0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 03:02. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Nexa – lösningar för ett smartare hem

Nexa – lösningar för ett smartare hem

Nexa erbjuder smarta produkter inom trådlös styrning och brandskydd. De trådlösa produkterna förenklar din vardag och ser till att du får ett tryggare hem. Här kan du läsa mer om de smarta produkter Nexa erbjuder.

Nexa – smart, smartare, smartast

Med konceptet Smart - Smartare - Smartast från Nexa bestämmer du själv hur smart ditt hem ska vara. Hur smart vill du ha ditt hem? Nedan kan du läsa mer om de tre alternativen.

Smart
Med Nexa Smart styr ditt hem trådlöst. Du kan tända och släcka, en eller flera lampor med en fjärrkontroll. Alternativt att du låter en lampa tändas automatiskt genom en rörelsevakt.

Smartare
Med Nexa Smartare kan du med hjälp av en Smart Hub styra dina System Nexa-mottagare med telefonen. Smart Hub är batteridriven, och använder Bluetooth.

Smartast
Med Nexa smartast styrs ditt hem av Nexa Bridge X. Nexa Bridge X knyter samman dina smarta prylar in i en enda app, och ger dig full kontroll över ditt hem, oavsett var du befinner dig. Belysning, multimedia, väder med mera.

Nexa Smart Home
Nexa Smart Home

Fördelar med Nexa Bridge X:

  • Energisparande.
  • Stöd för tredjeparts smarta saker, till exempel Philips Hue, Sonos och Ikea trådfri.
  • Få automatiska notiser och SMS vid larm.
  • Automationer.
  • Röststyrning via Google Home
  • All styrning sker lokalt på Bridge. Så även om internet ligger nere så fungerar allt ändå.

Vad behöver jag för att göra mitt hem smart med Nexa?

Allt du behöver för att påbörja ditt smarta hem är en sändare och mottagare. Med sändaren styr du dina mottagare, och med mottagaren kontrollerar du det du vill kunna styra. En mottagare kan vara inbyggd eller en plug-in.

Nexa erbjuder fyra olika typer av sändare:

Med mottagare från Nexa kan du exempelvis styra:

  • Lampor.
  • Kaffekokare.
  • Utebelysning.
  • Motorvärmare.

Se vårt sortiment av mottagare från Nexa >>

Nexa Smart Home

Nexa Trygga Hem

Nexa erbjuder ett brett sortiment av produkter för att göra ditt hem tryggare – med allt från brandvarnare, brandsläckare och brandfiltar till gasvarnare och vattenlarm. Allt för att du ska känna att ditt hem är i säkra händer, även om du inte är hemma.

Nexa brandsläckare

Nexa brandsläckare & brandfiltar

Brandsläckare och brandfiltar från Nexa är inte bara en trygghet för dig – utan kommer även i snygg design för att passa alla hem. Design Line är ett unikt sortiment med stilrena brandsäkerhetsprodukter för hemmet. Välj mellan olika färger och mönster för att hitta de produkter som passar just ditt hem.

Nexa brandvarnare
Brandvarnare från Nexa finns i sammankopplingsbara modeller och som vanliga singelbrandvarnare. De sammankopplingsbara modellerna är trådlösa och kompatibla med Nexa Bridge X. Tänk på att placera minst en brandvarnare per 40 kvm och på varje våningsplan. Du bör även testa brandvarnarna minst en gång i månaden.

Nexa vattenlarm
Vattenlarm från Nexa är konstruerat för att känna av och larma vid förekomst av vatten på golv, i anslutning till exempelvis hushållsmaskiner. Vattenlarmet fungerar på både mjuka och hårda golv. Batteriet går ej att byta, men håller i 10 år.

Nexa gasvarnare
Gasvarnare från Nexa detekterar och larmar snabbt vid läckage av flaskgas (Gasol), LPG-gas (Propan, Butan med mera), såväl som LNG-gas, stadsgas och naturgas (ej s.k. narkosgas). Passar perfekt för installation i bostäder, husvagnar, husbilar och båtar. Larmet ansluts till 12 volt likström när det används i husvagnar, husbilar och båtar. I bostäder kopplas det till ett 230V vägguttag med hjälp av en extern nätadapter som ger 12 volt likström.

Nexa vattenlarm

Du kanske också är intresserad av

upp