0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-20 klockan 07:44. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fördelar

 • Konstant förbindelse med ditt hem, med kontinuerlig information om vad som händer
 • Möjlighet att agera direkt vid en nödsituation och utlösa nödsignalen
 • Tidig varning av brand- och vattenskador
 • De modernaste dörrlåssystemen och styrning av garageporten – säkert och smart på samma gång
 • Kameror med ansiktsigenkänning som informerar dig om vem som går in och ut
 • Kameror möjliggör kontakt med nära och kära i hemmet, oavsett om du är på kontoret eller ute och reser
 • Fexibel styrning via app, oavsett var du befinner dig och vilket tid det är på dygnet
 • Enkel och snabb installation
 • Säkerhetssystem från leverantör som du enkelt kan kombinera och utöka.

Smart larm och övervakning fördelar

Smartvest trådlös larmanläggning från Abus

Inbrott – inte hos mig! Var inte naiv! Antalet inbrott ökar hela tiden. Inbrottstjuvarna bryr sig inte om du har mycket eller lite pengar. För många räcker det med lite pengar och åtråvärda elektronikprodukter som mobiler, vilka de kan sälja på svarta marknaden. Förutom materiella skador lider offren oftast av en otrygghet efteråt och en känsla av att någon inkräktat på deras privata område. Var smartare än inbrottstjuvarna – med detta omfattande säkerhetssystem i ditt hem.

Smartvest trådlös larmanläggning från Abus

Smartvest trådlös larmanläggning & app-enhet

Med detta set får du inte bara ett omfattande skydd av ditt hem, utan kan även använda de attraktiva Home-Automation-funktionerna.

Här kommer de smarta argumenten för ABUS grundset

 • Flexibel användning via surfplatta eller mobiltelefon
 • Enkel och snabb installation tack vare Plug and Play samt förkonfigurerade komponenter i detta set
 • Omfattande grundskydd med öppnings- och rörelsedetektorer, fjärrstyrning och nödvändiga tillbehör
 • Backupbatteri för nödströmsförsörjning
 • Kontrollera och styr det som händer i huset, oavsett var du befinner dig och tiden på dygnet – tack vare en kostnadsfri app (förutsättning är en internetanslutning)
 • Direktlarm via integrerade, högljudda sirener med en ljudnivå på 90 dB och parallella push-meddelanden via app och e-post
 • Integrerad hygrometer och termometer för visning av luftfuktighet och temperatur
 • Dataskydd tack vara digitalt krypterad trådlös och peer-to-peer-anslutning.
Denna enhet kan utökas med upp till 32 trådlösa komponenter och 4 IP-kameror. Dessutom kan många ABUS-produkter redan nu integreras via IP-gränssnitt. På så sätt har du mer än en trådlös larmanläggning.

Bekväm styrning via app

Med de smarta säkerhetsprodukterna från ABUS får du en kostnadsfri åtkomst till appen för iOS eller Android, som hjälper dig med installationen och att skapa en ny, smart vardag. Från och med nu styr du många av dina elektroniska enheter via din surfplatta eller mobiltelefon. Du bestämmer själv var och när det sker. Appens funktioner visas översiktligt på en plattform.

Även appen är intelligent. Vid en nödsituation ger den nämligen all viktig information om den akuta händelsen, så att du direkt med ett enda klick kan ringa efter hjälp till den kontakt du själv definierat.

Om batteriet till en av dina enheter måste bytas ut, så informerar appen dig om detta i god tid och visar samtidigt hur det ska göras.

Alla ABUS Smartvest-produkter är helt kompatibla och fullständigt integrerade i appen.

ABUS SmartVest app

Trådlöst uttag

Med detta innovatova trådlösa uttag kan du bekvämt styra många av dina elektroniska enheter direkt via den kostnadsfria appen. Du kan även ställa in ett individuellt schema som det smarta uttaget sedan följer automatiskt.

ABUS Trådlöst uttag

Varför behöver du det? Här kommer ett par exempel.

 • Har du glömt att stänga av strykjärnet?
 • Vill du skydda dig mot inbrott med närvarosimulering när du åker på semester?
 • Vill du att kaffemaskinen ska värmas upp innan du stiger upp på morgonen?
 • Barnen tittar för mycket på TV – "dra ut kontakten".
 • Slå på och av TV:n eller ljudanläggningen utan ansträngning från soffan.

Det finns nästan inga gränser för vad du kan göra och din vardag blir precis det den alltid borde vara – säker och smart.

Wi-Fi panorerings-/lutningskamera

Vad händer hos dig? Ta reda på det med den intelligenta panorerings-/lutningskameran från ABUS. Den är utvecklad för en omfattande övervakning inomhus och för att du och dina närmaste ska kunna informera varandra om händelser.

ABUS Wi Fi panorerings /lutningskamera

Här kommer information som kan vara intressant för dig att veta om ABUS övervakningskamera.

 • Fantastisk bildkvalitet under alla tider på dygnet tack vare en upplösning på 720p och en infraröd mörkerseendefunktion
 • Kameran har en övervakningsräckvidd på 350° i panoreringsområdet och på 90° i lutningsområdet
 • Lämplig app för iOS eller Android
 • Rörelser inom kamerans synfält utlöser inspelningen på SD-kortet
 • Om vill så får du information via e-post eller push-meddelande när det händer något
 • Skapa ögonblicksbilder och åtkomst till tillhörande videobilddata via app
 • Åtkomst till bildmaterialet från upp till åtta kameror samtidigt, för en mobil övervakning oavsett var du befinner dig
 • Effektiv datakomprimering avlastar nätverket och ger mer lagringsutrymme
 • Trådlös dataöverföring, ingen nätverkskabel behövs.

Trådlös siren

Den är liten, men oj så sirenen låter! Sirenen har en akustisk signal på upp till 100 dB och ett starkt LED-blixtljus, så att man både ser och hör den från långt håll om en larmsituation uppstår. Inkräktare kommer inte tycka om den, men det kommer du.

Med den trådlösa sirenen utökar du ditt trådlösa Smartvest-larmsystem för skydd mot inkräktare. Den kan användas såväl inomhus som utomhus, är robust och väderskyddad (IP44).

