Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-27 klockan 00:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Dörr- & fönsterfärg


4 resultat(7 varianter)
Dörr- & fönsterfärg CUPRINOL V vit 2,5L
2 varianter
Cuprinol
(4)
425,00 kr * / st
(170,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Snickerifärg NORDSJÖ Tinova Door & Window vit 2,5L
2 varianter
Nordsjö
495,00 kr * / st
(198,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Snickerifärg NORDSJÖ Tinova Door & Window 337 Black 2,5 L
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Service
Färgbrytningsservice - låt oss bryta din färg

Färgbrytningsservice - låt oss bryta din färg

Väggfärger, lacker, lasyrer och mycket mer som brutna färger! Med HORNBACH:s färgbrytningstjänst kan du bryta mer än 35 olika produkter till över en miljon kulörer - helt utan extra kostnad. Därför är HORNBACHs färgbrytn ...mer

Sprayfärg MASTON Zero fönster & dörr vit 400 ml
Maston
(6)
119,00 kr * / st
(297,50 kr * / l)
Köp på webbenKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Dörr- & fönsterfärg"

Köp fönsterfärg & dörrfärg på HORNBACH

Ibland räcker det med små medel för att skapa en stor förändring. Istället för att måla om hela din fasad, kan du börja med att ge dina fönster och dörrar ett nytt sken med fönsterfärg och dörrfärg. Att fräscha upp fönster och dörrar kan göra mycket för ditt hem. Om den gamla färger har börjat blekna eller till och med flagna, vet du att det är dags att måla om. På HORNBACH hittar du den bästa fönsterfärgen och dörrfärgen till ditt måleriprojekt!

Fördelar med dörrfärg och fönsterfärg utomhus

Det finns flera olika typer av färg som kan användas för utomhusbruk. Exempelvis finns det grundfärg som lämpar sig för målning av exempelvis trämöbler utomhus. Det finns även fasadfärg som passar när du ska måla din fasad. När det är dags för färgsättning av fönster och dörrar finns det särskild fönster färg och dörrfärg som är att föredra. Dörrfärg och fönsterfärg utomhus är vanligtvis mycket snabbtorkade, den torkar på ungefär 2 timmar. Därmed kan du arbeta med ditt måleriprojekt mycket effektivt. Att använda färg till fönster och dörrar ger ett gott skydd på alla ytor, kanter och hörn. Ytterligare fördelar med fönster färg och dörrfärg är att färgen går att använda för nymålning, ommålning och även när du vill måla dina utemöbler.

Hur målar jag fönster utomhus?

Oavsett om du ska måla fönster utomhus eller dörrar utomhus, är tillvägagångssättet detsamma. Först bör du avlägsna den gamla färgen som börjat flagna på dina fönster och dörrar. Detta kommer tillåta den nya färgen att både fästa bättre och se bättre ut. Har du exempelvis grå fönster som du vill måla med vit fönsterfärg, kommer du få ett mycket bättre resultat om du först tar bort den gråa fönsterfärgen. Sedan bör du rengöra och slipa ytan noggrant. Laga även eventuella skador så som sprickor och hål med spackel eller fog. Sedan är det dags att grundmåla ytan innan du slutligen kan applicera fönsterfärg och dörrfärg. I vår guide; måla träytor utomhus får du mer tips och råd på hur du på bästa sätt går tillväga för att måla exempelvis fönster och dörrar.

Köp fönsterfärg & dörrfärg på webben

Du kan handla fönster- och dörrfärg direkt i vår webbshop. Passa även på att spana in vårt utbud av färgrollers och penslar till ditt projekt! Väljer du att handla på nätet så skickar vi din beställning direkt till dig, snabbt och smidigt. Du kan även besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få mer tips och råd inför ditt måleriprojekt från våra kunniga projektrådgivare. Och med vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det bästa priset hos oss!

Har du inte bestämt dig för vilken utomhusfärg eller vilket träskydd som passar din fasad, uteplats eller dina utemöbler? Missa då inte HORNBACHs breda sortiment av målarfärg, olja & lack för ditt hem.

upp