0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 04:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Balkongmarkis


5 resultat(8 varianter)
Balkongmarkis blå-/vitrandig 3x1,5m
(48)
1149,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Balkongmarkis grå 2x1,2m
2 varianter
(4)
895,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Tips & råd
Att tänka på innan du väljer markiser

Att tänka på innan du väljer markiser

Dags att köpa markiser? Här får du information om de olika sorterna som finns, och även hjälp med vad du bör tänka på innan du köper och sätter upp dina nya markiser. Upptäck sedan det trendiga och stilfulla sortimentet ...mer

Balkongmarkis gul/vit 3x1,5m
3 varianter
(27)
1149,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Vertikalmarkis antracit 1,4x2,5m
(26)
949,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp balkongmarkis på HORNBACH

När den efterlängtade våren och sommaren är kommen vill vi helst spendera hela dagen utomhus, men det är viktigt att skydda sig mot den intensiva solen. En balkongmarkis är en prisvärd investering som ger ett behagligt solskydd så du kan spendera dina dagar på balkongen, utan att bländas och brännas. Många balkongmarkiser fungerar även som regnskydd, så du kan njuta av att sitta ute på balkongen även då det regnar.

Vilken balkongmarkis ska jag ha?

Det finns flera olika typer av markis balkong, men gemensamt för samtliga balkongmarkiser är att dem är tåliga och stabila solskydd som kommer bli ett mycket uppskattat köp i sommarvärmen. Men vilken som passar dig beror bland annat på hur stor din balkong är samt hur stor del av balkongen du vill kunna skydda med din markis. Du kan exempelvis välja en balkong markis som är 250cm, 300cm eller 500cm bred. Vill du ha möjlighet att skydda hela din balkong är en större balkongmarkis att föredra. Men vill du endast kunna skydda en del av din balkong, exempelvis den delen av balkongen där du vanligtvis sitter, kan du välja en mindre markis balkong. Balkongmarkis pris varierar beroende på vilken storlek av markis du väljer, de större markiserna för balkong är dyrare och de mindre är billigare.

Du kan även välja mellan en balkongmarkis med ben där benen monteras både i marken och i taket, eller en balkongmarkis som endast monteras i taket. Våra balkongmarkiser har ett manuellt grepp. Det innebär att du själv vevar ut din markis när den ska användas, och vevar in den när den inte ska användas.

Beställ en balkongmarkis i din smak

Markis till balkong är inte bara ett solskydd och insynsskydd, den ger också balkongen ett elegant utseende och förvandlar balkongen till ett gemytligt extrarum. Välj bland olika balkongmarkiser med härligt färgglada ränder. Vilken färg ska markisställningen ha, något som smälter in med fasaden eller som matchar dina utemöbler? Exempelvis kanske du vill ha en marinblå markis som matchar ett par marinblåa dynor på balkongen. Eller en härlig gul balkongmarkis som smälter ihop med balkongens vackra blommande växter.

Handla balkongmarkis på HORNBACH.se - dina fördelar

Med vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du köper din balkongmarkis till det bästa priset på HORNBACH. Beställ din markis bekvämt på HORNBACHs webbshop så levereras den snabbt och enkelt direkt hem till dig. Eller reservera din balkongmarkis på nätet och hämta den i ditt HORNBACH-varuhus.

Har du inte bestämt dig för vilket solskydd som passar dig och din uteplast? Missa då inte HORNBACHs breda sortiment av solskydd för trädgård, altan och balkong.

upp