0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-20 klockan 07:36. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Gör rent med Kärcher

Nu när våren har kommit är det hög tid att städa av trädgården från vinterns alla spår. Oavsett om det gäller uteplatsen, fasaden, trädgårdsgången eller till och med bilen så hittar du redskapet för detta hos Kärcher. En högtryckstvätt kan göra underverk på både väggar och golv, och med rätt munstycke så kommer jobbet gå både fort och smidigt. Bland Kärchers breda sortiment hittar du produkter av hög kvalité, allt från fönstertvätt, dammsugare, ångtvätt, högtryckstvätt, rengöringsmedel och mycket mer!

Nu har du chansen att själv prova på deras utbud, hitta din favorit och påbörja vårstädningen där hemma. Passa på att ställa dina frågor till proffsen och samtidigt utrusta dig inför dina kommande projekt.

  • Experter på plats, ställ dina frågor
  • Prova på Kärcher-maskiner
  • Kostnadsfritt

Välkommen!

LIVE-demonstration av produkter från Kärcher

Träffa representanter från Kärcher!

Lördag den 27 april 2019, 4, 11, 18 och 25 maj 2019 kl. 11-15 får alla HORNBACH-varuhus besök av vår leverantör Kärcher. De ger dig rådgivning, du får möjlighet att ställa dina frågor samt att prova på de olika maskinerna, givetvis kostnadsfritt!

Produkter som hjälper dig med vårstädningen

Kärcher högtryckstvätt

Högtryckstvätt

Ett av dom bästa köpen för en villaägare kan vara högtryckstvätten – speciellt när våren börjar vakna till liv! Efter vintern har ofta huset, trädgårdsmöblerna och stengången blivit smutsiga av vind och väder. Att skrubba en altan eller att göra en fasadtvätt för hand är inte bara tidskrävande, det är också jobbigt! Med en effektiv högtryckstvätt blir du fortare färdig med vårstädningen och du får tid att njuta av den efterlängtade solen!

Läs mer och köp högtryckstvätt >>

Kärcher fönstertvätt

Fönstertvättar, ångtvättar och handdammsugare

Effektiv rengöring av olika ytor med Kärcher. Fönster är viktiga. De släpper in solljuset och låter oss blicka ut mot världen – men bara om de är rena! Med en fönstertvätt har du alltid fri sikt och ändå tid över för de roliga sakerna i livet. Slipp undan de långa timmarna av fönsterputsning och slipp strimmiga fönster.

Läs mer och köp fönstertvättar, ångtvättar & handdammsugare >>

Kärcher grovdammsugare

Grov- & centraldammsugare

Mer än bara ren kraft – förfinad teknik för perfekt renhet. Enastående sugeffekt, föredömlig energieffektivitet, kvalitetstillbehör, ett innovativt filterkoncept och maximal komfort – de starkaste grovdammsugarna från Kärcher imponerar i alla avseenden. Upplev en renhet som saknar motstycke – upplev de nya grovdammsugarna från Kärcher!

Läs mer och köp grov- & centraldammsugare >>

Kärcher rengöringsprodukter

Städutrustning & rengöring

Beroende på vilken yta det är som du vill rengöra och även vad det är för typ av smuts som du vill få bort, så krävs det olika sort rengöringsmedel för detta. Kärchers rengöringsmedel tar effektivt bort smuts och är samtidigt skonsamt mot miljön och det material som ska rengöras. Flertalet av rengöringsmedel från Kärcher är utrustade med 'Plug'n'clean', dvs du monterar flaskan direkt på din Kärcher-maskin.

Läs mer och köp rengöringsmedel >>

Hitta fler tips på projekt att göra i din trädgård

upp
HORNBACH