Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 08:18. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Yale – enklare & smartare vardag

Yale – enklare & smartare vardag

Yale gör ditt liv enklare genom att erbjuda säkra och smarta produkter till ditt hem. Du kan exempelvis med smarta lås styra ankomst till ditt hem via din mobil – eller hålla koll på hemmet med smarta kameror. Här kan du läsa mer om vad Yale erbjuder, och hur produkterna fungerar.

Yale Doorman

Slipp problem med borttappade nycklar eller insläpp av hantverkare när du inte är hemma! Med Yale Doorman styr du ditt lås med en app. Du kan låsa och låsa upp med en nyckelbricka, med kod, med nyckelbricka och kod i kombination eller med en fjärrkontroll. Om du väljer att koppla upp ditt Yale Doorman kan du dessutom styra ditt lås via en app i mobilen. Yale Doorman kan kopplas ihop med hemlarm från flera olika partners.

Passar Yale Doorman min dörr?

Låset passar dörrar som idag har ett lås i skandinavisk standard. Det gäller de flesta dörrar från 1980 och framåt. Knapparna är belysta – vilket underlättar i mörker. Låset drivs av standardbatterier och om batterierna tar slut när du är utanför hemmet kan du från utsidan öppna med ett 9V-batteri. Från insidan kan det öppnas i strömlöst läge.

Yale Doorman är kompatibelt med Verisure, Sector Alarm och Aptus system. Kompletterande produkter från respektive systemleverantör behövs och kostnader för dessa samt eventuella abonnemang tillkommer.

Yale Doorman

Yale Linus®

Yale Linus® är ett smart lås för lägenheten, som monteras över det nuvarande vredet på dörrens insida och ger dig därmed en bekvämare och tryggare vardag. Låset kommunicerar med hjälp av Bluetooth. Du kan välja automatisk låsning och låsa upp dörren genom den snabba Yale Access appen i mobilen eller varför inte låta mobilen låsa upp automatiskt när du kommer hem? Det är även möjligt att komplettera låset med en Yale Smart Keypad och enkelt öppna med kod istället. Nyckeln till din låscylinder kan du också använda i nödfall.

Yale Linus


Hur fungerar Yale Linus®?

Låset kopplas upp med hjälp av Yale Connect Wi-fi Bridge (medföljer) så att du enkelt kan låsa och låsa upp på distans. Du kan även skicka digitala accesser till vänner och bekanta i Yale access-appen, samt få notiser när det sker aktiviteter i låset. Möjlighet att schemalägga när olika koder, kopplade till tjänster i hemmet, skall fungera är också en av många smarta funktioner.

Passar till dörrar med cylinderlås, oval eller rund cylinder av skandinavisk modell, och låshus med 90 respektive 360 graders nyckelvridning.

Yale Connect

Yale Connect är en smart wifi-brygga som gör det möjligt för dig att alltid vara uppkopplad och ha tillgång till ditt smarta lås. Oavsett vart du är kan du kontrollera åtkomst till ditt hem, släppa in vänner eller ställa in tillfälliga koder.

Yale connect är enkelt och säkert. Anslut dina lås till Yale Connect och få full kontroll över ditt hem. Anslut Yale Connect till ditt eluttag, samt wi-fi och njut av full flexibilitet. Installationen är enkel och du klarar av allt på egen hand.

Yale Connect

Vilka appar och smarta hem fungerar med din Yale-produkt?

I tabellen nedan kan du se vilka appar och smarta hem-system som fungerar med vilka Yale-produkter.

Yale Linus® * Yale Doorman L3S * Yale Doorman Classic (tidigare V2N) Yale Smart Living Alarm
Yale Access App **
Yale Home App *** ***
Apple HomeKit
Google Home *** ***
Amazon Alexa ***
Partner-appar: Sector Alarm, Safe4, Aptus m.fl. ****
Partner-appen Verisure **** ****

* När produkten används tillsammas med Yale Connect wi-fi bridge. Antingen med eller utan produkten Yale Smart Keypad.
** När produkten används tillsammans med Yale Access Module.
*** Via Yale Home App och kräver Smart living modul.
**** När produkten används tillsammans med, och kopplad till, en partner-modul.

Hemlarm från Yale

Hemlarm från Yale avskräcker tjuven och kan göra att denne väljer att inte fullfölja det planerade inbrottet. Du kan därmed känna dig trygg både när du är hemma och borta. Larmen är dessutom så enkla att installera att du kan göra det själv.

Videokamera

Yale trådlösa videokamera ansluter du enkelt till ditt Yale smarta hemsystem eller Yale-larm. Kameran aktiveras smidigt via smartphone-appen.

Så snart kameran upptäcker aktivitet i sitt område spelar kameran in en 10 sekunder lång videosekvens och skickar notifikation till systemet. Kameran har även inbyggd infraröd rörelsedetektor.

Installationen sker enkelt med hjälp av Lär- och testknappen. Vid avlägsnande av kameran skickas signal direkt till centralenheten för larmaktivering.

Yale vidoekamera
Yale knappsats

Knappsats

Yale knappsats är en trådlös knappsats du enkelt ansluter till ditt Yale smarta hemsystem eller Yale-larm. Knappsatsen hjälper dig att larma på och av, i de lägen då appen inte är ett alternativ. Knappar med tydliga symboler gör användandet enkelt. Knappsatsen har inbyggt överfallslarm som aktiveras när de två röda knapparna hålls inne samtidigt.

Installationen sker enkelt med hjälp av sifferknapparna. Knappsatsen drivs av 1 st CR2032 batteri. En LED-indikator visar tydligt att knappsatsen är aktiv.

Magnetkontakt

Yale magnetkontakt är en trådlös magnetkontakt du enkelt ansluter till ditt Yale smarta hemsystem eller Yale-larm. Passar att monteras på både fönster och dörrar. Installationen sker enkelt med hjälp av Lär- och testknappen. Vid avlägsnande av magnetkontakt skickas signal direkt till centralenheten för larmaktivering. En LED-indikator visar tydligt att magnetkontakten är aktiv.

Yale magnetkontakt


Du kanske också är intresserad av

upp