ABUS Trådlös siren

Den trådlösa sirenen drivs med batterier, så att du inte behöver befatta dig med störande kablar. Efter cirka 2 år ska batterierna bytas ut, men om batterinivån är låg innan det så meddelas detta till centralenheten. På detta sätt informeras du när ett byte behöver göras så att sirenens funktion hela tiden säkerställs.

Automatiska funktionstest utförs flera gånger per dag och registreras i Smartvest-centralenheten. Tack vare en väggborttagningskontakt har den trådlösa Smartvest-sirenen också ett sabotageskydd.

Trådlös brand-/värmevarnare

Bränder startar ofta på natten när vi sover, då när luktsinnet inte reagerar och vi därmed inte längre kan lita på vår naturliga varningssignal. Smartvest trådlösa brand-/värmevarnare ger ett pålitligt skydd mot farlig rök- och värmeutveckling.

Vi rekommenderar att den installeras i sov- och vardagsrum samt i barnrummen och på alla våningar.

ABUS Trådlös brand /värmevarnare

Med den trådlösa brand-/och värmevararen utökar du ditt trådlösa Smartvest-larmsystem för detektion av rök och värme. Om batteriet har en låg energinivå meddelas detta till Smartvest-centralenheten så att du kan byta ut batterierna i tid och behålla ditt skydd.

Den trådlösa brand-/värmevarnaren har även en stor kontrollknapp för ett manuellt självtest och för testlarm.

För de smarta produkterna från ABUS finns en tydlig instruktion i appen (iOS, Android). Den beskriver installationen steg för steg och hjälper även den som inte har så mycket teknikvana att utföra installationen. Kör igång med ditt säkerhetsprojekt!

Smart garageportskontroll från Chamberlain

Stiger du fortfarande ur bilen för att öppna och stänga garageporten? Varför inte styra även garageporten med mobilen? Det är möjligt med myQ Starter Kit från Chamberlain i kombination med en lämplig garageportsmotor. Aktivera enkelt öppningen av garageporten innan du kommer hem och sitt kvar i lugn och ro. Tidsbesparande och bekvämt. Det bästa är att du kan styra garageporten oavsett var du befinner dig för tillfället. Denna funktion är användarbar när du är på semester och grannen har lovat att klippa ditt gräs, men gräsklipparen står i garaget.

Smart garageportskontroll från Chamberlain

Så här enkelt är det

Med den innovativa myQ-tekniken kan du övervaka, öppna och stänga din garageport från hela världen, direkt från din mobiltelefon.

För detta behöver du den passande garageportsmotorn Premium ML 1000 EV eller Premium ML 700, myQ-Starter-Kit och självklart en mobiltelefon, surfplatta eller dator – beroende på hur du vill styra din garageport.

I ett Starter-Kit ingår gatewayen, som förbinder garageportsmotorn med internet via routern.

Du installerar gatewayen snabbt och enkelt med hjälp av serienumret på dess undersida. Installera sedan det medföljande ljusstråleskyddet och sedan är det bara att köra igång.

Smart säkerhetskamera från netatmo

Har du svårt att komma ihåg ansikten? Inga problem! Den innovativa kameran med ansiktsigenkänning hjälper dig, i alla fall om du redan har visat ett ansikte för den. Den ger dig också konstant koll på vad som händer när du inte är hemma.

Smart säkerhetskamera från netatmo

En kamera – många möjligheter

Netatmos smarta inomhuskamera "Welcome" håller dig informerad via din smartphone när någon kommer in i huset därhemma. Den känner igen ansikten och ger dig namnen på de igenkända personerna. På så sätt vet du alltid att dina nära och kära har kommit hem säkert.

Med tillgången till Livestream och videoinspelningarna kan du dessutom kommunicera med dina nära och kära därhemma, även om du själv ännu inte är hemma. Ett visst antal personer kan komma åt kameran via appen.

Videor och identifieringsdata lagras lokalt på kamerans SD-kort. Dina datauppgifter och din integritet skyddas på så sätt hela tiden. Om så önskas kan den också sparas gratis i molnet.

Om kameran detekterar ett okänt ansikte, kommer du naturligtvis också att få ett meddelande, så att du i en nödsituation kan ringa direkt till polisen.

netatmo kamera

Obs!

Den smarta säkerhetskameran från netatmo är fortfarande på väg till oss. Vi informerar dig när artikeln finns i HORNBACHs webbshop och i HORNBACHs varuhus.

Det är inte svårt att ställa in netatmo-kameran

Placera bara kameran inomhus med utsikt mot dörren, anslut och ladda ner appen.

Att identifiera ansikten är enkelt. I appen markeras nämligen alla okända ansikten med ett frågetecken. Så du kan klicka på det bekanta ansiktet och ge honom eller henne ett namn och en profil. Man kan identifiera upp till 16 ansikten.

När det är klart vet den smarta säkerhetskameran vem som är i huset och vem som hellre borde stanna kvar utanför.

netatmo kamera

Här kommer information som kan vara intressant för dig att veta om netatmo-kameran

 • Kameran är tillverkad av robust aluminium
 • Bilder i full-HD
 • 130°-inventeringsområde
 • Utmärkt mörkerseende
 • Lokal videolagring på microSD-kortet
 • Extra förmåga att spara videor i Dropbox-molnet
 • Extra förmåga att spara videor på din FTP-server
 • Unik och ren design, passar in i alla interiörer
 • Gratis app, tillgänglig i App Store/Google Play, inga prenumerationsavgifter
 • Internetanslutning med hög hastighet krävs, offentliga hotspots stöds inte

netatmo kamera app

Ganska smart, va?!

 • Videoinspelningen aktiveras först när du vill det eller om något händer. Inga långa timmar med ianktivitet!
 • Om kameran hör ett larm (rök-, kolmonoixid- eller säkerhetslarm), så får du ett meddelande och en video spelas in. På så sätt är du inte bara skyddad från inbrottstjuvar, utan kan även utlösa larmet direkt i andra farliga situationer.
 • Fullständigt skydd av din integritet genom individuella inställningar för varje person. På så sätt kan du till exempel invaktivera videoinspelningar eller meddelanden för enskilda personer som de som bor i bostaden eller din partner.

