0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-09 klockan 15:37. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Varumärke

Soluna – Solskydd för hela hemmet

Lästid: 2 min.
Soluna

SOLUNA är märket för allt som har med solskydd att göra. Oavsett om det är i trädgården, på terrassen, på balkongen eller för ditt fönster. Med rätt solskydd kan du reglera tillgången av ljus, sätta trendiga accenter och påverka ljusstämningen i ditt hem. En annan fördel – du kan reglera vardagsrumsklimatet och spara energikostnader!

Detta står Soluna för

Solskyddslösningar från Soluna kombinerar funktion och design i högsta kvalité – med ett mycket bra förhållande mellan pris och prestanda!

Fördelar med Soluna solskydd:

  • Aktuella och trendiga mönster.
  • Tyger och material av hög kvalité.
  • Individuellt skräddarsytt sortiment tillgängligt på marknaden.
  • Omfattande utbud av tillbehör.

Garanti

Se garanti och garantivillkor för produkter för inomhusbruk från Soluna >> (PDF, 1 496 KB)

Rullgardin

Parasoller från Soluna

Oavsett om du letar efter ett hängparasoll eller ett klassiskt parasoll, hittar du det hos Soluna. Parasollen är vattenavvisande, lättmonterade och passar alla typer av trädgårdar och terasser – dessutom till ett bra pris och med hög kvalité.

Gardiner och persienner från Soluna

Plisserade persienner, rullgardiner och persienner från Soluna finns i många standarddimensioner och attraktiva färger. Alla gardiner och persienner går att montera antingen på vägg eller tak. Dessutom finns det många tillbehörsprodukter för alternativa monteringsalternativ.

Du kanske också är intresserad av

upp
HORNBACH