0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-27 klockan 00:33. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kakelfärg


7 resultat
Kakelfärg HORNBACH 70 blank vit 1L
Hornbach
(3)
295,00 kr * / st
(295,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Kakelfärg HORNBACH 40 halvblank vit 1L
Hornbach
295,00 kr * / st
(295,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Steg för steg-guide
Så målar du på kakel

Så målar du på kakel

Går det att måla på kakel? Svaret är ja, och det är inte särskilt svårt! Om du har gammalt kakel som du vill fräscha upp, utan att behöva renovera väggarna helt, är kakelfärg ett bra alternativ. Här visar vi hur du målar ...mer

Kakelfärg Ronseal vit 750ml
425,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
7 av 7 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp kakelfärg på HORNBACH.se

När du tröttnar på dina kakelplattor kanske din första tanke är att du måste genomlida en renovering för att rummet skall få ett lyft. Många glömmer att det är möjligt att måla kakel med speciell kakelfärg, en enkel och snabb lösning att förnya ett rum! Har du haft samma kakelfärg i badrummet i flera år så är det inte så konstigt att längta efter en förändring. Måla ditt kakel med en kakelfärg grå, vit kakelfärg eller kanske kakelfärg i svart för att skapa en tonalitet som passar in med din nya inredningsstil.

Förnya ditt kakel med kakelfärg

Att byta kakel i badrummet är en stor renovering som både kostar mycket pengar och tar lång tid. Söker du en snabbare förändring som dessutom är betydligt billigare, ja då ska du måla kaklet istället. Kanske har du en omodern färg på kakelplattorna eller bara ett gräligt mönster, detta förändrar du snabbt genom att måla på kaklet. Du kan snabbt få ett helt nytt våtutrymme genom att måla kaklet i badrummet eller förändra kakelfärgen i köket. Med bara ett par enkla steg så förändrar du ditt hem med kakelfärg!

Måla kakel

  • Täck ytor som inte ska bli målade
  • Skär bort gamla silikonfogar
  • Rengör plattorna och slipa dem lätt med ett fint slippapper
  • Måla först fogarna med en pensel och sedan använder du en roller på kakelplattorna
  • Avsluta med att dra nya silikonfogar

Vill du veta mer om hur man ska måla kakel så kan du läsa det i vår guide: Så målar du på kakel. Är det endast fogarna mellan dina kakelplattor som du ska måla så hittar du ett brett sortiment av fogfärg i vårt sortiment.

Måla klinkergolv

Kakelfärg är en specialfärg för att måla på kakel och de flesta märken rekommenderas inte att använda på klinkers. Att måla klinkergolv kräver att färgen är anpassad för just golv, som får utstå betydligt mycket mer slitage än vad väggen behöver göra. Så att måla klinkers rekommenderar vi inte med en kakelfärg. Hitta rätt färg till ditt golv i vårt breda sortiment av golv- & betongfärg.

Handla kakelfärg för badrum & kök på HORNBACH

Måla kaklet i badrummet vitt eller förändra kakelfärgen i köket från exempelvis blått till svart med kakelfärg från HORNBACH. Genom att måla kaklet så får du en snabb förändring och renoveringen blir betydligt billigare än om du skulle kakla om. Att måla på kakel är dessutom enkelt och du behöver inte vara proffs för denna badrumsrenoveringen.

upp