Dags att börja använda ansiktsigenkänningen!

Upptäck Welcome själv - sätt igång

Smarta säkerhetslösningar från Bosch

Med de smarta säkerhetslösningarna från Bosch är du garanterat på den säkra sidan och ditt hem är i goda händer. Med den praktiska Bosch-appen kan du hålla koll på vad som händer hemma hos dig och får information om nödsituationer uppstår.

Säkerhetslösningarna från Bosch

Fördelar med säkerhetslösningarna från Bosch

 • Anpassar sig efter dina krav och behov
 • Kan enkelt utökas efter önskemål
 • Har en kontrollerande, varnande och avskräckande funktion
 • Kan styras via en app i din mobil oavsett tid och var du än befinner dig
 • Slår endast larm vid en verklig nödsituation, tack vare intelligenta sensorer
 • Har en lång livslängd och sparar energi

Dina data är också helt säkra, tack vare lokal lagring och krypterad överföring av kommandon respektive larm.

Säkerhetslösningarna från Bosch fördelar

Eyes utomhuskamera

En kamera – två funktioner. Denna smarta utomhuskamera från Bosch skyddar inte bara ditt hus från inkräktare, den lyser också upp det.

Den högupplösande kameran kan anslutas utan speciella anslutningar som utelampa och lyser upp ditt hus. Med hjälp av Bosch Smart Home-appen kan du alltid se vem som smyger runt ditt hus. Inom en räckvidd på 10 meter får du full HD-färgbilder när du vill ha det.

Eyes utomhuskamera

Tack vare den integrerade rörelsesdetektorn registreras endast relevanta händelser, det vill säga inga rörelser av träd eller smådjur. Om en inkräktare kommer för nära ditt hus, gör Eyes utomhuskamera sig synlig, genom att automatiskt tända lyset, vilket avskräcker inkräktaren.

Utöver användningen som säkerhetskamera kan Eyes utomhuskamera också användas som en utelampa. Tack vare de integrerade väggljusen, kommer den här utelampan göra att ditt hus ser strålande ut.

360° inomhuskamera

Ditt hem i full HD-live-sändning, vem önskar sig inte det. Med den smarta inomhuskameran från Bosch kan du titta på dina utrymmen dygnet runt via Bosch Smart Home-appen i 360 graders vinkel. Tack vare den integrerade rörelsesdetektorn detekterar kameran automatiskt relevanta händelser.

Du kan också ge vänner och bekanta tillgång till kameran. Installationen är enkel och allt fungerar direkt.

360° inomhuskamera

Om du vill ha absolut integritet kan inomhuskameran vara i privatlivsläge och linsen dras tillbaka.

Förutom funktionen som inomhuskamera kan du tack vare inbyggd mikrofon och högtalare använda den smarta kameran för kommunikation till hemmet.

Rörelsedetektor

Många rörelsedetektorer slår larm vid minsta rörelse. Detta går dig, och dina grannar på nerverna, men avskräcker inte inkräktare.

Den smarta rörelsedetektorn från Bosch skiljer mellan konstanta och inkonsekventa händelser. Med sin innovativa passiva infraröda teknik och en extra temperatursensor ger den ett tillförlitligt larm när det verkligen behövs. Utrustad med krypskydd, behöver du inte oroa dig för att en oinbjuden gäst bara smyger förbi. Tack vare den intelligenta identifieringen av små djur (upp till 25 kg), kan din katt leka därhemma utan att ett falskt larm utlöses.

SMART HOME Rörelsedetektor

När larmet på den smarta rörelsedetektorn låter, så gör den det med besked, två gånger. Systemet skickar dig omedelbart ett meddelande via appen och samtidigt utlöses rökdetektorns siren (valfritt tillbehör). Detta gör att du omedelbart kan vara aktiv på avstånd och inkräktarna avskräcks samtidigt på platsen.

Placera rörelsedetektorn över ögonhöjd på ett lämpligt ställe. Den har en diskret design och smälter därmed perfekt in i omgivningen. Och installationen är både lättbegriplig och enkel via appens snabbinstallationsguide.

Rök- och inbrottslarm, 2 i 1

Brandvarnare är omubärliga när det gäller att skydda dina nära och kära och din bostad. Oavsett om faran kommer på natten eller när du inte är hemma, så är den smarta brandvarnaren från Bosch alltid uppmärksam.

Rök rapporteras omedelbart, både på plats av siren och när du inte är hemma genom meddelandet i appen. När den är ansluten med andra brandvarnare i de olika rummen via nätverk fungerar det väldigt exakt, eftersom den preciserar exakt varifrån röken kommer och handlar målmedvetet. Det är möjligt att ringa brandkåren direkt från larmbildskärmen på appen. Nödljuset är också praktiskt för att belysa utrymningsvägen.

Rök och inbrottslarm, 2 i 1

Dessutom skyddar den smarta rökdetektorns sirener inte bara mot rökutveckling, utan skyddar dig också från oönskade gäster. För detta behöver du bara ansluta den till rörelsedetektorn eller dörr-/fönsterkontakt (båda är tillval) i ditt Bosch Smart Home-system. Om en av de två komponenterna rapporterar ovanliga händelser låter sirenen högljutt.

Det är enkelt att installera brandvarnaren. Det görs med det medföljande fästmaterialet och helt utan verktyg. Under installationen följer du bara den självförklarande snabbinstallationsguiden i appen.

Dörr- och fönsterkontakt

Dörr- och fönsterkontakten från Bosch informerar dig inte bara om öppna fönster och dörrar när du är hemma, utan dessutom om främmande människor öppnar dem! Du kommer omedelbart att informeras via Bosch Smart Home-appen på din mobil, så att du kan agera direkt.

Genom att ansluta dörr- och fönsterkontakten med smarta brandvarnaren från Bosch (valfritt tillgänglig) fungerar den också som ett larmsystem. Om dörr- och fönsterkontakten rapporterar ovanliga händelser, ljuder brandvarnarens siren med ett högljutt larm.

