Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 07:57. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Tapetborttagare


4 resultat
Tapetångare WAGNER W20
Wagner
(8)
590,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Tapetremover BOSTIK 15L
Bostik
359,00 kr * / st
(23,93 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Så tar du bort tapeter

Så tar du bort tapeter

Är du sugen på en förändring? Då är det dags att byta tapeter! Men innan du sätter nya tapeter kan det vara läga att ta bort befintliga tapeter. Här beskriver vi hur du på bästa sätt tar bort spaltbara tapeter och hur du ...mer

Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Tapetborttagare"

Köp tapetborttagare i HORNBACHs webbshop

Innan du målar eller tapetserar om i ett rum så kan du först vara tvungen att ta bort den gamla tapeten, för att få ett jämt och hållbart underlag att fästa det nya materialet i. Att ta bort den gamla tapeten behöver inte vara krångligt, det finns flera olika metoder för detta, både elektriska apparater som en tapetångare eller medel som löser upp tapeten. Att ta loss en tapet kan vara tufft jobb, men med en tapetlösare och tapetborttagare blir det tuffa inte så svårt. Hos HORNBACH finner du ett brett sortiment av tapetborttagare, som tapetångare eller tapetloss.

Tapetborttagare & tapetloss

Hur tar du bort tapeter?

För att få en större förståelse om tapetborttagning ska du göra en djupdykning i vår guide ' Så tar du bort tapeter'. Här går vi igenom de olika stegen och hur du använder dig av antingen en tapetångare eller en tapetlösare, för att få bästa resultat när du ska ta bort en tapet. Det kan bli stökigt och smutsigt av att göra detta projekt, ta ut alla möbler ur rummet, skydda golv med golvpapp och övrig inredning med täckplast. Bär bekväma kläder som kan tåla lite smuts när du arbetar.

Hur fungerar en tapetångare?

En tapetångare lossar effektivt och lätt även de mest envisa tapeter. En tapetborttagare med ånga är även bra för den med krångliga väggar som det kan vara svårt att få ett bra grepp på. Även då väggen har många lager av tapet så är en tapetångare ett bra verktyg för att verkligen få loss klistret. För bättre resultat och att göra det enklare för dig kan du börja med att perforera väggen med en piggroller, då låter du din tapetlösare ta sig in ordentlig i och bakom den gamla tapeten, så att den kan lösa upp limmet och göra ditt jobb lättare. Låt detta sjunka in i tapeten och börja sen skrapa av tapeten med en manuell tapetborttagare.

Handla tapetborttagare online

Med kiilto tapetloss kan du äntligen få ner den gamla inredning och sätta upp nytt. Och om det sitter lite extra hårt så har vi flera tapetångare i sortimentet som hjälper dig att få en ny och slät yta att arbeta med. När du handlar online får du snabbt och enkelt dina produkter levererade hem till dig, så du kan börja ditt projektet på plats!

Oavsett hur ditt inredningsprojekt ser ut så hittar du allt material du kan behöva hos oss! Oavsett om det gäller en ny trendig tapet eller tapetseringtillbehör. Dessutom alltid till lågt pris!

upp