0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-09 klockan 15:25. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Event

Event: Så får du grönare gräs – avslutat event

Lästid: 3 min.
Event: Grönare gräs

Avslutat event

Är det i år din gräsmatta blir grönare än grannens?
Lördagen den 6 april kl. 11-14 ger vi dig tillsammans med Algomin grundläggande tips om hur du ska gödsla, klippa och vattna din gräsmatta för bästa resultat.

Eventet sker på ditt HORNBACH-varuhus i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Botkyrka och i Sundbyberg.

Välkommen!

Hur får jag en fin gräsmatta?

Har du problem med att det växer mossa, maskrosor eller annat ogräs i din gräsmatta? Växer ditt gräs långsamt, ojämnt eller inte alls? Hur ofta behöver jag gödsla min gräsmatta och vad är en vertikalskärare? Det ligger mycket jobb bakom en fin gräsmatta, men med rätt kunskap och verktyg så får du snabbt en grön gräsmatta som du kan njuta av hela sommaren.
Tillsammans med Algomin ger vi dig grundläggande tips om hur du ska gödsla, klippa och vattna din gräsmatta för bästa resultat.

  • Rådgivning inom gödsling, klippning och bevattning
  • Handfasta tips från experter
  • Kostnadsfritt

Välkommen!

Rådgivning: Så här gör du för att lyckas med din gräsmatta!

Träffa representanter från Algomin

Lördag den 6 april 2019 kl. 11-14 får HORNBACH-varuhuset i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Botkyrka och i Sundbyberg besök av vår gräsgödsel-leverantör Algomin. De ger dig rådgivning och handfasta tips om hur du lyckas med din gräsmatta, kostnadsfritt!

Endast på HORNBACH i Göteborg: Gratis jordanalys. I vårt HORNBACH-varuhus i Göteborg erbjuds det även analys av din jord i trädgården. Ta med ett jordprov från din trädgård, så får du förslag på åtgärder för just din gräsmatta.

Produkter som hjälper dig att få en fin gräsmatta

Jord & Specialjord

Jord & Specialjord

Alla växter behöver jord för att kunna växa och gro. På HORNBACH kan du köpa jord av hög kvalité, för olika behov - och alltid till ett lågt pris! I vårt sortiment hittar du jord i säck med en volym på upp till 50 liter för alla dina växter.

Läs mer och köp jord här >>

Gräsfröer

Gräsfröer

Beroende på hur förhållandert ser ut där du vill så ditt gräs så finns det speciella gräsfrön som är anpassade efter detta. På HORNBACH hittar du gräsfrön i olika blandningar som är anpassade efter olika behov av ljus, läge, slitage och grästyp.

Läs mer och köp gräsfröer här >>

Gräsgödsel

Gräsgödsel

Gräsmattan får utstå mycket slitage från sport och lek av både djur och människor, men den ska samtidigt vara mjuk och skön att ligga på. Dessutom ska den vara stark nog för att kunna konkurrera ut ogräs och mossa. Därför är det A och O att man ett par gånger om året tillsätter gräsgödning till sin gräsmatta.

Läs mer och köp gräsgödsel här >>

Bevattning för gräsmattan

Bevattning

Genom att tidigt på säsongen ta kontroll över trädgårdens bevattning kommer du kunna njuta av blommande rabatter, mogna grönsaker, en grön gräsmatta och spirande häckar. Det är det viktigt att vara förberedd på hur du ska bevattna din trädgård, när solen och värmen kommer.

Läs mer och köp bevattning här >>

Hitta fler tips på hur du kan förbereda din trädgård inför sommaren

upp
HORNBACH