Bosch dörr och fönsterkontakt

Dörr- och fönsterkontakten informerar dig inte bara om öppna fönster och dörrar, utan kan dessutom anslutas till radiatortermostaten. Vid behov ser dörr- och fönsterkontakten till att värmeeffekten regleras ner till ett fördefinierat värde. Detta sparar energi och sänker uppvärmningskostnaderna.

Systemkrav

Alla Bosch Smart Home-produkter kan endast användas tillsammans med Bosch Controller. Kontrollern är systemets kontrollcenter, den buntar ihop all smart heminformation och hanterar kommunikationen mellan de enskilda enheterna.

För detta behöver du en mobil med Bosch Smart Home-app och en gratis anslutning till din router.

Bosch Smart Home-app – enkel och gratis

Det nätanslutna hemmet – den här appen gör det möjligt.

Eftersom appen...

 • Gör att du enkelt kan styra dina Bosch Smart Home-enheter från vilken plats som helst med ett fingertryck.
 • Meddelar när ett larm utlöses i ditt hem
 • Skickar dina kommandon till Bosch Smart Home-styrenhet
 • Fungerar som en central display och kontroll för ditt Bosch Smart Home-system.
 • Stöder dig när du skapar och hanterar rum och apparater.
Använd med mobiler från Android 4.1 eller iOS 8. Ladda ner kostnadsfritt på Google Play Store eller i Apple App Store .

Enkel styrning även utan mobil

Förutom styrningen via mobil kan Smart Home System från Bosch även snabbt och flexibelt användas med en knapptryckning på universalbrytaren eller universalbrytaren Flex.

De smarta omkopplarna kan tilldelas upp till fyra olika, fritt valbara funktioner. Med ett klick kan du eller andra boende i ditt hem utlösa de olika scenarierna direkt utan en mobil.

Klicka exempelvis på "Lämna hem"-scenariot och aktivera larmsystemet direkt när du går ut genom ytterdörren.

Du kan enkelt montera universalbrytaren på olika ytor och på platser där snabb drift önskas. För maximal flexibilitet i ditt hem finns den bärbara universella omkopplaren Flex. Du kan ta den med dig i hela huset mobilt och använda den utan fast montering.

Enkel styrning även utan Smartphone

Full kompatibilitet – Bosch Smart Home möter Philips Hue

Det uppstår helt nya möjligheter tack vare samarbetet mellan Bosch Smart Home och Philips Hue. Tillsammans arbetar dessa företag på nya belysningssystem och att kombinera värmestyrning och belysning.

Fördelar med Philips Hue i Bosch Smart Home System: Anpassa belysningen individuellt efter din sinnesstämning vid varje tidpunkt och i varje rum.

 • Kombinera din belysning och elementstyrning i ett scenario
 • Problemlös och enkel integrering i systemet Bosch Smart Home
 • Reglera bekvämt din belysning eller värme via app när du är på språng
 • Kan utökas modulärt – framtiden blir ännu smartare!

Bosch Smart Home möter Philips Hue

Smart säkerhet i hemmet från Ring

Inte hemma men hemma ändå! Med de smarta dörrklockorna från Ring kan du säga hej till alla besökare eller försäljare per video via mobiltelefonen. Med objudna gäster går det förresten också. Kommunikation när du vill och full kontroll över säkerheten i ditt hem, det är möjligt med de smarta säkerhetssystemen från Ring.

Smart Home Ring

Översikt över fördelarna

Med säkerhetssystemen från Ring...

 • Missar du aldrig ett besök eller en leverans
 • Kan du kommunicera med besökare eller försäljare via mobilen
 • Skyddar du ditt hem mot objudna gäster
 • Kan du övervaka varje vinkel av ditt hus
 • Får du meddelanden på din mobila enhet direkt när någon går in på din tomt eller i ditt hem.

Installationen kräver varken tunga verktyg eller hjälp av proffs. Systemen monteras på ett par minuter.

Exempel på när produkterna och appen från Ring är användbara!

Ring kameradörrklocka och dörrklocka Pro

Med dörrklockorna från Ring kan du ha kontakt med ditt hem, oavsett tid och var du befinner dig. Överföringen sker via HD-video och -audio med Wi-Fi-anslutning till mobila enheter.

När någon ringer på dörrklockan får du direkt ett meddelande på din mobila enhet och kan själv bestämma om du vill kommunicera med den personen eller om det är en inkräktare som du vill skrämma iväg.

Den integrerade rörelsedetektorn håller dessutom koll på ditt hem och meddelar dig så snart okända människor kommer in i rörelseområdet. Tack vare det infraröda mörkerseendet fungerar den dygnet runt.

Välj den färg som bäst passar i ditt hem. Rings dörrklockor står emot väder och vind, installeras snabbt och enkelt och styrs lätt via en app.

Smart Home Ring

Jämförelse: Ring videodörrklocka 2 & Ring videodörrklocka Pro

  Ring videodörrklocka 2 Ring videodörrklocka Pro
Förutsättningar Fungerar i alla hem – med eller utan dörrklocka Förutsätter en tillgänglig, fast ansluten dörrklocka
Utbytbart batteri Ja, 6-8 månaders batteritid Nej
Kopplas till en befintlig fast ansluten dörrklocka Ja Ja
Utbytbara paneler Ja (2 stycken) Ja (4 stycken)
Video 1.080p HD 1.080p HD
Live View Ja Ja
Rörelsedetektor styrning av sensorns känslighet kan göras i fördefinierade rörelsezoner individuellt anpassade rörelsezoner kan skapas
Wi-Fi-anslutning 2,4 GHz 2,4 + 5 GHz
Mörkerseende Ja Ja
Tvåvägs-audio Ja Ja
Fungerar med iOS, Android och Windows 10 Ja Ja
Mått 12,65 cm x 6,17 cm x 2,21 cm 11,43 cm x 4,67 cm x 2,03 cm

Ring Spotlight och Ring kamera med strålkastare

Ring Spotlight och Ring kamera med strålkastare ger dig möjligheten att utöka ditt hem från alla synvinklar. Kameran har en räckvidd på 9,2 m, en upplösning på 1920x1080 pixlar och ett synfält på 140° grader.

