Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 16:04. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Väggtext


2 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Väggtext"

Populärt sortiment inom kategorin "Väggtext"

Köp väggtext hos HORNBACH

Har du ett favorit citat eller talesätt? Eller en favorit replik från en film? Med väggtext och självhäftande bokstäver kan du sätta upp det på din vägg! Förvandla din inredning på ett enkelt sätt med en väggtext. Med hjälp av självhäftande bokstäver kan du förvandla det tråkigaste rummet till ett favvorum med citat, dikter, quotes eller varför inte texten till en låt. På HORNBACH kan du köpa väggord som ger rummet en personlig touch!

Väggtext & väggord

Sätt din egen prägel på ditt hem med väggtext

Väggtext är utskurna ur en tunn vinylfilm. När du får den hemlevererad kommer den på en överföringstejp och är lätta att sätta upp på väggen. Du kan köpa färdiga väggord med citat eller skapa helt egna med fristående självhäftande siffror och bokstäver. Ska du inreda barnrummet? Varför inte sätta upp den lilles namn med väggtext? Eller sätt upp ditt favoritcitat framför sängen.

Så fäster du din väggtext

När du har valt din väggtext är det dags att sätta upp den på väggen. Fäst inte väggtext på en nymålad vägg. Väggen kan ge ifrån sig fukt upp till 3 månader efter målning vilket påverkar hur väggtexten fäster. Låt väggtexten ligga på en platt yta i 3 till 4 dagar innan du använder den så att den helt plattar till sig.Det är viktigt att väggen är helt ren och torr innan du börjar. Det får inte finnas kvar något damm eller fett på väggen. Torka av väggen innan med en trasa som inte luddar.

Tänk på att det finns damm på väggen som inte syns, torka gärna en extra gång. Ett tips är att innan du fäster väggtexten på väggen markera ut ungefär vart de ska sitta. När väggordern väl sitter är de svåra att få bort utan att väggtexten tar skada. Pressa försiktigt fast dina självhäftande bokstäver mot väggen och använd sedan något för att trycka ut luftbubblor, till exempel ett kreditkort. Dra med kreditkortet från mitten och ut mot kanterna.

Köp väggtext online

Med väggtext och självhäftande bokstäver kan både påminna dig själv med dina favorit citat men också dekorera ett rum. Välj färdiga självhäftande bokstäver eller skapa dina egna, det finns oändligt med möjligheter! Hittar du inte de väggord som du hade tänkt dig? Då har vi ett brett utbud av dekorplast där du själv kan klippa till din väggdekor i text.

Har du inte bestämt dig för hur du ska dekorera dina väggar? Se då fler alternativ av väggdekor, fototapeter eller mönstrade tapeter i vårt breda sortiment.

upp