Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-03 klockan 23:06. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Hemmafixarkalender

Hemmafixarkalender

HORNBACH har samlat några projekt som löser julklapparna till hela familjen, både gammal som ung. Vad väntar du på – sätt igång med ditt julklappsprojekt redan idag.

Hemmafixarens julklappsverkstad

Det ska vara hårda paket under granen – i alla fall om du frågor oss hemmafixare. Och ännu roligare än att själv få hårda paket är att tillverka dem – alla blir ju ändå gladast för en julklapp som någon har gjort själv. Det är känt sedan gammalt. Damma av hantverkarkunskaperna och påbörja ditt julklappsprojekt!

Hemmafixarkalender – 2022

Bygga kryssbord jul

Bygg ett kryssbord

Ett klassiskt kryssbord passar till de flesta tillfällen och är dessutom inte särskilt svårt att bygga. Perfekt till julmiddagen, midsommarfesten eller som hårt arbetande middagsbord – året om. Vi visar hur du bygger ett eget kryssbord – steg för steg.

Till steg för steg-guiden >>

Bygga ljusstake

Gör en egen ljusstake

En rejäl mittdekoration med levande ljus. Det måste man såklart ha. Men för att ljusstaken ska kännas stor nog är det bäst att bygga den själv. En bit limträpelare och V-presskopplingar är allt du behöver. Låt oss visa hur du bygger julens maffigaste ljusstake – steg för steg.

Till steg för steg-guiden >>

Bygga kryssbänk jul

Bygg en kryssbänk

En kryssbänk är perfekt när du ska ha stort kalas och behöver många sittplatser. Utifrån vår beskrivning kan du själv bestämma hur hög du vill ha bänken. Vi visar hur du bygger en snygg kryssbänk – steg för steg.

Till steg för steg-guiden >>

Julkrona

Skapa en julkrona

En vacker julkrona över bordet kan bli pricken över i för din julmiddag. Med en enkel struktur av hålband och snöre är den lätt att förnya med andra typer av växter beroende på säsong. Vi visar hur du bygger en julkrona – steg för steg.

Till steg för steg-guiden >>

Hemmafixarkalender – 2021

Ljusunderlägg

Skapa egna ljusunderlägg

Muttrar är bra till så mycket, och snygga är dom också. Så snygga att de förtjänar en framträdande plats på spiselkransen eller soffbordet. Med en låda sexkantsmutter gör du moderna ljusunderlägg som den inredningsintresserade hemmafixaren kommer att älska!

Till steg för steg-guiden >>

Jullampa

Gör en egen ljusdekoration

Hösten och vinterns succénummer när det kommer till inredning. Gå loss med borren och sticksågen och bygg din egen lampa. Beroende på hur stor du gör den passar den lika bra på golvet som i fönstret.

Till steg för steg-guiden >>

Fågelmatare

Bygg en egen fågelmatare

Det sägs att man äter med ögonen. Om det gäller även för fåglar vet vi inte, men om du ändå ska bygga en fågelmatare kan den lika gärna vara snygg. Med en gammal glasflaska, lite trä och ett metallfäste får du en praktisk fågelmatare som fyller på sig själv.

Till steg för steg-guiden >>

Julstjärna

Gör en egen julgransstjärna

Visst kan du smälla upp en sågklinga i julgranen och ha som stjärna men om den ramlar ner är kanske en lite mjukare variant att föredra. Med lite ståltråd och spik snurrar du snabbt ihop granens huvudnummer.

Till steg för steg-guiden >>

Hemmafixarkalender – 2020

Ljusstake

Gör en snygg ljusstake i betong

Den absolut snyggaste ljusstaken gör du själv. Genom att gjuta en egen ljusstake får den exakt den storlek och form du önskar – det bara fantasin som sätter gränser. Med en påse finbetong fixar du julklappar till hela tjocka släkten på ett kick.

Till steg för steg-guiden >>

Skärbräda

Gör en egen skärbräda

En solid skärbräda i ek är både en användbar och vacker julklapp, som kommer att hålla i många år om den tas om hand på rätt sätt. Vill du göra den extra personlig kan du bränna in en liten text eller bild i träet.

Till steg för steg-guiden >>

Fågelholk

Bygg en egen fågelholk

Fågelholken – en riktig träslöjdsklassiker. Men också en grym julklapp som inte bara glädjer mottagaren, utan också de fåglar som får äran att flytta in. En klassisk holk blir aldrig fel men vill du göra något utöver det vanliga så går den att variera i all oändlighet. Bygg en miniatyr av ditt eget hus till exempel.

Till steg för steg-guiden >>

Luffarschack

Bygg ett eget luffarschack

Julklappen som faktiskt passar de flesta – både små och stora. Det här klassiska spelet går aldrig ur tiden och kommer dessutom att göra sig snyggt på vardagsrumsbordet.

Till steg för steg-guiden >>

Du kanske också är intresserad av

upp