Tack vare HD-video, intecom och rörelsedetektor kan du se, höra och prata med alla besökare på din tomt med den rörelsestyrda säkerhetskameran, även när du inte är hemma. Om det är en inkräktare på din tomt så skickar kameran direkt ett meddelande till din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Om det inte räcker att prata för att skrämma bort inkräktaren så kan du med Ring Spotlight-kameran via appen aktivera den inbyggda LED-strålkastaren med 1 800 lumen. För Ring-kameran med strålkastare är ljuset så starkt som 3 000 lumen. Dessutom har du möjligheten att skrämma bort alla potentiella inkräktare med den inbyggda sirenen med 110 decibel.

Mörkerseendesensorer ger ett omfattande skydd dygnet runt. Kameran tål väder och vind och försörjs med el via en 7 meter lång strömkabel.

Ring övervakningskamera

Ring Chime Gong och Ring Chime Gong Pro

Stort hus? Ändå säkert. För att du ska kunna höra meddelanden från dina Ring-säkerhetssystem i varje vinkel av din omgivning, så erbjuder Ring produkterna Chime Gong och Chime Gong Pro.

Koppla ihop Gong med dina andra säkerhetssystem från Ring, så informerar det dig med en melodi du valt själv varje gång ett av dina system slår larm eller någon ringer på din dörrklocka. Gong-kontakten passar i alla vanliga uttag.

Ring Chime Gong Pro förstärker Wi-Fi-signalen från din router till dina Ring-enheter, så att även större avstånd kan övervinnas och döda Wi-Fi-zoner elimineras. Du kommer aldrig mer att missa ett larm!

Innovativa LED-lampor visar de olika statusindikeringarna som ansluten, ansluter, programuppdatering och offline.

Ring Chime Gong och Ring Chime Gong Pro

Enkel kontroll av dina enheter via Ring-appen.

Det är upp till dig. Ladda ner den kostnadsfria Ring-appen på din mobil, surfplatta eller dator och behåll översikten över säkerheten i ditt hem.

De enskilda Ring-enheterna har alla ett vidvinkelobjektiv, en mikrofon samt en högtalare. Med dessa kan du hela tiden se, höra och prata med dina besökare – även med objudna gäster. Du utvärderar dina videor med hjälp av en översiktlig instrumentbräda. Tack vare anpassningsbara rörelsedetektorer kan du fokusera på de viktigaste områdena och är den första som meddelas när ett larm utlöses.

Ring-appen är kompatibel med iOS-, Android-, Mac- och Windows 10. Ladda ner Ring-appen i Apple App Store, i Google Play Store eller i Windows Store . Det finns självklart också en nerladdning för Mac.

Ring appen

Ring Video Recording via molnet

Spara dina videor inför framtiden – eller i alla fall för dig själv, vänner, bekanta eller i en nödsituation för räddningstjänst.

Med abbonemangen från Ring kan videor sparas i molnet i upp till 6 månader. På så sätt har du alltid åtkomst till dina videor. Du kan titta på dem igen, dela dem med familj och vänner i sociala medier eller via e-post, skicka dem till polisen eller radera dem.

Du kan välja baskostnaden på cirka 30 kronor i månaden, som gäller per kamera. Eller så väljer du Protect-kostnaden på ungefär 100 kronor i månaden och ett obegränsat antal enheter. Du väljer enkelt ut det abbonemang du önskar via Ring-appen.

Ring Video Recording via molnet

Här hittar du en lista på planerna (utan garanti)

Utan plan Plan "Basic" Plan "Protect"
  Per kamera För ett obegränsat antal kameror
Kostnadsfri Kan avtalas 30 € per år eller 3 € per månad Kan avtalas 100 € per år eller 10 € per månad
Direktmeddelanden Direktmeddelande Direktmeddelande
Video- och Audio-Stream Video- och Audio-Stream Video- och Audio-Stream
Live-vy Live-vy Live-vy
Livslångt stöldskydd Livslångt stöldskydd Livslångt stöldskydd
  Cloud-minne
Alla videor sparas i upp till 60 dagar i ditt konto
Cloud-minne
Alla videor sparas i upp till 60 dagar i ditt konto
  Video-granska
Missat meddelandet? Med detta alternativ kan du titta på alla Ring-videor när du vill.
Video-granska
Missat meddelandet? Med detta alternativ kan du titta på alla Ring-videor när du vill.
  Video-dela
Dela videor med familj, vänner eller med polisen.
Video-dela
Dela videor med familj, vänner eller med polisen.
  Händelse-spara
Du kan spara oförglömliga ögonblick eller enkelt radera videor från kontot.
Händelse-spara
Du kan spara oförglömliga ögonblick eller enkelt radera videor från kontot.

* Vid ett inbrott ersätter tillverkaren Ring dig kostnadsfritt under följande förutsättningar:
Att produkten köpts från en officiell återförsäljare.
Att stölden anmälts till polisen.
3. Innerhalb von 15 Tagen nach dem Diebstahl muss eine Kopie der Originalrechnung sowie eine Bestätigung der Anzeige, welche durch die zuständige Polizeibehörde ausgestellt wurde, an die Firma Ring übermittelt werden, Email: help@ring.com.

Smart larmsystem från Egardia

Alltid en känsla av säkerhet! Med Egardias larmsystem har du ett komplett skydd för ditt hem, oavsett om det är mot inbrottstjuvar, bränder eller vattenskador. Du kan utöka det smarta systemet med olika tillbehör.

Smart larmsystem från Egardia

Startpaket larmsystem från Egardia

Med detta kompletta larmsystem får du ett grundskydd för hemmet

 • Trådlöst skydd av ditt hem
 • Kan styras när som helst och var du än befinner dig med appen för din mobiltelefon
 • Direktmeddelande vid en larmsituation
 • Enkel och snabb installation
 • Kan utökas med Egardia brandvarnare, videoövervakning och vattenvarnare (med upp till 160 trådlösa tillbehörsdelar)

När du köper ett larmsystem från Egardia så är bastjänsten gratis. Den första månaden får du dessutom Egardias professionella säkerhetstjänst utan extra kostnad, så att du själv kan upptäcka dess fördelar. Under den första månaden kan du själv avgöra vilken tjänst som passar dig bäst. Antingen den kostnadsfria bastjänsten eller den kompletta säkerhetstjänsten.

