Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-28 klockan 14:38. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Sidobord


resultat

Förlåt! Inga produkter är tillgängliga för tillfället.

Köp sidobord & hurts på HORNBACH

Något av det viktigaste för att skapa en bra miljö i din verkstad, är att du har tillgång till bra förvaring. Ligger alla dina maskiner och verktyg huller om buller kommer det försvåra dina möjligheter för att arbeta effektivt. Tillåt dig själv att jobba smidigt med lättillgänglig förvaring – skaffa sidobord, en hurts till din verkstad!

Olika typer av sidobord

Det finns olika varianter på sidobord som du kan ha i din verkstad. Många sidobord är utrustade med lådor i olika storlekar där du kan förvara verktyg och material. Du kan även välja en hurts med dörr vilket är mycket praktiskt om du vill förvara större maskiner eller större material. Fördelen med en verktygshurts är att den kan få plats under din arbetsbänk och kräver därmed inte mycket plats. Detta innebär även att du får snabb tillgång till verktyg och material, vilket underlättar för ditt projekt.

Hurts på hjul

För att dra ännu mer nytta av din verktygshurts kan du välja en hurts på hjul. Har du en bred arbetsbänk kan du placera sidobordet så pass långt in, att du enkelt kan stå och arbeta. Men du kan samtidigt enkelt dra fram ditt sidobord på hjul utan problem, för att ha tillgång till din förvaring. Har du inte plats för ett verktygsskåp är en hurts en bra alternativ för din verkstad. Vill du ha mer tips och inspiration till hur du på bästa sätt inreder din verkstad för att utnyttja den fullt ut? Ta del utav vår verkstadsguide!

Handla i vår webbshop

På HORNBACH.se kan du välja och vraka mellan olika sidobord. Hitta den som passar dig och din verkstad bäst, och beställ den direkt! Vi levererar den direkt hem till dig – alltid till ett lågt pris. Med vår lågprisgaranti kan du vara säker på att du alltid handlar till ett lågt pris. Skulle du hitta samma hurts till ett lägre pris så matchar vi det priset!

upp