Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-27 klockan 01:40. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Skaft- & handdammsugare


9 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Handdammsugare EINHELL TE-VC 18
Einhell
(372)
459,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Skaft- & handdammsugare"

Köp skaftdammsugare & handdammsugare hos HORNBACH

Är du trött på att släpa fram din dammsugare så fort du bara spillt något litet? Då kan en handdammsugare vara något för dig! En liten handdammsugare är ett perfekt komplement till din vanliga dammsugare. En handdammsugare är en sladdlös dammsugare som kommer åt i små utrymmen och är lätt att hantera. Det finns också skaftdammsugare som är en dammsugare utan sladd men har ett långt skaft som du kan använda som en vanlig dammsugare. En trådlös dammsugare är verkligen ett smidigt sätt att städa på och kan förenkla din vardag. Hos HORNBACH hittar du sladdlösa dammsugare som är både handhållna och skaftdammsugare.

Skaftdammsugare & handdammsugare

Effektiv vardag med en handdammsugare

Handdammsugaren är en smidig och effektiv ersättare av sopborsten. En batteridriven handdammsugare fungerar med hjälp av ett laddningsbart batteri, vilket gör att du dels slipper leta efter ett passande eluttag i varje rum samt allt trassel som tillkommer med sladdar. Handdammsugare tillåter bekväm städning i olika kroppsställningar och når utan problem svåråtkomliga utrymmen.

Det blir helt enkelt mycket lättare att hålla hemmet rent och prydligt. Hos HORNBACH hittar du smidiga handdammsugare och skaftdammsugare från Bosch. Bosch handdammsugare kommer i olika former vilket gör att du kan välja utefter vilka behov du har.

Välj en bosch handdammsugare för att enkelt kunna suga upp spånrester under ditt projekt. Bosch har både sladdlösa dammsugare som passar i hemmet och ute i verkstaden!

En handdammsugare kan stå på diskbänken och vara enkel att ha till hands eller varför inte köpa en liten handdammsugare till husvagnen där man inte har så mycket plats?

Vilken är den bästa sladdlösa dammsugaren?

En trådlös dammsugare laddas upp med hjälp av ett batteri och kommer i olika former. Det finns handdammsugare som enkelt kan hängas på väggen eller gömmas undan i ett skåp då den inte används, eftersom det är en så liten dammsugare. Skaftdammsugare tar inte heller mycket plats. Du kan enkelt ställa en skaftdammsugare i ett hörn. Men vilken är den bästa handdammsugaren? Här presenterar vi vad du kan tänka på vid köp av handdammsugare:

Sugeffekten – är viktig för att klara av den uppgift som den ska användas för. Skaftdammsugare och handdammsugare har oftast svagare sugeffekt, då de är batteridrivna dammsugare. Dock har både skaftdammsugare och handdammsugare blivit mycket bättre med åren. Om du väljer en billigare dammsugare kan sugeffekten vara svagare. Dock kan det räcka med en billigare dammsugare om du till exempel endast ska ha den i köket för att suga upp smulor.

Munstycke – kommer i flera olika former och med olika funktioner. Oftast kommer skaftdammsugare och handdammsugare med flera olika munstycken. Det finns munstycken till sladdlösa dammsugare som är speciellt anpassade till textil eller golv. Till exempel om du vill använda den batteridrivna handdammsugare till bilen eller i soffan. Ofta kommer de billigare dammsugarna med färre munstycken, men detta kan du alltid köpa till i efterhand.

Batteri och laddningstid – är viktigt då du inte vill behöva avbryta mitt i städningen. De bästa handdammsugare och skaftdammsugare har oftast mycket bra batteritid. En skaftdammsugare kan till och med i vissa fall ersätta en vanlig traditionell dammsugare. De billigare dammsugarna har oftare kortare batteritid.

Välj handdammsugare utefter ditt behov. Om du ska använda din handdammsugare för att rengöra bilen kan den vara bra med en hög sugeffekt och lång batteritid för att slippa springa in och ladda. Men om du endast ska använda den som ett komplement till din dammsugare kan en liten och billig handdammsugare på 12 Volt vara något för dig.

Köp handdammsugare och skaftdammsugare hos HORNBACH

Handdammsugare kommer i flera utföranden och du kan välja precis vilket som passar dig. Kanske en sladdlösdammsugare att ha i köket eller en skaftdammsugare som står enkelt till hands i vardagsrummet. Hos HORNBACH hittar du handdammsugare och skaftdammsugare från bland annat varumärkena Bosch, Kärcher och Gardena – till ett ständigt lågt pris!

Har du inte bestämt dig för vilken dammsugare du vill köpa? Se hela HORNBACHs sortiment av dammsugare för inspiration!

upp