Smarta larm

Perfekt för nybörjare

Det här innehåller ett smart säkerhetsset från Egardia och Philips Hue får

 • Larmcentral med inbyggda högljudda sirener och nödströmsförsörjning
 • Två husdjursvänliga rörelsedetektorer
 • En fjärröppnare
 • Manöverenhet med panikknapp
 • Fjärrstyrning med panikknapp
 • Fyra varningsetiketter för fönster och dörrar
 • Philips Hue Bridge
 • Två E27 Philips Hue White & Ambiance Lampen
 • Bruksanvisning med garanticertifikat
 • Ethernet-kabel och nätdel
 • Monteringsmaterial
 • Batterier (livslängd cirka 2-4 år)

  Bastjänst Säkerhetstjänst
Kostnad gratis ca 900 kr per månad
Första månaden kostnadsfri säkerhetstjänst ja ja
Lokal larmfunktion
Siren vid larmsituation ja ja
Lokal användning via fjärrstyrning och manöverpanel med panikknapp ja ja
Egardia-app
Styrning via Egardia-app ja ja
Ändring av larmsystemets status från distans ja ja
Kundtjänst
Hjälp och rådgivning hos kundtjänst via telefon, e-post och chat ja ja
Hjälp av kundtjänst på distans nej ja
Larmmeddelande
Obegränsade larmmeddelanden via telefonsamtal, SMS och e-post. nej ja
Push-meddelanden i larmsituationer ja ja
Antal kontaktpersoner som informeras vid en larmsituation 1 6
Larmet fortsätter vara aktiverat tills en kontakperson reagerar nej ja
Smarta kontakter kopplas in automatiskt vid en larmsituation nej ja
Översikt historik larmmeddelanden nej ja
Funktionsövervakning- och systemkontroll
Övervakning ström- och internetanslutning nej ja
Automatisk funktionskontroll nej ja
Automatisk batteriövervakning nej ja
Automatiska program- och säkerhetsuppdateringar nej ja
Utökningsmöjligheter
Kan utökas med videosäkerhetstjänsten nej ja
Garanti- och säkerhetscertifikat
Garanterade enheter 2 år 4 år
Egardia är kompatibelt med
Anslutning till Philips Hue-ljussystem ja ja
Anslutning till Google Assistant/Google Home nej ja
Anslutning till Amazon Alexa/Amazon Echo nej ja
Videoövervakningstjänst (utökning som tillval)
Förutom Egardias säkerhetstjänst har du möjlighet att köpa videosäkerhetstjänsten.
Med denna videosäkerhetstjänst kan du direkt se att allt är som det ska hemma, oavsett var du befinner dig.
 • Gör videoinspelningar i larmsituationer
 • Inspelningar kan ses direkt på mobilen
 • Alla inspelningar sparas säkert i molnet
Förutsättningar för videosäkerhetstjänsten är Egardias säkerhetstjänst och en till maximalt fyra kameror från Egardia. Egardia videosäkerhetstjänst kostar 4 € extra i månaden.
Alla uppgifter utan garanti.

Egardia-appen

Enkel kontroll av dina enheter via Egardia-appen. Ladda bara ner den kostnadsfria Egardia-appen på din mobil så får du en översikt över säkerheten i ditt hem.

Med denna app kan larmsystemet styras, förbindelse till andra Smart-Home-enheter upprättas och inspelningar från extra kameror visas, när som helst och var du än befinner dig.

Appen är enkel och smidig att använda och är alltid aktuell tack vare regelbundna uppdateringar. Du kan ladda hem den kostnadsfritt i Apple App Store för iOS och i Google Play Store för Android och testa demokontot.

Installera med några få steg – utan kablar och utan hål

1. Klistra eller skruva fast tillbehören.
2. Anslut larmcentralen till din router och aktivera ditt konto.
3. Larmsystemet identifierar alla tillbehör automatiskt.
4. Ditt hem är skyddat på ett smart sätt.

Egardia

Egardia har allt – klicka själv och se!

Systemkrav

Alla Egardia-produkter kan bara användas i kombination med Egardias larmsystem. Larmanläggningen är systemets centrum och hanterar kommunikationen mellan de enskilda enheterna.

För detta behöver du en mobil med Egardias app och en gratis anslutning till din redan befintliga internetrouter samt en dator.

Smarta vattenvarnare och frostvakter från Honeywell

Upptäck läckage innan det orsakar en översvämning. Med vattenvarnaren och frostvakten Lyric från Honeywell är detta möjligt. Placera bara enheten i närheten av det potentiella riskstället. Du varnas då direkt via sirenen respektive appen på din mobil (när du är utanför hemmet) om det rinner ut vatten eller finns risk för frost.

Smarta vattenvarnare och frostvakter från Honeywell

Liten sensor – stor effekt

Vatten- och frostskador kommer oftast plötsligt och kan ha stora följder. Med detta smarta system kan du förhindra att situationen blir värre.

Smarta vattenvarnare och frostvakter från Honeywell

Översikt över funktionerna

 • Övervakning över privata eller gemensamma utrymmen och larm vid första tecknet på en vattenskada.
 • Meddelande om märkbara förändringar i temperatur eller luftfuktighet, för att förhindra skador på ledningar orsakade av frost.
 • Omedelbar information via appen på din mobil, när som helst och oavsett var du befinner dig.
 • Möjlighet att skicka meddelanden till ytterligare personer som vänner eller grannar.
 • Övervakning av större områden tack vare kabelsensorer (kan utökas till 150 meter).

Så fungerar det

Ladda först ner Lyric-appen för iOS eller Android och följ installationsanvisningarna.

Sedan sätter du i batterierna i detektorn och placerar den på ett ställe där det finns en potentiell risk för läckage eller frostskador. Exempel på sådana ställen är i närheten av vattenkällor, golvavlopp, varmvattenberedare, avfallspump, tvättmaskinen, i köket, vid diskhon och i toaletten.

