0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 02:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

HAMMER WORKWEAR – arbetskläder med kvalité från HORNBACH

HAMMER WORKWEAR – arbetskläder med kvalité från HORNBACH

Om du arbetar hårt med dina projekt, förtjänar du också de bästa arbetskläderna. De måste kunna andas, vara robusta, slitstarka, av hög kvalité, lättskötta, funktionella, ergonomiska och bekväma att arbeta i. Med skyddskor, arbetshandskar och produkter i varumärket HAMMER WORKWEAR är du perfekt utrustad för alla typer av utmaningar.

Arbetskläder från HAMMER WORKWEAR

Arbetskläder från HAMMER WORKWEAR är tillverkade av slitstarka och högkvalitativa material. Det innovativa CORDURA®-tyget, konstruerade för äkta hantverkare som uppskattar hög bärkomfort, är utrustade med många funktionella detaljer. HAMMER WORKWEAR finns dessutom i stora storlekar.

Hammer Workwear

Produkter från HAMMER WORKWEAR

Hammer Workwear har allt från handskar till mössor och skor.

bälte

Bälte HAMMER WORKWEAR

 • Svart bälte.
 • Polyester (PES), Gummi, Polypropen (PP).
 • 1 200 mm längd och 40 mm bredd.
 • Skjutspänne.

Köp i webbshoppen >>

keps

Keps HAMMER WORKWEAR

 • 100% Bomull.
 • Behaglig användarkomfort.
 • På baksidan har kepsen en praktisk funktion för bekväm anpassning av storleken.
 • Robust, bekväm och funktionell – en keps framtagen för intensiva arbetsuppgifter.

Köp i webbshoppen >>

mössa

Mössa HAMMER WORKWEAR

 • Värmande mössa i merinoull med bekväm och optimal passform.
 • Köldskydd.
 • Ull, Polyakryl.

Köp i webbshoppen >>

tubhalsduk

Tubhalsduk HAMMER WORKWEAR

 • Multifunktionsduk av MIKROFIBER.
 • Sömlös och hög fukttransport.
 • Andningsförmåga och snabbtorkande.
 • Temperaturreglerande och UV-skydd.

Köp i webbshoppen >>

Arbetshandskar från HAMMER WORKWEAR

Hammer Workwear erbjuder högkvalitativa arbetshandskar som är speciellt utformade för att skydda händerna under olika arbetsförhållanden.

Deras handskar kombinerar hållbarhet, komfort och funktionalitet för att möta kraven hos olika yrkesgrupper, inklusive byggare, montörer, mekaniker och trädgårdsarbetare.

Genom att använda noggrant utvalda material och avancerad teknik, levererar Hammer Workwear handskar som erbjuder överlägsen grepp, fingerfärdighet och skydd mot skärskador, nötning och kemikalier.

Dessa handskar möjliggör säker och effektiv arbete, vilket gör dem till ett pålitligt val för yrkesarbetare som behöver pålitliga arbetsverktyg för sina dagliga uppgifter.

Hammer Workwear Zubehoer

Skyddsskor från HAMMER WORKWEAR

 • Är andningsaktiv, antibakteriell, lätt och stabil.
 • Spiktrampsäker, syntetisk sula.
 • Bensin- och oljebeständig, antistatisk och vattentät (ca 12h).
 • Finns med eller utan aluminiumhätta.
 • Heltäckande inläggssula med absorberande effekt under stötar och extrema tryckbelastningar.

Säkerhetsskor från HAMMER WORKWEAR finns i storlekarna 38 till 51.

Se vårt sortiment av skor från HAMMER WORKWEAR >>

Hammer Workwear säkerhetsskor
Hammer Workwear skor


Vilken skostorlek har du?

Tänk på att du ofta, och under lång tid bär dina arbetskläder. Se därför till att du köper skyddsskor i rätt storlek, så att du inte riskerar att skada dina fötter.

Se vilken skostorlek som är lämplig för respektive längd på foten i storleksguiden >> (PDF, 307 KB)

Teknik som övertygar

ENIGMA spiktrampsäker mellansula

ENIGMA zero är en spiktrampsäker, syntetisk och flexibel mellansula. Den är tillverkad av ett lätt, men ändå hållbart textilmaterial och som ger 100% skydd mot vassa föremål.

