Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 12:29. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Bevattningspump


14 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Lamellpump GARDENA
Gardena
(3)
389,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Bevattningspump PATTFIELD PE-GP 650
Pattfield
(17)
999,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Tryckpump AL-KO JET 3600
AL-KO
(1)
1799,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Tryckpump AL-KO Jet 6000/5 Premium
AL-KO
(18)
3480,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Bevattningspump FOR_Q FQ-GP 3.200
for_q Hydrologic
(7)
1499,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Bevattningspump FOR_Q FQ-GP 4.000
for_q Hydrologic
(15)
1789,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Automatpump PATTFIELD PE-HWA 630
Pattfield
(2)
1449,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Tryckpump EINHELL 630W
Einhell
(4)
1532,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
14 av 14 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Bevattningspump"

Köp bevattningspump på HORNBACH.se

En bevattningspump eller tryckvattenpump hjälper dig att förflytta vatten, från ett ställe till ett annat. Det som skiljer olika bevattningspumpar åt är i första hand hur långt de kan transportera vattnet. Pumpen ska dels suga vatten från en källa och sedan trycka det åt ett annat håll. En kraftig bevattningspump är ypperlig att använda om du exempelvis bor intill en sjö, då kan du använda pumpen för bevattning. Från en slang kan pumpen suga upp vatten ur sjön, för att sedan trycka ut det i en annan tillkopplad slang som används för att vattna dina växter. En Gardena bevattningspump är en tryckvattenpump på 12v, det vill säga att du kan koppla den till ditt vanliga vägguttag. På så sätt är du flexibel med din bevattningspump och kan använda pumpen där det finns ett behov och där det finns vatten.

Bevattningspumpar på HORNBACH

Hur fungerar en bevattningspump?

En bevattningspump, tryckpump eller ytpump som den också kallas ibland, placeras på ytan eller marken, och inte i vattnet. Den är inte lämplig som bevattningspump om exempelvis brunnen som du ska pumpa upp vatten från är väldigt djup, då är det bättre att använda en djupvattenpump. En bevattningspump är enkel att plocka fram vid användning och att installera. Du kopplar endast en slang till pumpen som du sänker ner i vattnet och en annan slang som du drar fram till den plats där du vill ha vattnet.

De flesta tryckvattenpumpar går på 230v, det vill säga att de ansluts till ett vanligt vägguttag. När pumpen är ansluten till elnätet och en vattenkälla, är den redo att börja arbeta! Hur högt din bevattningspump kan suga och hur långt den kan trycka vattnet varierar, det finns kraftiga bevattningspumpar men också små tryckpumpar.

Bevattningspumpar för trädgården

En bevattningspump kan användas till många olika saker och för hela din trädgård. Du kan exempelvis hämta upp vatten från en brunn eller sjö, tömma en pool eller en översvämmad källare. Vill du att ett utrymme ska bli helt tomt på vatten, till exempel ett golv, då kan det vara praktiskt att istället använda en dränkbar pump. För den här pumpen behövs det ingen slang som vattnet sugs in i, utan detta görs direkt in i pumpen. Söker du en bevattningspump för tunna, då är det en regnvattenpump du ska köpa.

Bevattningspump med tryckvakt ­– vad betyder det?

Många bevattningspumpar är utrustade med en tryckvakt eller överbelastningsskydd. Det betyder enkelt att om vattnet i dammen eller poolen som du tömmer skulle ta slut, så slår tryckpumpen av. Med andra ord så riskerar aldrig pumpen att gå torr och därmed bli förstörd.

Köp din bevattningspump på webben

På HORNBACH hittar du ett stort utbud av olika bevattningspumpar för trädgården. Att vattna gräsmatta och växter är en förutsättning för att det ska växa och gro. Med en bevattningspump kan du ta hand om det vatten som redan finns och använda detta, istället för att pumpa fram nytt genom ledningarna. I vårt breda sortiment hittar du prisvärda tryckvattenpumpar, som Gardena bevattningspump och andra kraftiga pumpar för bevattning.

Har du inte bestämt dig för vilken trädgårdspump som behövs till ditt vattenprojekt? Missa då inte HORNBACHs breda sortiment av vattenpumpar & trädgårdspumpar för hela din trädgård!

upp