Just nu bjuder vi på frakten för ombudspaket från 999 kr. Läs villkor här >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-03-20 klockan 10:58. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fönstertvättar


10 resultat
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
10 av 10 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Fönstertvättar"

Köp fönstertvättar & fönsterputsare hos HORNBACH

Smutsiga fönster kan vara en riktig plåga. I vissa ljus ser man inte alltid smutsen på rutan men när du väl har sett det kan du inte sluta tänka på det. Att putsa dina fönster kan verkligen göra att hela ditt hem känns rent. Dock är det inte alltid den roligaste sysslan att putsa fönster men det finns fönsterputsare som både gör det enklare och lite lättare att ta tag i att putsa dina fönster. Hos HORNBACH hittar du enkla fönsterputsare men också batteridrivna fönstertvättar från Kärcher! Men vilken är den bästa fönsterputsen och vad bör man tänka på när man ska välja fönsterputs?

Vilken är den bästa fönsterputsen?

När man ska putsa sina fönster vill man gärna att det ska gå snabbt, smärtfritt och ett skinande resultat. Om din fönsterputs inte suger upp vattnet ordentligt kommer det att bli ränder och fläckar kvar på dina fönster. Med en batteridriven fönsterputsare kommer du undvika dropp och blöta kanter.

Det finns både manuella fönsterputsare och automatiska fönsterputsare. En manuell fönsterputsare passar dig med normalstora och inte så många fönster. En manuell fönstertvätt kan vara en enkel skrapa men det finns också batteridrivna som suger upp vattnet åt dig. Om du har många och stora fönster kan det vara en värd investering att välja en automatisk fönsterputsare. En automatisk fönsterputsare trycker du bara fast på ditt fönster så kör den av sig själv!

Att tänka på när du väljer fönsterputs

När man ska välja fönsterputs är det tre funktioner man letar efter: spraya, rengöra och fånga upp smutsvatten. Dessa tre funktioner är de viktigaste, men självklart vill man att fönsterputsen ska vara skön att hålla i och inte för tung, så att det blir jobbigt att hålla upp armen. Tänk också på att välja en fönsterputs med en stor tank, som är lätt att ta av. När du putsar din fönster vill du enkelt kunna öppna upp tanken och tömma smutsvattnet medan du jobbar.

Om du har bestämt dig för en batteridriven fönsterputsare är det viktigt att titta på uppladdningstid och användningstid. Du vill inte behöva bli avbruten i ditt arbete på grund av att batteriet tagit slut. Så tänk på hur många fönster du har och försök uppskatta hur lång tid det kommer ta att putsa alla fönster. Om du är osäker kan du alltid fråga våra projektrådgivare i ditt närmsta HORNBACH-varuhus.

Visste du att du kan göra egen fönsterputs? När man rengör sina fönster eller speglar hemma behöver du ett medel som inte lämnar fett. Du kan enkelt göra egen fönsterputs med vatten, ättika och diskmedel!

Fönsterputs & fönstertvätt

Putsa fönster med Kärcher fönstertvätt

Hos HORNBACH hittar du fönstertvätt från det kända varumärket Kärcher. Kärchers fönstertvätt har sköna och ergonomiska handtag och gör det både enklare att putsa fönstrena och lämnar ett snyggt resultat. Kärcher fönstertvätt efterlämnar inte ränder och smuts och har lång batteritid, så du slipper avbryta ditt arbete. Hos oss hittar du även tillbehör till din Kärcher fönstertvätt.

Vi har både förlängningsskaft så du kan nå upp till fönster även på andra våningen och mikrofiberdukar så du kan byta ut den gamla mot en ny när det behövs!

Köp fönsterputs och fönstertvätt från Kärcher hos HORNBACH

Att putsa fönster är inte alltid det roligaste men du kan göra det både bekvämare och snabbare med en bra fönsterputs. Välj en batteridriven fönsterputsare för att putsa dina fönster utan att få ränder och få ett snyggt slutresultat. Hos HORNBACH hittar du fönstertvättar och tillbehör till fönstertvätt från både Vileda och Kärcher – alltid till ett lågt pris!

upp