Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 08:29. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Roxolid – tejp och lim för proffs

Roxolid – tejp och lim för proffs

Glöm den tiden när du var tvungen att borra fula hål i väggen, eller spika tjocka spikar i väggen för att hänga upp saker – med Roxolid lim och tejp slipper du detta! Lim och tejp från Roxolid kan du lita på – både när det kommer till kvalité och styrka.

Detta står Roxolid för

Varumärket Roxolid står i första hand för kvalité. Syftet och kravet på utvecklingen av produkterna handlar dels om dess effektivitet, men också om dess användbarhet. Roxolid erbjuder lim och tejp för alla situationer.

Fördelar med Roxolid:

 • Roxolid står för tillförlitlighet och styrka.
 • Produkterna är utvecklad av proffs – för proffs, och är alltid projektrelaterade.
 • Kvalité och resultat ligger i förgrunden.
 • Kontinuerliga kvalitetskontroller av oberoende testinstitut.

Lim från Roxolid

Beroende på vad du ska limma så erbjuder Roxolid olika typer av produkter – allt från montagelim till trälim och spraylim. Nedan radar vi upp vissa kriterier och vilken Roxolid-produkt som passar bäst för ändamålet.

Roxolid montagelim

Med Roxolid montagelim kan du på ett smidigt sätt montera alla typer av material med varandra. För enklare montering på underlag som trä, kork, sten, betong, polystyrol, och laminat passar Roxolid UNI FI-X Montagelim optimalt. AnvändRoxolid X-Power Montagelim för kraftfull montering på underlag som plast, keramik, metall, trä, kork, glas, sten, betong, polystyrol, laminat, porslin, hård PVC och fiberglas.

Roxolid trälim

Roxolid erbjuder ett starkt trälim som passar optimalt för att limma ihop träkomponenter. Fördelen med trälimmet är att det är lösningsmedelfritt, vilket gör det till det perfekta trälimmet för exempelvis barnleksaker. Dessutom är limmet vattenfast, vilket gör att det passar både inom- och utomhus.

Fler limtyper från Roxolid

Utöver montagelim och trälim erbjuder Roxolid ett stort utbud av kraftfulla speciallim för alla olika typer av behov. Bland annat kontaktlim, superlim, universallim, spraylim och reparationslim.

Tejp från Roxolid

Roxolid – tejp för maskering

Med maskeringstejp från Roxolid kan målningsarbetet på ett enklare sätt genomföras både inom- och utomhus. Roxolid erbjuder tejp för alla områden: FinelineTape för skarpa, målade kanter, tapettejp för känsliga ytor, PVC-tejp för putsade ytor, maskeringstejp för enkelt maskeringsarbete, maskeringstejp med folie för maskering och täckning, maskeringstejp med folie utomhus för att täcka stora ytor utomhus.

FinelineTape från Roxolid förhindrar färg från att komma in under tejpen, och säkerställer därmed skarpa färgkanter. Detta gör att du kan skapa snygga färgövergångar på nolltid. Tejpen är lämplig för skrovlig tapet, trä, plast, kakel, metall, glas, tapeter, finputs och fungerar både inom- och utomhus.

Fördelar med ROXOLID Maskeringstejp FineLine:

 • Ingen färg tränger in under tejpen.
 • Bra vidhäftning på många olika typer av ytor.
 • God slitstyrka.
 • Särskilt lämplig för maskering av raka kanter.
 • Mycket väderbeständig – lämplig för inomhus- och utomhusbruk.
 • Kan tas bort utan att lämna några rester: inomhus upp till 3 månader, utomhus upp till 6 veckor.

Roxolid – tejp för byggnad och reparation

Med reparationsband och isoleringstejp från Roxolid är du optimalt utrustad. Vävtejp för infästning, tätning eller för bygg- och reparationsarbeten, aluminiumtejp för maskering och isolering av värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem.

Vävtejp ROXOLID Proffs är utvecklad speciellt för grova och dammiga ytor och är perfekt för fixering och märkning av scenkonstruktioner, för reparation, buntning, packning, för tätning av rör och slangar eller för arbete på murverk, betong och obehandlat trä.

 • Stark vidhäftningsförmåga även på grova och dammiga ytor.
 • Mycket slitstark, flexibel och vattentät.
 • Icke-reflekterande tygtejp med PE-beläggning.
 • Finns i silver och svart.

Roxolid – tejp för golvläggning och montering

Roxolid erbjuder högpresterande tejp för golvläggning och montering. Sätt upp saker på väggarna utan att behöva borra, med Roxolid monteringstejp. Sätt upp speglar med Roxolid spegeltejp, eller varför inte fixera mattor och golvlister med Duo Tape?

Med monteringsbandet från Roxolid kan du montera saker både inom- och utomhus. Oavsett om du ska tejpa profiler, krokar, skyltar eller fästen håller den dubbelhäftande tejpen från Roxolid alltid säkert. Fördelar med tejpen:

 • Montera utan att borra och skruva.
 • Extremt stark.
 • Dubbelhäftande.
 • Fuktsäker.

Roxolid – tejp för förpackning och märkning

ROXOLID erbjuder även tejp för packning och markering. Med PackagingTape transparent är tejpning av exempelvis paket och lådor mycket enkelt. Tejpen rullar tyst, och är lämpliga för handdispenser.

Områden kan enkelt spärras av med varningstejpen röd/vit och varningstejpen svart/gul. Den självhäftande varningstejpen fäster på många olika typer av ytor, både inomhus och utomhus. Med tejpens varningsfolie kan konstruktions- och riskområden enkelt markeras och säkras.

Du kanske också är intresserad av

upp