0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-06 klockan 09:14. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Trösklar


11 resultat(35 varianter)
Köp på webbenReservera & hämta
Tröskel DURI ek lackerad 9x120x1000mm Nr. 30
2 varianter
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Tröskel DURI ek lackerad 9x90x1000mm Nr. 33
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Tröskel DURI ek lackerad 9x75x1000mm Nr. 42
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp trösklar i HORNBACHs webbshop

Få till en snygg övergång eller dölj enkelt golvskarven mellan två rum med en tröskel. En tröskel döljer nivåskillnader och ger dig en snygg och skön kant att gå på. På HORNBACH kan du köpa slät tröskel, tröskel i metall, tröskel i aluminium, tröskel i ek men även trösklar i andra hårda träslag. I vårt breda sortiment av trösklar och övergångsprofiler hittar du olika sorts trösklar, som kan monteras på olika platser i din bostad.

Vad finns det för sorts trösklar?

Den vanligaste sorten är en slät tröskel, som du fäster på övergångar där golvnivåerna håller samma höjd i båda rummen. En slät tröskel ger god ventilation mellan rummen och ligger still i dörrhålet med hjälp av urjackningar som finns för dörrkarmen. Du monterar enkelt en slät tröskel med hjälp av lim, spik eller skruv.

En falsad tröskel ger istället ingen ventilation mellan rummen, utan håller helt tätt mellan dörrblad och tröskel. Även en falsad tröskel kan du välja att montera genom limning, skruv eller spik. Den sista modellen av tröskel är en badrumströskel. Den är högre i ena ändan för att golvnivån oftast ligger högre i badrummen, då detta golv kräver fler ytskikt. Tröskel för badrum ger god ventilation och kan monteras med olika metoder boerende på underlag och modell på tröskel.

När det är dags att köpa tröskel så ska du göra detta i ett hårt material. Fast man oftast tar ett kliv över tröskeln så får den ändå utstå hårt slitage. Därför är en tröskel i ek ett vanligt alternativ för de flesta. På HORNBACH kan du köpa tröskel i olika material och storlekar, beroende på vad du har för avstånd i din dörröppning. Du kan välja att köpa en tröskel som håller ett standardmått eller själv såga till din egen tröskel om du behöver ett specialmått.

Du kan enkelt byta din tröskel själv

När en tröskel börjar bli gammal och sliten kan det börja dra i huset då den inte längre kan skydda mot detta. Då är det dags att byta tröskeln för att slippa höga uppvärmningskostnader men också då det inte är speciellt snyggt. Börja med att lossa den gamla tröskeln genom att skruva upp de skruvar som håller fast tröskeln. Du kan sedan ta hjälp av en kofot för att bända upp tröskeln sista biten. Var försiktig så att du inte skadar dörrfoder eller golv. Passa sedan till din nya tröskel och fäst den med skruv, spik eller lim. Ta gärna hjälp av våra produktrådgivare i ditt närmsta HORNBACH-varuhus för tips och material till ditt projekt.

Köp tröskel på nätet

En tröskel har man i dörröppningen av praktiska skäl men också för att den ska dölja den fula skarven som blir mellan två olika rums golvmaterial. På HORNBACH köper du trösklar som passar i alla utrymmen och rum. Välj mellan en diskret tröskel i ek eller i ett avvikande material som skapar spännande kontrast. Köp dina trösklar direkt i vår webbshop – snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

upp