Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-02 klockan 02:23. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Golv- & ångtvättar


6 resultat
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Ångtvätt KÄRCHER SC 3 EasyFix
Kärcher
(6)
1790,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Ångtvätt KÄRCHER SC 1
Kärcher
(2)
699,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Avkalkningspatron KÄRCHER SC 3
Kärcher
(1)
189,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
6 av 6 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Golv- & ångtvättar"

Köp golvtvätt & ångtvättar hos HORNBACH

Med en ångtvätt sparar du tid och det är även mer miljövänligt! En ångtvätt kan du rengöra din parkett, kakel, fönster, mattor och du kan även använda en ångtvätt till att rengöra din soffa. Effektivisera din städning med en Kärcher ångtvätt eller en textilvårdsmaskin. Med endast 1 liter vatten kan du städa med 1500 liter ånga. En ångdammsugare är även fri från kemikalier. Men hur fungerar en ångtvätt och varför bör man använda en ångtvätt istället för sina traditionella städprodukter?

Ångtvätt & ångdammsugare

Vad är en ångtvätt och hur fungerar den?

Ångtvättar kommer i olika former. Det finns enkla ångtvättar men också stora ångtvättar som ser ut som en vanlig dammsugare. Vi alla är nog medvetna om att värme är det effektivaste sättet att få bort smuts. I en ångdammsugare kokas vattnet upp till 100 grader och bildar där med ånga. På en liter vatten får du ungefär 1500 liter ånga som räcker för att rengöra ditt hem i ungefär 20 minuter!

Lite beroende på vilken ångtvätt du har, kokar en liter vatten upp på mellan en till sex minuter. Till din ångdammsugare får du även med tillbehör som dukar och munstycken.

Effektivisera din städning med en ångtvätt

Att rengöra med en ångtvätt kommer göra att din städrutin hemma kommer gå snabbare och mer effektivt. Ångan tränger sig nämligen in mellan smutsen och ytan, därmed lossar smutsen lättare. Med en ångtvätt kan du städa parkett, kakel, din bil, mattor, fönster och speglar. En ångtvätt tar även död på en större mängd bakterier än om du skulle rengöra med en vanlig mopp. Detta gör att ångtvätten passar extra bra till personer med allergier eller astma.

Att använda ångtvätt i bilen har många fördelar. Om du använder ångtvätt i bilen slipper du skadliga kemikalier, ångan tränger sig längre in i tyger och inte bara på ytan, därmed kan ångan ta sig in i bilens trängre utrymmen utan problem. Likadant om du använder ångtvätt till soffa. Din soffa får stå ut med mycket och det kan finnas smuts i din soffa som inte syns. Använd en ångdammsugare när du rengör din soffa för att få bort de orenheter som inte syns och låt din soffa kännas som ny! Du kan också använda ångtvätt till rengöring av golv. Har du kakel och klinker hemma? Dessa är kraftiga material som tål den höga temperaturen från ångtvätten. Använd ett munstycke med duk och gör små skrubbrörelse så ska du se att smutsen är borta med ett kick. Laminat är däremot lite känsligare mot värmen från ångtvätten. Använd gärna dubbla dukar och lägre temperatur. Håll inte heller ångtvätten på ett och samma ställe för länge då det kan skada laminatgolvet. I våra badrum samlas det ofta kalk, tvålrester och annat smuts som kan vara svårt att få bort. Använd ångtvätt till dina badrum för att få bort alla orenheter.

Använd dig av en Kärcher ångtvätt eller textilvårdsmaskin

Kärcher är världsledande när det kommer till städning och hos HORNBACH hittar du Kärcher ångtvättar och textilvårdsmaskin. Använd din Kärcher för golvtvätt, ångtvätta bilen eller soffan och mattan. Kärcher ångtvätt kommer med alla de tillbehör du behöver för att rengöra ditt hem.

Hos HORNBACH hittar du textilvårdsmaskin från Kärcher. Kärcher textilvårdsmaskin baseras på tvätt-sug-principen. Vilket gör att du får ett bra slutresultat på textilytor och andra material som klinkerplattor men din textilvårdsmaskin. Textilvårdsmaskin från Kärcher har en ny munstycksteknik som gör din städning mer effektiv. Munstycket på denna textilvårdsmaskin rengör ända in i fibrerna och torkar ytorna 50% snabbare.

Köp ångtvättar & textilvårdsmaskiner hos HORNBACH

Att rengöra med ånga gör inte bara din städning enklare utan är också mer miljövänligt. Välj en matt- och textilvårdsmaskin för att rengöra dina mattor, soffa och bild eller välj en ångtvätt för att rengöra golv, möbler och badrum. Hos HORNBACH hittar du ångtvätt, textiltvätt och golvtvätt från världsledande varumärken som Kärcher och Nilfisk – alltid till ett lågt pris!

Har du inte bestämt dig för vilken städmaskin som passar dig bäst? Se hela HORNBACHs sortiment av dammsugare och städmaskiner för inspiration.

upp