0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-01 klockan 07:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Dörrkarm & valv


11 resultat(25 varianter)
Karmsidor BRÖDERNA JOHANSSON Premium M20 vita 92mm
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Karmsidor BRÖDERNA JOHANSSON Premium M20 vita 118mm
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Pocketkarm vit M8x21 95mm
3 varianter
(8)
2795,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Karmsidor BRÖDERNA JOHANSSON Premium M20 vita 68mm
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Valv DURI Klippan MDF vit
Duri
1695,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Valv DURI Hagen 1600 MDF vit
Duri
(1)
2795,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Hörnutfyllnad DURI 4st/frp
Duri
219,00 kr * / Paket
Köp på webbenReservera & hämta
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp valv & dörrkarm på HORNBACH

Lika viktigt som att ha välfungerande dörrar i ditt hem, är det att förse dörrarna med dörrkarmar. Välj ett tidlöst valv med dörromfattning som får ditt hem att kännas stort och luftigt eller en pocketram där dörren skjuts åt sidan för att spara plats. Oavsett vad för dörrkarm du vill ha så hittar du det på HORNBACH.

Dörrkarm och valv i ditt hem

Dörrkarm eller valv?

När du ska köpa en dörrkarm bör du först bestämma dig för vilken variant du vill ha till ditt hem. Man kan säga att dörrkarmar lyfter upp och bär dörren. På HORNBACH kan du köpa färdiga karmpaket som innerdörrskarm, vilket innehåller karmsidor, överstycke samt en tröskel. Givetvis kan du även skaffa en separat tröskel eller övergångslist till din dörr. En dörrkarm till innerdörr bör alltså kunna bära dörren och se till att dörren kan både öppnas och stängas.

Du kan även välja ett valv. Valv är en dörrkarm fast utan dörr, alltså endast en öppning mellan två intilliggande rum. Ett valv eller en dörromfattning, användas för att dekorera öppningen mellan dessa rum. Har du en större öppnings mellan två rum, kan det lämpa sig bättre med ett valv istället för att montera två dörrar. Ett dörrvalv bidrar till att ditt hem blir mer genomgående vilket främjar att ditt hem kan upplevas som större, luftigare och därmed mer inbjudande. Detta lämpar sig särskilt väl till rum som fungerar som samlingsplatser i hemmet, exempelvis köket eller i vardagsrummet. Men till sovrum eller badrum där personer vanligtvis föredrar lugn och ro, kan det vara bättre med en dörrkarm med en monterad innerdörrdörr som kan stängas.

Dörrkarmar utefter din inredningsstil

Du kan välja att måla din dörrkarm eller ditt valv för att skapa en inredningsstil som du trivs med, och som går ihop med din övriga inredning. Genom att måla dörrkarmen i samma kulör som innerdörren, kan du skapa en mer enhetlig känsla i hemmet. Den enhetliga känslan blir ännu mer påtaglig om kulören på dörrkarmen och dörren är samma som den övriga väggfärgen. Då smälter både dörren och dörrkarmen samman med väggen. Men du kan även välja att måla din dörromfattning i en kulör som får den att sticka ut från väggen. Har du exempelvis en färgglad vägg, kan det vara mycket stilrent med vita dörrkarmar eller ett vitt valv som sticker ut från väggen. Du kan även välja att exempelvis måla svarta dörrkarmar med en svart innerdörr i kontrast till en vit vägg. Möjligheterna är oändliga! Men oavsett vilken dörrkarm du väljer, kan du använda den för att lyfta inredningen i ditt hem.

Köp dörrkarm direkt på nätet

I vår webbshop hittar du allt från dörromfattning mdf till dörrkarm gammal standard och dörrvalv. Du hittar även ett stort utbud av innerdörrar och dörrhandtag, för att inreda ditt hem. Väljer du att handla direkt på webben så skickar vi din beställning hem till dig, snabbt och smidigt. Du kan även besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få tips och råd inför ditt val av dörrkarm från våra kunniga projektrådgivare på plats!

Har du inte bestämt dig för vilken dörr som du behöver till ditt hem? Missa då inte HORNBACHs breda soritment av dörrar som passar till alla hem och rum!

upp