0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 10:44. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Terrassmarkiser


14 resultat(59 varianter)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Att tänka på innan du väljer markiser

Att tänka på innan du väljer markiser

Dags att köpa markiser? Här får du information om de olika sorterna som finns, och även hjälp med vad du bör tänka på innan du köper och sätter upp dina nya markiser. Upptäck sedan det trendiga och stilfulla sortimentet ...mer

Köp på webbenReservera & hämta
Kassettmarkis Levante grå 4x3m
6 varianter
(34)
10949,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Terrassmarkis PE lotusgrå 3,5x2,5m
(18)
2795,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Kassettmarkis Catania grå 4x3m
5 varianter
13995,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Terrassmarkis orange/vit 3x2,5m
5 varianter
(47)
1990,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Terrassmarkis PE lotusgrå 2x1,5m
(16)
1895,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Terrassmarkis KUMÅ natt 300x250cm
9 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Steg för steg-guide
Så monterar du markiser

Så monterar du markiser

Med en markis blir din uteplats ännu trevligare och du får ett skydd mot både stark sol och lättare regn. HORNBACH tillhandahåller markiser för alla – från ett enkelt solskydd till en helautomatisk lösning! Här visar vi ...mer

Terrassmarkis grön/vit 3x2,5m
(39)
1595,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Terrassmarkis KUMÅ sand 300x250cm
9 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Terrassmarkis KUMÅ multiröd 300x250cm
9 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
14 av 14 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Terrassmarkiser"

Köp terrassmarkis på HORNBACH

Vill du kunna sitta ute, utan att störas av solens starka strålar eller regn? Med en terrassmarkis kan du njuta av din uteplats, utan att bli blöt eller bränd. Och med vår steg för steg guide, får du vägledning om hur du går tillväga när du ska montera markiser. På HORNBACH hittar du ett stort utbud av terassmarkiser. Hitta den som passar dig och din terrass redan idag!

Terrassmarkis

Vilken är den bästa terrasmarkisen?

Det finns flera saker att tänka på innan du väljer markis. Förutom att terrassmarkiser finns i en mängd olika färger och storlekar, finns det olika modeller av altanmarkiser att välja bland. Dessa innefattar kassettmarkiser, semikassettmarkiser och terrasmarkiser. Altanmarkiser priser varierar beroende på vilken modell du väljer, samt om du vill ha en terrassmarkis med motor eller en markis utan motor. Men gemensamt för samtliga markiser är att de ger bra skydd mot regn och stark sol.

  • Kassettmarkiser går även under namnet helkassett markiser. Dessa är mycket praktiska då hela markisen kan dras ihop och förvaras prydligt och säkert i en omfamnande kassett. På så vis märker du knappt ens av terrassmarkisen när den inte används, samtidigt som den snabbt och smidigt kan rullas ut för att ge skydd mot både sol och regn. Vill du ha en terrassmarkis med motor? Då är en terrassmarkis helkassett perfekt för dig! Markisen styrs praktiskt via en fjärrkontroll, så du slipper rulla ut markisen för hand.

  • Semikassettmarkis är snarlik en kassettmarkis då den också går att veckla in nästan helt och hållet i en täckande kassett. Men semikassettmarkisers kassetter har en öppning på undersidan. Därmed hänger utfallsprofilen ner utanför kassetten när markisen fälls in. Detta bidrar till att smuts inte dras in i kassetten, utan istället ramlar av när markisen rullas in. Även semikassettmarkiser är en terrassmarkis med motor som styrs smidigt med en fjärrkontroll.

  • Terrasmarkis är en mer plånboksvänlig variant av altanmarkis. En terrassmarkis rullas inte in i en kassett på samma sätt som en kassettmarkis eller semikassettmarkis. Därmed är markisens armar och duk fortfarande synliga, även i infällt läge. Du kan välja mellan en terrassmarkis med eller utan motor, beroende på om du vill rulla ut din markis för hand eller inte.

Det finns även balkongmarkiser som lämpar sig väl på mindre ytor som exempelvis balkongen eller en mindre altan.

Handla din terrassmarkis på webben

När du har bestämt dig för en passande markis för altan kan du handla den direkt i vår webbshop. Där hittar du även tillbehör till markiser och andra typer av markiser som exempelvis fönstermarkiser. Handlar du direkt på webben så skickar vi din beställning direkt hem till dig. Du kan även besöka oss på ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få experthjälp från våra kunniga projektrådgivare, om vilken markis för terrass som passar ditt hem. Och med lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det bästa priset på HORNBACH!

Har du inte bestämt dig för vilket solskydd som passar dig och din uteplast? Missa då inte HORNBACHs breda sortiment av solskydd för trädgård, altan och balkong.

upp