Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-27 klockan 00:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Varmluftspistoler


11 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Varmluftspistoler"

Hitta din varmluftspistol online på HORNBACH.se

Varmluftspistolen är det perfekta verktyget för dig som går i tankarna om att göra om lite där hemma. Att göra om hemma behöver inte innebära en tokrenovering, utan en enkel sak som att måla om kan göra en hel del. Med en varmluftspistol blir det inte bara smidigare att måla om, det går även så mycket snabbare! Säg hejdå till långa torktider och skaffa dig en varmluftspistol redan idag!

Ett multifunktionellt verktyg

Varmluftspistoler kan även gå under namnet Hetluftspistol, och är ett populärt multifunktionellt verktyg som underlättar vid en stor mängd olika projekt. Varmluftspistolen fungerar som så att den blåser ut uppvärmd luft som sedan utnyttjas för olika ändamål. Det vanligaste arbetet som utförs med hjälp av en varmluftspistol är upphettning av färg för att användaren smidigt skall kunna skrapa bort färgen och måla nytt. Det går även att värma upp andra oönskade substanser såsom exempelvis limrester.

Ytterligare användningsområden som varmluftspistoler möjliggör är uppvärmning av material som plast för att fritt kunna forma materialet. Verktyget kan även används för att:

  • Påskynda torkningstid
  • Döda ogräs
  • Krympa kablar
  • Tina frusna vattenrör
  • Skapa kreativa målningar
  • Och mycket mer!

Olika varianter och tillbehör

Det finns både batteridrivna värmeluftspistoler samt värmeluftspistoler som har sladd. En uppskattad funktion som somliga varmluftspistoler har är möjligheten att justera temperaturen. Detta är fördelaktigt för dig som vill kunna korrigera temperaturen för att därmed kunna använda verktyget för olika ändamål. Exempelvis så kanske du vill ha en lägre temperatur för att torka en nymålad vägg, eller så kanske du vill ha en högre temperatur för att lösa upp oönskad färg från en vägg.

Beroende på vilken varmluftspistol som du väljer att investera i så tillkommer olika munstycken som är utformade för att optimera effekten och på bästa sätt klara av olika uppgifter och ändamål. Utöver munstycken och justerbar temperaturmätare så finns det värmepistoler med tillhörande monteringsställ. Detta passar dig som vill ha fria händer när du arbetar!

Köp varmluftspistol online

När du väl har börjat använda din varmluftspistol kommer du inte förstå hur du någonsin klarat dig utan den. Reservera din varmluftspistol på webben eller beställ den direkt hem – alltid till ett lågt pris!

upp