0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-30 klockan 21:57. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fågelband


3 resultat(7 varianter)
Fågelband BENDERS 1m
Benders
26,95 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Insektsnät PROTEGO 20cmx25m 10-pack
5 varianter
T-Emballage
129,00 kr * / Rulle
(25,80 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
3 av 3 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp musband & fågelband på HORNBSCH.se

Oavsett vilken årstid det är på året så ser ditt hem inbjudande ut för olika sorts djur. Men det finns flera sätt på hur du kan motverka att få in möss på vinden eller ett fågelbo under takpannorna. I samband med att du lägger om ditt tak så kan du montera dit fågelband, eller om du gör ett fasadbyte så spikar du ditt ett musband. Men det är även möjligt att montera fågelband i efterhand eller eftermontera musband, för ibland är det lätt att vara efterklok. På HORNBACH finner du både musband och fågelband från Benders som garanterat håller objudna gäster på avstånd.

Montera fågelband

Visst är fåglar fina och fågelsång och eller fågelkvitter är underbart att lyssna till, men bygger fåglarna bon under dina takpannor kan du få problem. Förutom att det kommer hamna fågelspillning under boet så kan detta förhindra luftcirkulationen mellan takpannorna och undertaket. Fågelband monterar du under första raden med takpannor för att förhindra att fåglar bygger bon under ditt yttertak. Du monterar enkelt fast fågelbandet med pappspik eller korta skruv i takfotsläkten, så att de korta spröten pekar uppåt mot taknocken. Fågelband från Benders är tillverkade i ett plastmaterial och med det så är dem lätta och belastar inte dina pannor med någon ytterligare vikt, även om du monterar dem på nocken. Fågelband kan köpas på rulle eller i färdiga längder.

Skydda ditt hem med ett musband

De flesta musband är tillverkade i galvaniserat stål, för att förhindra att mössen tuggar på dem. Musbandet monterar du på längst ner på panelen, för att förhindra att mössen tar sig in i väggarna på fastigheten. Du kan montera musband på både stående och liggande panel.

Handla fågelband & musband på webben

Även om du kan montera fågelband i efterhand och även musband kan eftermonteras så är det bra att beställa hem i samband med din renovering. På HORNBACH.se finner du fågelband i plast och musband från Benders som garanterat håller djuren borta från ditt hus. Beställ på webben idag så skickar vi din order direkt till dig – snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

upp