HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information
x

Aktuellt på HORNBACH

ps0818 2400x1600

ProjektShow: Kakla rätt!

Under augusti månad fokuserar vi på kakel och klinker. På ProjektShow-ytan i varuhuset har vi varje lördag och söndag LIVE-demonstrationer av hur du sätter kakel och lägger klinker som ett proffs! Kom in och ta del av alla smarta tips!

Aktuellt projektha ften se

HORNBACHs projekthäften

I våra projekthäften hittar du mängder av produkter och projekttips som passar för säsongen! Bläddra i våra aktuella häften direkt på webben, eller ladda ner dem som PDF.

altanpris 2400x1600

Alltid lågt pris hos HORNBACH

I Byggvarulistan.se:s stora prisjämförelse i maj månad 2018 hade HORNBACH det lägsta totalpriset på altanmaterial. Läs mer om undersökningen och se prisjämförelsen här.

latdetrinnaavdig 2400x1600

Låt det rinna av dig.

Vardagstress. Hur hanterar du det? Det finns en lösning. Förlora dig i projektet! Låt det ta upp både tanke och kropp… och låt stressen rinna av dig. Se filmen här!

saginteprojekt 2400x1600

Säg inte projekt...

...om du inte menar HORNBACH! Det gäller att säga rätt, för ibland kräver riktiga projekt lite rådgivning. Och rätt byggmarknad. Se våra filmer här.

konsthantverk 2400x1600

HORNBACHs konsthantverk

Detta är 001 - Loungestolen av Sigurd Larsen. Den första i vår kollektion av exklusiva designmöbler som du kan bygga själv. Ladda ner ritningar och instruktioner här!

hjalterummet 2400x1600

Hjälterummet

Skägget växer på bredden - medan idéer växer på rad! Här hittar du många spännande idéer och projekt som du kan bygga i din "mancave", eller hjälterummet - som vi kallar det.

upp