0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 03:59. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Habo Tribe – smart, enkelt & säkert

Habo Tribe – smart, enkelt & säkert

Habo Tribe elektroniska dörrlås gör ditt hem smartare och säkrare – och vardagen lite enklare. Låt de du vill ska ha tillgång till ditt hem alltid komma in, och släpp in tillfälliga besökare vid behov. Här kan du läsa mer om hur Habo Tribe fungerar.

Så fungerar Habo Tribe

Lås upp din dörr snabbt och smidigt med antingen fingeravtryck, kod eller komplettera ditt dörrlås med en Smartbox och lås upp dörren på distans med app.
Med Habo Tribe 2 kan du lagra upp till 99 fingeravtryck, eller välja en permanent eller tillfällig kod, bestående av 4-12 siffror. Låset är batteridrivet och påverkas därför inte av eventuella strömavbrott. Om batteriet skulle ta slut finns ett vanligt nyckelhål bakom en skyddspanel, vilket betyder att du alltid kan komma in. Habo Tribe 2 fungerar på höger- och vänsterhängda dörrar med urtag enligt svensk och norsk standard (SS 817383).

Habo Tribe 2 – fyra olika sätt att öppna dörren

✓ Kod
Två koder är allt som behövs. En adminkod för att göra inställningar och en användarkod för att låsa upp dörren. Du väljer koderna, som består av 4-12 siffror.

✓ Fingeravtryck
Lås upp snabbt och enkelt genom att placera fingret på fingeravtryckssensorn. Låset lagrar upp till 99 fingeravtryck och fungerar lika bra för små som stora fingrar.

✓ App
Tribe 2 är förberedd för att kopplas upp mot Habo smartbox och app. Med appen kan du hålla koll på din dörr på distans, och släppa in besökare i ditt hem utan att du själv är på plats. Tillfälliga koder skickas via appen.

✓ Nyckel
Dold bakom en skyddspanel finns en vanlig låscylinder. Det betyder att om tekniken någon gång skulle krångla, kan du alltid komma in i huset med nyckel.

Habo Tribe
Habo Tribe 2

Smart & enkelt

Lås upp din dörr med fingeravtryck, permanent eller tillfällig kod, eller med vanlig nyckel. Genom att komplettera ditt elektroniska dörrlås med Habo smartbox kan du också låsa upp dörren på distans med Tribe-appen, och närsomhelst få veta om din dörr är öppen eller stängd, låst eller olåst.

Habo Tribe 2

Säkert

Genom att använda fingeravtryck behöver du aldrig riskera att nycklar eller koder hamnar på villovägar. Eftersom Tribe 2 är batteridrivet påverkas låset inte av eventuella ström- avbrott, och om batteriet skulle ta slut finns ett vanligt nyckelhål bakom en skyddspanel. Det betyder att du alltid kan komma in.

Habo Tribe smartbox

Om du kompletterar ditt Habo Tribe 2 dörrlås med en smartbox, kan du styra låset från en app.

I appen kan du:

Låsa upp på distans

Schemalägga koder

Se händelselogg

Se dörrens status

Aktivera passage- och sekretessläge

Köp Habo Tribe smartbox i webbshoppen >>

Habo Tribe smartbox

Du kanske också är intresserad av

upp