Detektorn kan antingen monteras på en platt yta eller på väggen. Om du placerar den på golvet så ska du se till att det finns tillräckligt med plats mellan sensorn och golvet. Om det finns en risk för översvämning är det bättre att fästa vatten- och frostvarnaren på väggen.

Lyric appen

Om du vill täcka ett ännu större område eller svårtillgängliga ställen, så kan du skaffa mer kabelsensorer. Då kan du täcka ett område på upp till 150 meter. Kabelsensorerna kan enkelt föbindas med varandra med kontakter.

Smart vattenkontroll från Grohe

Svämmar det över? Med den intelligenta vattenfelsbrytaren från Grohe varnas du omedelbart för vattenläckage och på det här sättet kan större vattenskador förhindras. Utöver det så mäter systemet temperatur och luftfuktighet och varnar dig när det blir frost eller något ligger i luften. Det är bättre att förebygga än bota – sätt igång!

Smart vattenkontroll från Grohe

Översikt över fördelarna med den intelligenta vattenfelsbrytaren

 • Översvämningslarm: Sense-vattensensorn känner av när vatten rinner ut och varnar dig direkt med en ljudsignal, rött blinkande ljus och push-meddelande via app eller e-post till din mobil.
 • Mikroläckage: Omedelbart meddelande om mikroläckage så att du kan reagera direkt.
 • Meddelande vid trasigt vattenrör Sense Guard larmar om ett vattenrör går sönder och avbryter vattentillförseln automatiskt.
 • Kontroll av luftfuktighet du informeras direkt om mätvärdena överskrider de inställda gränsvärdena.
 • Frostrisk: systemet mäter temperaturen och varnar för frostrisk.
 • Stoppa vattentillförseln: Via Ordus-appen kan du stoppa vattentillförseln i ditt hem med ett fingertryck, när som helst och oavsett var du befinner sig-
 • Större räckvidd: med förlängningssetet ökar du vattensensorns räckvidd och kommer åt även svåråtkomliga ställen.

Smart vattenkontroll från Grohe

Grohe Sense vattensensorer för alla typer av användningsorter

För områden som används mycket, till exempel badrummet och köket, rekommenderas den innovativa, batteridrivna vattensensorn Grohe Sense. Om du däremot vill skydda mindre använda utrymmen i ditt hem, som behöver ständig övervakning (till exempel en källare eller om du har en semesterbostad), då rekommenderas Grohe Sense+ vattensensor. Den är förbunden med en nätverkskabel och har även en integrerad förlängningskabel för placering på svårtillgängliga ställen.

Grohe Sense vattensensorer

Båda vattensensorerna känner direkt av en potentiell översvämning. När vatten registreras så blinkar den röda larmlampan och en ljudsignal hörs för att varna dig. Du får också ett push-meddelande via app eller e-post på din mobil. För ännu mer skydd kan du ställa in att push-meddelandet också ska skickas till andra i familjen, vänner eller grannar, så att de kan reagera direkt vid en larmsituation om du inte är hemma.

De intelligenta vattensensorerna slår inte bara larm när de känner av vatten, de mäter även temperatur och luftfuktighet.

Du kan få aktuella upgifter varje timme om rumstemperatur och varnas om det finns frostrisk. Även luftfuktigeheten mäts varje timme. Om luftfuktigheten ligger inom ett kritiskt område i mer än tre timmar får du en varning. På detta sätt förhindrar du mögel och får ett optimalt luftklimat.

Grohe Sense vattensensorer

Både för temperatur och för luftfuktighet kan du i förväg ställa in de gränsvärden vid vilka du får en varning, allt efter dina behov och önskemål.

Installationen av de smarta vattensensorerna är mycket enkel och intuitiv och görs i några få steg.

Grohe förlängningsset för svåråtkomliga ställen.

När du har en Grohe Sense-vattensensor men inte kan sätta den i smala vinklar och svårtillgängliga ställen, till exempel under tvättmaskinen eller badkaret, då kan du köpa till ett förlängningsset.

Det har en sensorkabel på 1,2 m vilket ökar räckvidden ytterligare för övervakningen.

Grohe Sense vattensensorer

Koppla enkelt ihop din Grohe Sense-vattensensor med förlängningssetet och fäst det väl synligt på väggen. Placera sedan bara den anslutna Remote-sensorn på golvet och du får ett omfattande skydd.

Grohe Sense Guard-alarm vid rörbrott

Otäta och trasiga rörledningar kan orsaka stora vattenskador i hemmet. Om ett rörbrott uppstår när du inte är hemma så får du ta hand om konsekvenserna först när du är tillbaka.

Grohe Sense Guard övervakar vattenförbrukningen, identifierar automatiskt minsta lilla otäthet och avbryter vattentillförseln om något rör är trasigt.

Grohe Sense Guard alarm

Via GROHE Ondus-appen varnas du med push-meddelanden om en läcka upptäcks, oavsett hur stor den är, så att du omedelbart kan agera.

Grohe Sense Guard mäter också systemtemperaturen vid installationsplatsen och varnar dig i förtid om det finns risk för frost. Systemet hjälper dig också att hålla koll på din vattenförbrukning. För detta behöver du bara titta i appen där du hittar information om din dagliga förbrukning.

Montera Grohe Sense Guard antingen horisontalt eller vertikalt direkt bakom vattenmätaren (endast kallvatten). Med en passande väggmonteringssats blir installationen ännu enklare.

Komplettskydd – Grohe Sense Kit

Utrusta din lägenhet eller enfamiljshus helt efter dina behov och önskemål med Grohe-vattensensorer eller börja med att prova Grohe Sense Kit. Detta innehåller Grohe Sense Guard och tre intelligenta Grohe Sense-vattensensorer.

Systemet kan utökas valfritt efter dina behov. Trånga och vinklade utrymmen kan nås med Grohe förlängningsset. I utrymmen där du inte är så ofta rekommenderar vi vattensensorn Grohe Sense+.

Hur många vattenvarnare och vattensensorer du behöver för att skydda ditt hem på bästa sätt beror helt på hur många vattenutsläppsställen som finns där.

