Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 16:38. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Självvattnande blomlådor


12 resultat(23 varianter)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Självvattnande krukor – så fungerar det

Självvattnande krukor – så fungerar det

En självvattnande kruka är perfekt för dig som inte är hemma ofta, eller för dig som glömmer av att vattna dina krukväxter. Det enda du behöver göra är att fylla på vattenbehållaren lite då och då. Med en självvattenkruk ...mer

Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Tips & råd
Odla på balkongen – tips & råd

Odla på balkongen – tips & råd

En blommande oas mitt i stan, en pallkrage för egna balkonggrönsaker eller ett paradis fullt med godsaker på liten yta. Här kan du läsa mer om tre olika sorters balkongodlingar – låt dig inspireras och gör balkongen till ...mer

Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Självvattnande blomlådor"

Populärt sortiment inom kategorin "Självvattnande blomlådor"

Köp självvattnande blomlåda på HORNBACH.se

Självvattnande blomlådor är den perfekta lösningen för dig som älskar att ha vackra blommor på din balkong, men som inte alltid har tid att se till att vattna dem regelbundet. Dessa lådor tar hand om vattningen åt dig, så att du kan åka på semester eller bara ha en stressfri vardag utan att behöva oroa dig för att dina blommor ska torka ut. På HORNBACH finner du ett brett sortiment av självvattnande planteringslådor med olika utseenden och färger. Fyll dem sedan med planteringsjord och vackra trädgårdsväxter , och du glöm inte växtnäringen.

Våra självvattnande blomlådor kommer från välrenommerade varumärken som Lafiora och Lechuza, så du kan vara säker på att du får hög kvalitet och lång livslängd på din låda. Vårt utbud av självvattnande blomlådor är brett, så du kan enkelt hitta en låda som passar just dina önskemål när det gäller stil, storlek och pris.

Självvattnande blomlådor

Hur fungerar en självvattnande blomlåda?

En självvattnande blomlåda fungerar genom att den har en vattentank under jorden som fylls på med vatten, här kan sedan växternas rötter alltid komma åt vatten. På så sätt kan växterna dra upp vatten efter behov, och du slipper oroa dig för att vattna dem manuellt. Under den första tiden, innan växternas rötter har hunnit växa sig ner till vattentanken så ska du vattna som vanligt, på jorden. Sen så vattnar du direkt ner i påfyllningsröret. Du kan läsa mer om hur du använder en självvattnande blomlåda i vår guide: Självvattnande krukor – så fungerar det.

Växter behöver en viss mängd vatten för att må bra, men det gäller att hitta rätt balans. Hur mycket vatten dina växter behöver beror bland annat på i vilket väderstreck balkonglådan hänger, vad du har för sorts växter och hur stor din självvattnande balkonglåda är. För lite vatten kan resultera i att växterna torkar ut och dör, medan för mycket vatten kan orsaka att rötterna kan ruttna. En självvattnande blomlåda hjälper dig att ge dina växter rätt mängd vatten, så att du kan vara säker på att de mår bra.

En självvattnande blomlåda ger dina växter en miljö som påminner om den naturliga miljön. I naturen drar växter upp vatten från marken när det finns ett behov, och en självvattnande blomlåda fungerar på samma sätt. På så sätt kan växterna få den rätta mängden vatten utan att du behöver göra något.

Om du inte har gröna fingrar eller inte är så bra på att vattna dina växter, kan en självvattnande blomlåda vara den perfekta lösningen för dig. Med en självvattnande blomlåda behöver du inte oroa dig för att dina växter ska torka ut, utan du kan koncentrera dig på att njuta av dem istället.

Att åka på semester är alltid skönt, men det kan också innebära en extra oro för att dina växter ska torka ut om du inte har någon som kan vattna dem åt dig. Med en självvattnande blomlåda kan du åka iväg med gott samvete, då du vet att dina växter får den rätta mängden vatten även när du inte är hemma.

Hållare till balkonglådan

Ska du montera din balkonglåda som är självvattnande på ett räcke, ja då behöver du något att sätta fast den med, det vill säga konsoler. En självvattnande balkonglåda kan bli riktigt tung, när den är fylld med jord, vatten och växter, så se till att de konsoler du väljer är anpassade för den sorts låda som du har.

Handla självvattnande blomlåda på webben

Fördelarna med att köpa din självvattnande blomlåda hos HORNBACH.se är många. Du får alltid hög kvalitet på våra produkter, och vår webbshop har låga priser och enkel navigering, så att du enkelt kan hitta den självvattnande balkonglåda som passar just dina behov. Så om du vill ha vackra blommor på din balkong utan att behöva oroa dig för vattningen, är våra självvattnande blomlådor den perfekta lösningen för dig!

Hittar du inte den balkonglåda som är rätt för dig och platsen som du vill ha din låda på? Då ska du inte missa vårt övriga sortiment bland blomlådor. Planteringslådor, blomlådor med spaljé eller varför inte en blomlåda på hjul? På HORNBACH finns det något för alla!

upp