Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-02 klockan 00:21. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kamadogrillar


4 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Grilla med keramisk grill – så fungerar det

Grilla med keramisk grill – så fungerar det

Grillning är så mycket mer än korv med bröd. Med en keramisk grill – även kallad Kamadogrill – är möjligheterna många och din grillning kan nå en helt ny nivå. Här går vi igenom hur en keramisk grill fungerar och vad du ...mer

Köp på webbenReservera & hämta
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kamadogrillar"

Köp kamadogrill hos HORNBACH

Vill du kunna variera dig och laga mat på många olika sätt? Då är en kamadogrill något för dig! Med en kamadogrill kan du göra allt från rökning, low and slowgrillning eller bakning. Kamadogrillen är perfekt för dig som vill kunna prova olika grillmetoder! I vårt breda sortiment hittar du kamado från väletablerade varumärken som Weber och Monolith.

Kamadogrill

Vad är en kamadogrill?

En kamadogrill är en kolgrill som oftast är gjord i keramik och ibland stål. Det som gör kamadogrillar speciella är att du kan göra så mycket olika saker på den. Det som gör att man kan använda kamadon till så många olika saker är både äggformen och att du kan reglera lufttillförseln och luftutsläppet. När du först ska börja grilla med en kamadogrill kan det var lite lurigt att hitta rätt luftflöde och temperatur, men oftast kommer man in i det snabbt. Vilken kamadogrill du bör välja beror lite på.

De flesta föredrar en keramisk kamadogrill då du kan grilla med den året runt.

Fördelar med en kamadogrill

Det finns många fördelar med en kamadogrill då kamado är en så pass mångsidig grill. Du kan antingen grilla low and slow eller på hög värme och snabbt. Vill du göra pizza i ditt utekök med en kamado? Då tänder du grillkolen genom att öppna lufttillförseln och luftutsläppet. Kolen får då mycket syre och brinner mycket intensivt. Men om du hellre vill grilla pulled pork som ska ligga länge på grillen kan du begränsa syretillförseln. Kamadogrillar har nämligen ett stort temperaturintervall, 70 till 350 grader. En annan stor fördel med kamandogrillar är dess hållbarhet.

Handla kamadogrill online hos HORNBACH

Kamadogrillen är verkligen för dig som älskar att grilla och vill testa på olika sorters grilltekniker. Kanske vill du komplettera den grillen du redan har hemma med en mini kamado? Det finns stora möjligheter med en kamadogrill och det är en mycket hållbar grill. Kamadogrillar är stora och tunga, därför är detta en grill som man med fördel beställer online! Dessutom får du alltid bästa priset hos oss med vår lågprisgaranti, skulle du hitta samma vara någon annnan stans så matshar vi detta priset. Beställ kamadogrillar online hos HORNBACH och få leverans hem till dig – alltid till ett lågt pris!

Har du inte bestämt dig för vilken grill du ska köpa? Se då hela vårt sortiment av grillar, och missa inte heller vår grillguide, för mer inspiration om olika recept och grilltekniker.

upp