0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 04:11. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Grov- & våtdammsugare


16 resultat
Vi rekommenderar
Grovdammsugare NILFISK Multi II 30 T Inox VSC
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Välj en dammfri arbetsmiljö

Välj en dammfri arbetsmiljö

Det går att minska dammspridningen genom enkla åtgärder. Att exempelvis använda dammreducerade produkter, dammbindningsmedel eller helt enkelt dammsuga upp dammet när det uppstår. Lär dig mer om dammskydd här.

Köp på webbenReservera & hämta
Grovdammsugare KÄRCHER WD3 1000W
Kärcher
(1)
1294,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Grovdammsugare NILFISK Multi II 22
Nilfisk
(1)
1089,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Grovdammsugare DEWALT DCV584L-QW 18V
DeWalt
(1)
2533,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Grovdammsugare BOSCH GAS 35 M AFC
Bosch Professional
(4)
7995,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
16 av 16 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Grov- & våtdammsugare"

Köp grovdammsugare & våtdammsugare på HORNBACH.se

Känner du att din städning är för tuff för den traditionella dammsugaren? Damm, grus och vatten kan nämligen skada denna. Då är det dags att köpa en kraftigare städmaskin, en grovdammsugare! Men innan du bestämmer dig för vilken grovdammsugare som du ska köpa så är det viktigt att du hittar en som matchar dina behov, att den klarar de arbetsuppgifter du ställer den inför. Behöver du köpa en kombimaskin, en maskin med flera funktioner? En våtdammsugare som kan suga upp vätskor, en grovdammsugare som suger upp byggdamm och en textilvårdsmaskin för att rengöra mattorna på golvet. Vilka munstycken vill ha, hur lång behöver sladden vara, vilken sugförmåga bör den ha och hur ofta kommer du att använda din nya maskin?

Hur fungerar en grovdammsugare

Skillnaden mellan en grovdammsugare och en vanlig dammsugare är att en grovdammsugare klarar betydligt tuffare uppgifter! Så med andra ord så kan du dammsuga upp en hel del med en grovdammsugare, som du annars hade fått sopa eller torka upp för hand. Allt från byggdamm, vatten på golvet och småsten i bilen. Skulle du göra detta med en traditionell dammsugare så riskerar du att skada denna. En annan fördel hos en grovdammsugare är att den kan anslutas direkt till många elverktyg. Om du exempelvis ska slipa dina golv, så med rätt munstycken så kan du ansluta denna direkt till din grovdammsugare.

En grovdammsugare kan användas till det mesta som händer i och omkring din bostad. Med rätt munstycken så blir det nu enkelt att städa bilen, förrådet, garaget eller hålla rent under renoveringen. På HORNBACH kan du köpa Kärcher grovdammsugare och Nilfisk grovdammsugare som båda har fått gott omdöme och höga betyg från marknaden.

Vad är en våtdammsugare?

Precis som namnet antyder så är våtdammsugare en sorts dammsugare som enkelt kan suga upp vatten, spill eller andra vätskor. En våtdammsugare är därför mycket effektivt att ha på verkstäder, inom städ, industri eller andra lokaler där det hamnar stora mängder vätska på golvet. En grovdammsugare är utformad som en hink med ett lock ovanpå, från denna hink löper slangen ut, som har ett munstycke i slutändan. I det separerade locket sitter motorn. Tack vare att behållaren och motorn sitter avskilt från varandra på en grovdammsugare, kan denna bli en våtdammsugare. Till skillnad från en vanlig dammsugare som du har i hemmet, där motorn och behållaren sitter intill varandra på längden.

De allra flesta våtsugare är så kallat kombisugare, men det finns även våtdammsugare som är enbart avsedda för vätskor och annat spill. Kärcher våtdammsugare kan både suga upp vätska men även användas som en vanlig grovdammsugare, för torra material. En grovdammsugare kan användas både med eller utan en dammsugarpåse. För torrt material så rekommenderas att alltid använda en dammsugarpåse, det underlättar när det är dags att tömma behållaren. Däremot när du använder din våtdammsugare så ska du hoppa över påsen, då materialet i denna inte klarar fukt.

En vanlig kombination hos en våtdammsugare är textilvårdsmaskin. En textilvårdsmaskin baseras på en tvätt/sug princip. Med hjälp av ett enkelt byte av munstycket kan du först rengöra både textilier och hårda golv. När rengöringen är färdig växlar du bara funktion på din Kärcher textilvårdsmaskin till sug och suger upp det kvarvarande vattnet, dina textilier torkar på ett kick! Med andra ord så bör det finnas en våt och torrdammsugare i varje hus, för en enklare, snabbare och roligare städning!

Spara tid genom att köpa grovdammsugare på webben!

På HORNBACH har vi ett brett sortiment från starka varumärken på olika städ- och sopmaskiner som förenklar din vardag. Köp en våtdammsugare från Nilfisk eller en Kärcher grovdammsugare och underlätta städningen utomhus. Beställ din städhjälp på HORNBACH.se och spill ingen tid, vi levererar snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

upp