Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 22:09. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Inspiration

Inspiration: Sovrumsbelysning

Inspiration: Sovrumsbelysning

Diskret och stämningsfullt – sovrummet är en plats där du ska vila och slappna av, men även en plats där du ska vakna till, och klä dig dagligen. En central taklampa och en sänglampa som styrs separat är nästan ett måste. Medan dimmer och effektbelysning till garderober och speglar både är stämningsfulla och bra komplement.

Tips för belysning i sovrummet

Takbelysning
Takbelysning i form av taklampor eller downlights ger en bra huvudbelysning när man kommer in i sovrummet. Garderober och golv bör ha bra belysning. Här passar det bra med infällda lampor eller utanpåliggande lampor.

Bordslampor
Ljus vid sängen, i form av en bordslampa skapar en mysig känsla i sovrummet. En dimbar bordslampa kan vara bra att ha så att du kan justera styrkan på ljuset vid sängen.

Vägglampor
För att spara mer plats på nattduksbordet kan du använda vägglampor istället för bordslampor. Vägglampa ovanför sängen är bra som läslampa.

Effektbelysning
Spegel- och effektbelysningar kompletterar ljuselementen i sovrummet och det underlättar klädvalet om ljuset är så skuggfritt som möjligt.

Sovrumsbelysning

Inspiration

Sovrumsbelysning
Sovrumsbelysning
 Wonderful home
Visa produkter +
Inredningstrend Take it easy
Sovrumsbelysning
 Sovrumsbelysning
Visa produkter +
Sovrumsbelysning
Sovrumsbelysning

Mer om belysning

upp