Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-04 klockan 00:36. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Garageportar


5 resultat
Webbköp f.n. ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Steg för steg-guide
Så monterar du en garageport

Så monterar du en garageport

Garageporten är en av de viktigaste delarna av ett garage. I den här guiden visar vi hur du enkelt kan montera din port. I den första delen finns all information om hur du monterar en vipport, och i den andra delen om hu ...mer

Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Nyckellås HÖRMANN till garageport
Hörmann
(10)
291,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtKan ej reserveras
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Garageportar"

Köp garageport på HORNBACH.se

Med automatiska garagedörrar blir livet lättare

Visst är det jobbigt att behöva gå ut ur bilen för att öppna garageporten? Med en automatisk garageport slipper du springa fram och tillbaka i ur och skur. Du monterar enkelt en garageportsöppnare på din befintliga garageport, eller byter ut dina garagedörrar mot nya för en komplett och smidig helhetslösning. Utrusta sedan bilen, garaget och hallen med trådlösa sändare så kan du styra dina garagedörrar var du än är.

Sätta automatisk garageport på ditt garage

Även om du kan bygga om din gamla garageport med en motor som öppnar dörrarna, så är det vanligast att byta garagedörrarna helt och hållet. Du slipper då strul med delar som inte passar i varandra, och får ett helt garageport system där allt fungerar. Garagedörrar brukar oftast vara av så kallad vikport modell, där dörrarna är uppdelade i vikbara sektioner som glider i L-formade skenor. En integrerad motor drar sedan garageporten upp och ner längs med skenan vid behov.

Med en fjärrkontroll till din garageport är sedan utrustningen komplett. Hos oss kan du köpa en praktisk garageport fjärrkontroll som du monterar i bilens cigarettuttag. Fjärrkontrollen tar då ström därifrån och du behöver aldrig tänka på att byta batterier. Du kan även köpa trådlösa fjärrkontroller för garageporten som du monterar på huset, till exempel på garagets in- och utsida. Med smarta trådlösa fjärrkontroller slipper du dra sladdar till garageporten och kan dessutom styra flera olika garageportar från en och samma enhet. Självklart har vår fjärrkontroll för garageport även kodlås så att inga obehöriga kan öppna dina garagedörrar.

Handla garageportsöppnare på nätet

Hos HORNBACH hittar du många smarta produkter och tillbehör till din garageport. Du kan köpa garageportsöppnare som passar garageportar med olika mått, eller garageport med inbyggd dörr. Oavsett vad du behöver för ditt garageport projekt så hittar du det hos oss!

upp