Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 08:50. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Sandbehållare


2 resultat
Sandbehållare PAUL CRAEMER 210L
Paul Craemer
(2)
1595,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Sandbehållare PAUL CRAEMER 400L
Paul Craemer
(7)
2595,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Sandbehållare"

Köp sandbehållare på HORNBACH.se

Sandbehållare är en mycket praktisk utomhusförvaring på många sätt. Sandbehållare är väder- och vindtåliga vilket gör att de kan stå ute året om. Just därför är det vanligaste att man förvarar grus eller sand om vintern i sandbehållare som man använder för att säkra gångbanor, vägar och entréer från halka. Men man kan också ha den i sin trädgård för att förvara trädgårdsredskap. Sandbehållaren har helt enkelt många användningsområden!

Sandbehållare med trädgårdsredskap

Förvara säkert i en sandbehållare

En annan behållare som är praktisk då den kan stå utomhus året runt, utan att den riskerar att frysa sönder är en sandbehållare. En sandbehållare är rymlig och är dessutom utrustad med ett lock som skyddar innehållet från väder och vind. Precis som du hör på namnet så är denna behållare praktisk att placera ut längst med vägen och förvara sand i, som kan användas vi halt väglag. Givetvis kan du förvara andra saker utomhus i denna behållare, barnens leksaker, jord eller gödsel.

På HORNBACH hittar sandbehållare 210 liter och sandbehållare 400 liter – vilken behållare passar dig bäst?
Våra sandbehållare kommer också med låsanordning vilket gör att du kan förvara mer värdefulla ägodelar utan att oroa dig!

Köp sandbehållare online och få smidig leverans hos HORNBACH

Sandbehållare är tunga och otympliga, inget man lätt slänger in i bilen. Beställ din sandbehållare på HORNBACH.se och få den levererad hem till dig – alltid till ett lågt pris!

upp