0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-06 klockan 08:48. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Träpersienner


4 resultat(48 varianter)
Träpersienn DB kaffe 2,5x80x160cm
5 varianter
DB
(3)
629,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Träpersienn DB vit 2,5x80x160cm
5 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
PVC-Persienn SOLUNA trä 60x130 grå 50mm
19 varianter
Köp på webbenKan ej reserveras
PVC-Persienn SOLUNA trä 60x130 vit 50mm
19 varianter
Köp på webbenKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp träpersienner i HORNBACHs webbshop

Ta in naturen i ditt hem - med moderna träpersienner från HORNBACH! Träpersienner är inte enbart en trendig inredning som kan ersätta gardinen, utan kommer med flera praktiska funktioner som sol- och insynsskydd. På HORNBACH kan du köpa träpersienner som kommer att täcka alla dina behov - till ett riktigt lågt pris!

Träpersienner - ett hållbart val

Träpersiennen är så mycket mer än bara en snygg inredningsdetalj, genom att vinkla lamellerna så får du en flexibel solavskärmning och bestämmer samtidigt hur mycket insyn du vill ha. På HORNBACH köper du träpersienner där trälamellerna är tillverkade av lind. Ett träslag som har en lång livslängd och som har en yta som är lätt att hålla rent. Träpersienner är utrustade med en kornisch upptill och kan genom denna monteras både på vägen och i taket. På HORNBACH kan du köpa träpersienner i många olika bredder och längder, för att du ska ha möjligheten att montera träpersienner i hemmets alla fönster.

Kombinera funktion med design- med träpersienner

Träpersienner kan uppfattas som både rustika, trendiga och moderna. Genom att välja mellan olika kulörer på trälamellerna kan du ge rummet olika helhetsintryck. Lamellerna på träpersienner kommer i flera olika utföranden:

  • Klarlackade för en naturlig träkänsla
  • Målade i täckande färger (t.ex. helvita träpersienner)
  • Laserade för att behålla en viss trästruktur

Det finns även träpersienner med färgade stegband och snören, så att träpersiennen blir en enhetlig del av rummet och rentutav kan ersätta gardinen.

På HORNBACH kan du köpa persienner av hög kvalité, i flera olika nyanser från kända varumärken som HASTA. Köp dina träpersienner direkt på HORNBACH.se till ett lågt pris eller besök ditt närmaste HORNBACH-varuhus för mer inspiration.

Har du inte bestämt dig för du ska dekorera dina fönster, då ska du ta en titt på hela vårt sortiment av gardiner och persienner. Här får du mer inspiration och kan hitta nya lösningar på inredning för dina fönster.

upp