0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-07 klockan 09:02. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Förrådsdörrar


7 resultat(14 varianter)
Förrådsdörr DOORIA +10° 4210 Bod 9x21 höger
Vid köp av 6 st :
1420,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Förrådsdörr SORSELEDÖRREN +18° glas 9x20 höger
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Förrådsdörr DOORIA +10° 4210 Bod 9x21 vänster
Vid köp av 6 st :
1420,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Förrådsdörr DOORIA +10° 4210 Bod 9x20 höger
Vid köp av 6 st :
1420,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Förrådsdörr DOORIA +10° 4210 Bod 9x20 vänster
Vid köp av 6 st :
1420,00 kr * / st
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
7 av 7 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp förrådsdörr på HORNBACH.se

Man kan säga att en förrådsdörr är en enklare form av ytterdörr. Förrådsdörrar håller inte samma säkerhetsklass som ytterdörrar och är heller inte lika isolerade. Därmed är förrådsdörrar billiga att införskaffa till hemmet. På HORNBACH hittar du flera förrådsdörrar som passar för ditt förråd, garage, källare eller fritidshus. Du hittar även friggebodsdörr och förrådsdörr med fönster.

Att tänka på när du ska välja förrådsdörr

Innan du ger dig ut för att köpa en ytterdörr till förrådet så bör du kolla upp om det är ett kall- eller varmförråd som förrådsdörren ska hänga på. Du bör också mäta dörrhålet där dörren ska hänga, för att säkerställa att du köper rätt storlek på dörren. Förrådsdörrar finns i flera olika storlekar. Vill du kunna öppna upp till ditt förråd ordentligt, så rekommenderar vi att du väljer en förrådsdörr som är dubbel, en pardörr till förrådet. Är det en enkel förrådsdörr eller friggebodsdörr du ska köpa så kan du bland annat välja en förrådsdörr 9x20, förrådsdörr 9x21 eller en förrådsdörr 10x20. Glöm heller inte att se efter om det är en höger- eller vänsterhängd förrådsdörr du behöver till din byggnad.

Vad är modulmått?

När du ska köpa en dörr, oavsett typ så ska man veta vilket modulmått som dörren ska ha. Men vad är ett modulmått? Modulmåttet anger måttet på hålet i väggen som karmen ska monteras i. Om det står angivet på en dörr att den har modulmått 9x21 så betyder det att hålet i väggen ska vara 900x2100mm. Det finns sedan något som heter justermån. Det betyder enkelt förklarat att karmen är upp till 12mm mindre, för att det ska finnas plast i väggen för att kunna justera karmen när den väl är på plats.

Varmförrådsdörr eller kallförrådsdörr?

Ett kallförråd är ett utrymme som håller samma temperatur ute som inne i förrådet, medan ett varmförråd är ett uppvärmt utrymme. En varmförrådsdörr klarar av att hålla en temperaturskillnad på max 18° mellan inom- och utomhustemperatur. Skillnaden på en varmförrådsdörr och en kallförrådsdörr är hur väl isolerad de olika typerna är. En kallförrådsdörr har en mycket enkel isolering, medan en varmförrådsdörr är en isolerad förrådsdörr. När du köper förrådsdörr så kommer den oftast obehandlad. Därför är det viktigt att du behandlar förrådsdörrens träyta på något sätt innan du hänger den på plats, för att maximera livslängden.

Köp förrådsdörr online – dina fördelar

Trots att förrådsdörren är en enklare variation av ytterdörr, så väger den en hel del och är både otymplig att frakta och att handskas med. Beställ din förrådsdörr i vår webbshop och vi fraktar hem den åt dig – snabbt, enkelt, bekvämt och alltid till ett lågt pris! Skydda dina föremål i förrådet med en ordentlig förrådsdörr från HORNBACH!

Att köpa ny dörr till sin bostad, fritidshus, förråd eller garage är inget som man gör varje dag, så det gäller att det blir rätt från början! På HORNBACH kan du köpa dörrar av hög kvalité och säkerhet, se alla våra dörrar & dörrtillbehör här och köp rätt dörr för din bostad!

upp