Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 22:01. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Rökskåp & rökgrillar


9 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Så röker du på grillen

Så röker du på grillen

Rökning ger en unik smaksensation – oavsett om du använder en kolgrill, en gasolgrill eller en särskild rökgrill. Kött, fisk eller t.ex. tofu – ja, det mesta går att röka!

Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
MUURIKKA Rökugn PRO 1100W
Muurikka
2380,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
MUURIKKA Elrök PRO 1200W
Muurikka
2794,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
CHAR-BROIL Rök Digital Smoker 2.0
Char-Broil
(6)
5990,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Rökskåp & rökgrillar"

Köp rökskåp & rökgrillar i HORNBACHs webbshop

När grillsäsongen är här kan det vara kul att testa en annorlunda tillagningsmetod. Vidga dina grill-vyer och börja med att rök maten på grillen. Med ett rökskåp, rökgrill eller smoker kommer du uppnå den äkta BBQ-smaken som gör dig till en grillmästare. I HORNBACHs breda sortiment hittar du allt du behöver för att reta dina smaklökar och ta din grillning till nya nivåer.

Rökgrillar & rökskåp för en härlig grillupplevelse

Hur röker man i ett rökskåp eller rökgrill?

Att sätta tänderna i en egen rökt lax låter väl frestande och det är heller inte speciellt svårt att röka kött eller fisk med en rökgrill. Du startar först din grill, en kol eller gasolgrill. Har du ett vedeldat rökskåp så gör du upp en eld i denna. När din grill har nått rätt temperatur tar du en handfull rökflis och lägger på briketterna. Du kan även använda en röklåda som du ställer på grillens flavorizer och stäng locket sedan.

På HORNBACH finner du ett brett sortiment av rökflådor & rökningstillbehör som kommer att underlätta din matlagning.

Rök med elrökugn

Du kan välja att röka med en elrökugn. Olika rökugnar fungerar på olika sätt, men väljer du exempelvis en Muurikka rökugn kan du smidigt tillaga allt ifrån kött till grönsaker och fisk. En rökugn kan i många fall användas både som en uteugn, som en grill och som en grill med rök, beroende på vad för inställningar du väljer. På så vis erbjuder en elrökugn ett stort urval av olika tillagningslaternativ, i en och som samma grill!

Rök med kolgrill

Det är inte svårt att röka på en kolgrill. Släng på en handfull rökflis på briketterna när dessa har fått en fin glödbädd. Lägg på den mat du vill ha rökt på grillgallret, kött eller fisk. Sedan lägger du på locket, och kom då ihåg att ventilen ska vara öppen till hälften. Skulle du behöva reglera värmen under tiden du röker på din grill så gör du detta enklast genom att tillsätta mer briketter.

Rök med gasolgrill

Att röka mat på en gasolgrill är busenkelt, även om du är nybörjare. Placera rökflis direkt i röklådan, som du sedan ställer på grillens flavorizer. När grillen har kommit upp i rätt temperatur och röken har tilltagit kan du reglera värmen efter matens recept. Därmed kan du använda din gasolgrill som en gasolrök.

Smokers, rökgrillar och rökskåp för nybörjare och proffs!

Att röka maten på en rökgrill med rökflis är inte svårt och du får en härlig smakupplevelse som slår det mesta med hästlängder! Köp ett vedeldat rökskåp eller en rökgrill som drivs av kol eller gasol, det är enkelt och du kan få fram otroliga smaker. I vårt breda sortiment av smoker, vedeldat rökskåp och rökgrillar finns det ett passande alternativ för alla som vill köpa en rökgrill. Oavsett om du redan är en inbiten grillentusiast eller nybörjare när det gäller att röka på grillen så kommer du garanterat hitta en rökgrill som passar dig! Välj och vraka från välkända varumärken så som Weber rökgrill, Tenneker rökgrill och Muurikka rökugn.

Köp ditt rökskåp eller rökgrill på webben

Oavsett vilken typ av rökgrill, smoker eller vedeldat rökskåp du är ute efter så är det alltid bäst att börja ditt letande på HORNBACH! Hos oss kan du köpa allt från en stor rökgrill, med stor grillyta, för rökning av mycket mat. Men du kan också köpa en mindre elrök, för en enklare hantering ev av rökgrillen. Med vår lågprisgaranti kan du vara säker på att du köper din rök till lägsta pris – Garanterat!

Oavsett hur du bor eller vad du föredrar att lägga på grillgallret så hittar du garanterat ett grillalternativ som passar dig på HORNBACH! Här ser du hela vårt sortiment av grillar – börja din grillsäsong med ett besök på HORNBACH!

upp