Med ONDUS-appen har du

 • En tydlig översikt över alla anslutna enheter från Grohe
 • Möjligheten att övervaka flera hus och rum samtidigt
 • En enkel steg-för-steg-instruktion i handen som hjälper dig genom installationen
 • I kombination med Grohe Sense resp. Sense+ hela tiden koll på temperatur och fuktighet
 • Kontroll över alla enheter, till exempel slå på och stänga av vatten med Grohe Sense Guard
 • Möjligheten att mäta vattentryck, vattengenomflöde och systemtemperatur med din Grohe Sense Guard.

Ladda enkelt ner Grohe ONDUS-appen för Android eller Apple iOS och kör igång!

Smart dörrlås från Nuki

Hur skulle det vara om din dörr gick att låsa och låsa upp automatiskt? Står du ofta utanför dörren och försöker hitta nyckeln i en fullpackad väska? Brukar du lägga husnyckeln under dörrmattan så att städerskan kan komma in och oroar dig då att en inbrottstjuv ska hitta den? Undrar du ofta om barnen har kommit hem säkert? I alla dessa situationer är det elektroniska dörrlåset från Nuki den smarta lösningen.

Smart dörrlås från Nuki

Varför inte ha det smarta dörrlåset som kan användas för alla dörrar? Här kommer alla fördelar

 • Du behöver aldrig ha med dig störande nycklar och inte betala en dyr låssmed varje gång nyckeln tappas bort
 • Du låser och låser upp dörren enkelt genom att svepa på din mobil eller en Smartwatch
 • Snabb och enkel självmontering på befintligt dörrlås, osynligt utan hål och skruvar på dörrens insida
 • Inga spår efter borttagning och därmed optimal för hyresbostäder
 • Tilldelning av automatiska spärrtider kan göras i förväg
 • Vid önskemål ges meddelande när barn har kommit hem
 • Protokoll-, Auto Unlock- och Lock'n'Go-funktion
 • 100 mobila tillträdesbehörigheter per dörrlås möjliga, kan begränsas tidsmässigt och när som helst tas bort
 • Vridknapp i aluminium för manuell styrning
 • LED-ljusring signalerar statusen (upplåst/spärrad)

Smarta dörrlås från Nuki

Tre extra intelligenta funktioner

Protokoll

 • Tilldelning av tillträdesbehörighet för familj, vänner och leverantörer (till exempel städerska), permanent, tidsmässigt återkommande eller som engångsföreteelse. Även för enkel användning i gemensamma utrymmen med Shared Spaces.
 • Kontroll av låsprocesser.
 • Kontroll över vem som öppnar och stänger dörren och när (på detta sätt ser du också om barnen har kommit hem ordentligt).

Auto Unlock

 • När funktionen Auto Unlock är aktiverad så registrerar Nuki Smart Lock din mobiltelefons position och gör att dörren öppnas automatiskt när du närmar dig.
 • Funktionen Auto Unlock aktiveras åter först när du befinner dig längre bort än 100 meter och sedan närmar dig låset igen (förhindrar oönskade låsprocesser).

Lock'n'go

 • Låsning av dörrlåset genom att trycka två gånger på knappen på Smart Lock.
 • Dörren låses då automatiskt när du lämnar huset.

Appfunktioner hos Nuki

Certifierad säkerhet

Kommunikationen i Smart Locks är End-To-End-krypterad vilket motsvarar samma säkerhetsstandard som används för Online-Banking. Detta har kontrollerats av oberoende säkerhetsexperter. Varken tredje part eller företaget Nuki har någon åtkomst till ditt smarta dörrlås.

Dörrlås från Nuki

Enkel gör det själv-montering – så här går det till

 • Placera monteringsplattan över den befintliga låscylindern på dörrens insida. Beroende på hur mycket din cylinder sticker ut använder du den medföljande klämplattan (monteringsplatta A) eller klisterplattan (monteringsplatta B).
 • Sätt in befintlig nyckel.
 • Sätt fast det smarta dörrlåset. Klart!

Förutsättning
Europrofil dubbelcylinder (standard i Europa)

Hämta appen
Ladda ner den kostnadsfria Nuki-appen i Apple App Store för iOS och i Google Play Store för Android för att börja använda din mobil som nyckel.

Ännu smartare

Det smarta dörrlåset är dessutom kompatibelt med Amazon Alexa och andra Smart Home-produkter. Nuki-appen kan även användas med Apple Watch och Android Smartwatches. På detta sätt kan du välja att styra ditt dörrlås med mobilen, via språkkommandon eller med en SmartWatch. Du kan självklart även använda den traditionella nyckeln.

Styrning när och var som helst med Nuki Bridge

Med hjälp av funktionen Bridge får ditt smarta dörrlås tillgång till internet och du kan när som helst styra det via mobilen när du är på språng. Det händer kanske att det kommer hantverkare som du vill släppa in eller att grannen ska vattna dina blommor när du är på semester?

Nuki Bridge

Med Nuki Bridge har du full kontroll över dörrlåsets status även när du inte är hemma. Du kan när som helst se vem som kommit och gått.

Med Nuki Bridge kan du dessutom koppla ihop ditt dörrlås med andra Smart Home-tjänster som Amazon Alexa eller Google Home.

Ingen mobil? Det gör inget.

Du gillar inte mobiltelefoner eller är helt enkelt för liten för dem? Då kan du även enkelt fjärrstyra det smarta dörrlåset via Bluetooth, en optimal funktion för barn och äldre. De nätta måtten gör även fjärrstyrning perfekt för om du behöver låsa dörren när du exempelvis ska ut och löpträna.

Fjärrstyrning med Nuki

Vill du veta om dina barn redan har kommit hem? Vid förlust eller stöld av fjärrstyrningen behöver du inte oroa dig. Det tar bara ett par sekunder att spärra åtkomsten.

Enheten är stöt- och vattentålig, stabil och batteriet håller över tio år. En fjärrstyrning kan ha behörighet för upp till 100 dörrlås.

Fler tips på hur du kan göra ditt hem smartare och intelligentare

upp
HORNBACH