Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 20:15. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Vikdörrar


5 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Vikdörr enfärgad vit 81x205cm
(36)
549,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Vikdörr akacia 81x205cm
(4)
579,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Vikdörr bok 205x86 cm
(1)
990,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Vikdörr grå 205x81 cm
549,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populärt sortiment inom kategorin "Vikdörrar"

Köp vikdörrar i HORNBACHs webbshop

HORNBACH har ett stort urval om du funderar på att köpa en ny vikdörr till ditt hus eller lägenhet. Vikdörrar är ett platsbesparande alternativ till vanliga dörrar inomhus och är ett smart sätt att kunna dela ett rum eller skärma av. I vårt sortiment hittar du många olika vikdörrar i olika stilar, former och färger: enfärgade vita, bokfanér, vit askfanér med eller utan partier av frostat eller mönstrat glas. I vår webbshop hittar du även passande vikdörrslameller om några behöver bytas ut eller om du vill utöka dörren. Du hittar även paneler att täcka den övre glidskenan med. Jämför vikdörrar direkt på nätet med våra produktjämförelser och hitta den dörr som passar bäst till ditt hus eller lägenhet.

Hitta din nya vikdörr på hos oss

Innan du köper en ny vikdörr bör du veta vilka krav och vilken funktion den ska uppfylla. I vilket rum behöver du den här smarta rumsavdelaren som också sparar plats? I entrén eller köket kan det vara ett smart sätt att skapa extra förvaringsyta istället för att denna fylls av en vanlig dörr. Du kan även skapa ett extra förvaringsrum, klädkammare eller garderob i en del av ett rum där en traditionell dörr annars inte skulle få plats. Eller varför inte trolla bort din altandörr för att skapa en härligt öppen uteplats som blir en del av innemiljön? Andra användningsområden kan vara t.ex. badrum, tvättstugan eller källaren - ja, alla miljöer där man antingen vill ersätta en vanlig dörr eller få möjlighet att skärma av ett rum på ett enkelt sätt.

Vad behöver du tänka på innan du köper din nya vikdörr?

Hur bred är dörröppningen där vikdörren ska monteras? Kan dörren som du vill ha breddas om du behöver extra lameller för att den ska passa i dörröppningen? Vill du ha en enkel eller tvådelad modell? Kan man ta av vikdörren på höjden? Vilket material och vilket utseende passar bäst hemma hos dig? Till moderna hem passar vita dörrar samt aluminium eller glas; för en mer klassisk inredningsstil så finns det passande ytor med träutseende t. ex. bok, ek, valnöt eller ask.

Vill du att vikdörren ska släppa in ljus? Då behöver du en dörr med partier av glas, vilket finns både i mönstrat, klart eller frostat. Ingår det redan en panel i leveransen? Om det inte gör det bör du beställa en sådan till din dörr. Vill du vara ifred ibland? Då behöver du dessutom tänka på att din vikdörr går att låsa. Det finns mycket att tänka på, men vi på HORNBACH hjälper dig med rådgivning och smarta tips så att du ska bli helt nöjd med ditt val av vikdörr.

I våra arbetsbeskrivningar ger vi dig tydliga instruktioner hur du själv kan renovera hemma på ett professionellt sätt. Vi listar vilka materiel och verktyg du behöver och går igenom hur du gör, steg för steg. Dessutom får du mängder av projektinspiration och vi delar med oss av vår proffskunskap samt diverse tips & trix som kan vara bra att veta inför ditt projekt. Till exempel - hur väljer man verktyg och metod som passar bra till projektet och hur underhåller man sitt material så det får en lång livstid? Vi visar hur du gör!

Handla vikdörr hos HORNBACH - dina fördelar

Vi garanterar: alltid lågt pris på vikdörrar hos HORNBACH! Handla din nya vikdörr bekvämt på nätet eller beställ den i ditt HORNBACH-varuhus.

upp