0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-22 klockan 12:43. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Badrumsfläktar


15 resultat(16 varianter)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Badrumsfläkt PAX Sirocco vit
Pax
(1)
1495,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Kanalfläkt FRESH DF100 dim 100
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Badrumsfläkt FRESH F100
Fresh
499,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Badrumsfläkt Fan 2.0 vit 100 mm
(9)
229,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
15 av 15 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Badrumsfläktar"

Köp badrumsfläkt på HORNBACH

För att skapa en bra miljö i ditt hem är det viktigt att ha bra ventilation. Med hjälp av badrumsfläktar kan du öka luftombytet i hemmet och får genom det ett trivsamt och bra inomhusklimat. På HORNBACH kan du välja mellan många varumärken, bland annat PAX och FRESH badrumsfläktar.

Varför behövs badrumsfläktar?

Badrumsfläktar är nödvändiga för att skapa ett bra klimat inomhus. När du använder varmt rinnande vatten, exempelvis när du duschar eller tar ett varmt bad, avges vattenånga och fukt som hamnar på väggar och tak. För mycket fukt kan leda till både mögelskador och fuktskador som kan kräva omfattande och dyra renoveringar. Med en badrumsfläkt sugs den fuktiga luften ut, och ersätts med ny frisk luft.

Vilken badrumsfläkt ska jag köpa?

Ett krav för många är att ha en tyst badrumsfläkt. För vissa är det viktigt att ha en badrumsfläkt utan el, alltså en batteridriven badrumsfläkt, medan andra tycker det är viktigast med en badrumsfläkt som kan monteras i tak. Men när det kommer till fläktens funktioner finns det vanligtvis tre olika typer av badrumsfläktar; en vanlig fläkt, en timerstyd fläkt och en automatstyrd fläkt.

Med en vanlig fläkt till badrum krävs på- och avstängning. Du väljer själv när du vill sätta på fläkten, och även när du vill stänga av fläkten. Här är det dock viktigt att du kommer ihåg att sätta på fläkten. En timerstyd fläkt går att tidsinställa så den är igångsatt under förbestämda tidsintervaller. En automatstyrd fläkt är vanligtvis en fuktstyd badrumsfläkt. Den sätts igång automatiskt när fuktnivåerna i ett rum överstiger en viss nivå. En badrumsfläkt fuktstyd stängs även av automatiskt när en bestämd luftfuktighet är nådd. Många väljer just fuktstyda badrumsfläktar för att slippa tänka på när ventilationsfläkten skall sättas på eller stängas av. Med en badrumsfläkt fresh intellivent stys fläktens förbrukning efter dina duschvanor. Ett bra alternativ för dig som vill hålla ett hållbart klimat i ditt badrum.

Handla badrumsfläkt i vår webbshop

På HORNBACH.se hittar du ett stort utbud av olika fläktar för badrum. Allt från fuktstyrd badrumsfläkt, batteridriven badrumsfläkt eller en badrumsfläkt som du monterar i tak. Du hittar stora varumärken som badrumsfläkt från Fresh och Pax badrumsfläkt. Om du handlar direkt på webben så skickar vi din beställning direkt hem till dig. Snabbt och smidigt. Och med vår lågprisgaranti kan du vara säker på att du alltid får det bästa priset hos oss!

upp