriga lampor för hemmet kan du skruva i en LED-ljuskälla, detta gäller även för takfläktar med belysning. En LED-ljuskälla är dyrare i inköp men den kommer att hålla en betydligt längre livslängd. Så i det långa loppet så är en takfläkt med LED-belysning det bästa valet, både för din plånbok och miljön.

Takfläkt med fjärrkontroll

Att ha en takfläkt är både ett snyggt och effektivt sätt för att få ett bättre inomhusklimat. Har du dessutom anslutit en fjärrkontroll till din takfläkt så behöver du inte anstränga dig när solen kommer, bara ligga ner och njuta av värmen och de svala vindarna från din takfläkt. Luta dig tillbaka och manövrera din takfläkt med fjärrkontrollen. Du kan både sköta de svalkande fläktbladen och belysningen med fjärrkontrollen. Väljer du att köpa en takfläkt utan fjärrkontroll kommer din takfläkt vara utrustad med dragströmbrytare. Det innebär att du har två snören som hänger ner från din takfläkt och som du styr belysningen samt fläktbladen med.

Köp takfläkt på webben

Oavsett om du bor trångt och har ont om plats eller om du av någon annan anledning inte vill ha en stor klimatanläggning stående på golvet så är en takfläkt det perfekta valet. En takfläkt tar minimalt med plats och är enkel att montera. Ska du köpa takfläkt så gör du det bäst på webben. Här kan du enkelt få en samlad bild av utbudet av takfläktar, något som många butiker har svårt att visa upp. Beställ din takfläkt på HORNBACH.se så skickar vi hem din takfläkt till dig, det enda du själv behöver göra innan du kan börja att njuta av din takfläkt är att montera den.

upp