Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-05 klockan 03:48. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Lutningsmätare BOSCH PROFESSIONAL GIM 120 digital-thumb-0
Lutningsmätare BOSCH PROFESSIONAL GIM 120 digital-thumb-1
Lutningsmätare BOSCH PROFESSIONAL GIM 120 digital-thumb-2
Lutningsmätare BOSCH PROFESSIONAL GIM 120 digital-thumb-3
Lutningsmätare BOSCH PROFESSIONAL GIM 120 digital-thumb-4
Lutningsmätare BOSCH PROFESSIONAL GIM 120 digital-0
Bild 1 av 5
Bosch Professional

Lutningsmätare BOSCH PROFESSIONAL GIM 120 digital

1685,62 kr*/ st

Art.nr 6088628
 • Användning: Mäta
Läs mer
Hemleverans / Leverans till ombud
HORNBACH Göteborg
 • Kan beställas i ditt närmsta varuhus. Frakt och kringkostnader kan ev. tillkomma.
 • Lev. tid ca. 3 veckor

Artikeldetaljer

 • Artikeltyp
  Mätapparat
 • Användningsmiljö
  Utomhus, Inomhus
 • Användning
  Mäta
 • Rum
  Byggarbetsplats, Verkstad
 • Nivelleringsområde
  360 °
 • Noggrannhet
  Lutningsnoggrannhet:n1° - 89°: ± 0,1
 • Medföljer i leveransen
  4 x AAA-batterier, förvaringsväska, kartong
 • Vikt
  1,3 kg
 • AKN
  39C7
 • EAN
  3165140803236

Datablad

Beskrivning

Bosch GIM 120 Professional – digital lutningsmätare för proffs

GIM 120 Professional från Bosch är en digital lutningsmätare som tack vare två integrerade libeller också kan användas som vattenpass på byggarbetsplatser. Detta gör verktyget oumbärligt överallt där lutningar måste fastställas, överföras och hållas exakt. Lutningsmätaren har en vridbar display som är belyst för en optimal läsbarhet. Generellt utmärker sig den 1,3 kg lätta GIM 120 Professional med sina långa mätningar och exakta resultat. Den digitala lutningsmätaren för proffs står också för en stabil konstruktion och en lång livslängd.
Enkel kalibrieringsfunktion

Den 120 cm långa och 6 cm breda lutningsmätaren omfattar med fyra gånger 90° ett totalt mätintervall på 360°. De exakta lutningarna mäts i grader, procent eller millimeter/meter. Den enkla kalibreringsfunktionen säkerställer också en konstant noggrannhet. GIM 120 Professional passar perfekt för arbeten när lutningar måste fastställas, överföras och hållas exakt. Detta gör denna modell till ett mycket användbart verktyg t.ex. vid fönsterinstallationer. Med funktionen Hold/Copy kan professionella hantverkare spara sina mätresultat på displayen och avläsa dem i lugn och ro efter mätningen. De uppmätta lutningarna kan även enkelt kopieras och överföras på andra objekt. För ett smidigt riktande av lutningsmätaren finns riktningspilar och en ljudsignal som hörs vid 0° och 90°.
Användarvänlighet vid mätarbeten

Den digitala lutningsmätaren GIM 120 Professional är ett mycket användarvänligt verktyg. En extra praktisk funktion är ljudsignalen som hörs vid 0° och vid 90° och som gör att man inte behöver titta på displayen. För att ytterligare underlätta mätningen har denna modell riktningspilar. Den vridbara, upplysta displayen gör att mätresultaten enkelt kan avläsas, även vid mätningar över huvudhöjd. Detta gör det möjligt att avläsa värden, även när omgivningen är dåligt upplyst. Drifttiden för lutningsmätning är 200 timmar. För en större stabilitet under arbetet med den digitala lutningsmätaren har den ett robust aluminiumhölje och ett damm- och stänkvattenskydd IP54. Förutom den digitala lutningsmätaren ingår följande vid leverans: 4 x 1,5 V (AA)-batterier och en praktisk skyddspåse, i vilken det professionella verktyget alltid kan transporteras smidigt och säkert.

Kundrecensioner

Då både varuhuskunder och webbshopskunder välkomnas att skriva produktrecensioner på Hornbach.se, presenteras recensioner både från kunder med en validerad webbshopsbeställning, men även från kunder som inte har verifierat att de har använt eller köpt produkterna.

upp