0 Önskelista 0 Varukorg

Hemmafixarkalender – 2020

Julklappsverkstad

HORNBACH har samlat några projekt som löser julklapparna till hela familjen, både gammal som ung. Vad väntar du på – sätt igång med ditt julklappsprojekt redan idag.

Lästid: 1 min. Se vårt julsortiment

Hemmafixarens julklappsverkstad

Det ska vara hårda paket under granen – i alla fall om du frågor oss hemmafixare. Och ännu roligare än att själv få hårda paket är att tillverka dem – alla blir ju ändå gladast för en julklapp som någon har gjort själv. Det är känt sedan gammalt. Damma av hantverkarkunskaperna och påbörja ditt julklappsprojekt!

Gör en snygg ljusstake i betong

Den absolut snyggaste ljusstaken gör du själv. Genom att gjuta en egen ljusstake får den exakt den storlek och form du önskar – det bara fantasin som sätter gränser. Med en påse finbetong fixar du julklappar till hela tjocka släkten på ett kick.

Till steg för steg-guiden >>

Ljusstake

Gör en egen skärbräda

En solid skärbräda i ek är både en användbar och vacker julklapp, som kommer att hålla i många år om den tas om hand på rätt sätt. Vill du göra den extra personlig kan du bränna in en liten text eller bild i träet.

Till steg för steg-guiden >>

Skärbräda

Bygg en egen fågelholk

Fågelholken – en riktig träslöjdsklassiker. Men också en grym julklapp som inte bara glädjer mottagaren, utan också de fåglar som får äran att flytta in. En klassisk holk blir aldrig fel men vill du göra något utöver det vanliga så går den att variera i all oändlighet. Bygg en miniatyr av ditt eget hus till exempel.

Till steg för steg-guiden >>

Fågelholk

Bygg ett eget luffarschack

Julklappen som faktiskt passar de flesta – både små och stora. Det här klassiska spelet går aldrig ur tiden och kommer dessutom att göra sig snyggt på vardagsrumsbordet.

Till steg för steg-guiden >>

Luffarschack

Du kanske också är intresserad av

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x