Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-02-06 klockan 16:07. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Elgrillar


14 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
WEBER Elgrill Q1400 dark grey
Weber
(6)
3590,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
WEBER Elgrill Pulse 2000
Weber
7890,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
WEBER Elgrill Pulse 1000
Weber
6499,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
WEBER Elgrill Lumin Compact
Weber
4699,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
COZZE Elgrill E-200
Cozze
2999,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
COZZE Elgrill E-300 Multi Zone
Cozze
3999,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
14 av 14 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp elgrill på HORNBACH.se

Att grilla hör sommaren till, lukten av marinad blandat med kol är ett sommartecken för många! Men det är inte alla som har möjlighet att göra detta tyvärr. Bor du i lägenhet eller hyr din bostad så är det inte alltid tillåtet att använda kol eller gasol på balkongen eller uteplatsen. En annan orsak kan vara om du är på resande fot, i exempelvis husbilen eller ute med båten. Då kan du istället köpa en elgrill. Med en el grill, elektrisk grill eller bordsgrill har du möjlighet att komma ut även på den minsta balkongen och grilla dina hamburgare – Jippi!

Vad är en elgrill?

När du köper en elgrill eller bordsgrill så är du bara ett eluttag från att börja grilla! Plugga in sladden i uttaget så är det bara att starta den elektriska grillen med ett knapptryck – enklare blir det inte! En elektrisk grill varierar i utseende och storlek mellan olika modeller. Du kan köpa en elgrill som en liten bordsgrill och ända upp till en stor elgrill med stativ. Hur stor elgrill du väljer att köpa beror givetvis på hur mycket mat du ska grilla samtidigt, vilken grillyta du behöver. Men det finns flera tillfällen då du kan ha användning för den praktiska elektriska grillen. Tack vare att den är lite så är den också enkel att transportera. Du slipper att släpa med dig briketter och tändvätska eller en gasoltub för den delen. En elektrisk grill eller bordsgrill är smidig att ta med sig på semestern med husvagnen eller tältet. Överallt där det finns ett eluttag kan du grilla!

Är elgrillar bra?

Weber elgrill Q1400 har många år varit testvinnaren bland elgrillar. Weber elgrill är en strålningsgrill som ger ett perfekt resultat och maten blir så där härligt grillmärkt av det porslinsemaljerade grillgallret. Elgrillar från Weber kommer snabbt upp i samma temperatur som hos en grill med kol. Som vi nämnde tidigare så är det en fördel om din bordsgrill har lock, då stängs värmen effektivt kvar i grillen och maten får den där karaktäristiska grillsmaken. Är du fortfarande osäker på elgrillens otroliga kapacitet och förmåga, då kan du läsa mer i vår grillguide för elgrillar. På samma sätt som med ugnen eller spisen i köket, ställer du elektroniskt vilken temperatur du vill ha på din bordsgrill på el. Samma goda resultat, med en fin grillyta, fast utomhus – kan det bli bättre?

Elgrill

Elgrill till balkong

Låt dig inte hindras från att grilla för att du endast har tillgång till en balkong, med en elgrill kan du grilla även på de platser där kol och gasol inte är tillåtet. Är elgrillar tillåtna? Detta får du kolla upp med din hyresvärd, svaret du får kan variera mellan olika bostadsområden. Elgrillar för balkong är ett bra alternativ, för med en elgrill får du aldrig upp någon eld och det blir genom det inte samma rökutveckling.

Grillar du mat så kommer det rök, detta kallas matos. Köper du däremot Weber elgrill med lock så stänger denna in röken och genom det får maten en härlig grillsmak. Elgrillar för balkong, det hittar du på HORNBACH!

Bordsgrill inomhus

Förläng grillsäsongen inomhus. En bordsgrill kan du dessutom fortsätta att använda inomhus när klimatet utomhus inte är grillvänligt längre. En elektrisk grill kan du lika gärna ställa på ett bord inomhus som på balkongen, den rök som en bordsgrill avger är densamma som hos en stekpanna. Har du en liten elgrill inomhus så kan du placera denna under fläkten i köket, om du skulle störas av röken. Med en bordsgrill inomhus kan du njuta av grillat året runt, även om du bor i en lägenhet utan balkong.

Bli en grillmästare på din elgrill!

Bjud över vännerna, plugga in kontakten och plocka fram ingredienserna - nu kommer elgrillen göra resten! Köper du en elektrisk grill på HORNBACH så kommer du bli en grillmästare, det kan vi nästan lova! På en elgrill grillar du lika bra som i en grill med briketter eller gasol. Den elektriska grillen kommer upp i samma temperaturer och är ett utmärkt val för både direkt och indirekt grillning. Tänk dock på att det blir betydligt enklare att reglera temperaturen om du har en elgrill med lock.

Köp elgrill på webben

På HORNBACH kan du köpa elgrillar med stativ från bland annat det väletablerade varumärket Weber. Beställ din el- eller bordsgrill i HORNBACH webbshop – snabbt, enkelt och alltid till ett lågt pris – det garanterar vi med vår lågprisgaranti!

Oavsett hur du bor eller vad du föredrar att lägga på grillgallret så hittar du garanterat ett grillalternativ som passar dig på HORNBACH! Här ser du hela vårt sortiment av grillar – börja din grillsäsong med ett besök på HORNBACH.se!

upp