De speciella textilfibrerna fördelar den inbyggda kinematiska energin hos ett spetsigt föremål över stort område. Detta förhindrar det vassa föremålet att tränga in i foten. Tester har visat ett toppvärde på 1800 N, vilket helt klart överskred värdet på 1100 N som krävs av standarden.

Med ENIGMA zero är dina fötter säkra som i en stålsko, men med mycket mer rörelsefrihet. Och även när det är kallt, är dessa skor bättre än stålskor, eftersom ENIGMA zero har en isolerande effekt vid frysningstemperaturer.

Enigma zero
Elektrostatisk urladdning

ESD står för elektrostatisk urladdning och skyddar bäraren av skyddssskor som är utrustade med ESD-teknik från att få elektrostatiska laddningar som kan skada elektroniska komponenter.

ESD-säkerhetsskor måste uppfylla kraven i DIN EN 6134051. Huvudfokus ligger på volymmotståndet. Detta är mellan 0,1 och 35 MΩ (mega ohm).

Använd ESD-skor under arbete och aktiviteter med elektrisitet, där det finns en risk elektrostatisk laddning. Detta inkluderar områden med ökad risk för brand eller explosion, ökade dammnivåer eller arbete med känsliga elektroniska komponenter som kan förstöras genom elektrostatiska urladdningar.

Det bör noteras att endast lämpliga innersulor får användas. I annat fall kommer ESD-tekniken inte längre att tillämpas, vilket kan leda till skador på kringliggande elektroniska komponenter.

ESD
Silverpoint – multifunktionellt skydd

Det speciella Silverpoint-fodret har en fuktabsorberande, antibakteriell och lukthämmande effekt.

Silverpointfodret är ett textilfoder som har utrustats med en speciell Silver-Point-laminering enligt biocidförordningen (528/2012 / EU). De inbyggda silverjonerna är utmärkta fiberskydd och skyddar mot bakterier. Således har de en lukthämmande effekt.

Silverpoint
Aquastop-utrustning

Skor med Aquastop är vattentäta i upp till 12 timmar. Detta uppnås genom användning av hydrofobiserad kohida.

Det övre lädret är mineral- och vegetabiliskt garvat läder som har hydrofobiserats med hjälp av en toppmodern garvningsteknik. Det vattentäta lädret har med enkelhet genomgått det dynamiska Bally Penetrometer-testet enligt 53338 / IOS 5403 över 8 timmar.

För ett bättre motstånd mot repor och förskönat utseende är lädret lätt slipat. Detta ökar permeabiliteten för vattenånga, vilket resulterar i toppar över 8mg / cm2 enligt MTVR DIN 5333 / EN344. Sist men inte minst är lädret försett med ett skyddsskikt som gör det särskilt robust.

Observera att skon måste torka efter användning. Om lädret inte torkar ordentligt så kan inte 12-timmars vattentäthet garanteras.

Aquastop
CS-sula

CS-sulan är en högutvecklad lager-på-lager kombination som imponerar med sin höga bärkomfort.

Yttersula är tillverkad av nötningsbeständig TPU, vilket gör den glidsäker. Den kombineras sedan med en mjuk och elastisk PU-mellansula. Denna kombination skapar en sula med enastående dämpningsegenskaper.

Dessutom är CS-sulan olja- och bensinresistent, samt värmebeständig upp till 100°C.

CS sula
HiPoint häldämpning

HiPo-häldämpning är integrerad i mellanstrukturen och kännetecknas av dess absorberande effekt under slag- och extrema tryckbelastningar. Detta säkerställs med en stor gelkudde i hälområdet.

Samtidigt har HiPoint-höjning visat sig förhindra trötthet i fötterna på arbetsplatsen, värmeutslag och muskelspänningar. HiPoint häldämpning uppnår 50% av den dämpning och tryckfördelning som rekommenderas av ledande ortopediska tekniker.

HiPoint
Uppfyller krav enligt EN ISO 20345:11

Skyddsskorna uppfyller standarden EN ISO 20345:2011 och uppfyller alla grundläggande krav i EU-direktivet för personlig skyddsutrustning.

upp