0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-30 klockan 20:54. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Elverk


9 resultat
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Elverk EINHELL TC-IG 2000
Einhell
7215,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp elverk & generator på HORNBACH

Ett elverk eller en generator är en bra investering för friluftslivet och i arbetet. Med elverk kan du ladda batterier när du är och campar eller när du är iväg på husbilssemester. Elverk kan även se till att belysningen är på när du är på byggplatsen eller i verkstaden och arbetar. I vårt breda sortiment kan du välja att köpa ett elverk på diesel, en elgenerator eller inverterelverk. Det finns många fördelar med att äga en generator eller ett litet elverk, och på HORNBACH kan du hitta ett elverk som passar dig och ditt projekt eller äventyr!

Elverk & generator

Varför behöver man ett elverk?

Att investera i en elgenerator är en bra lösning vid tillfällen då du inte har ström. Exempelvis när du är ute i naturen, eller vid strömavbrott. Somliga väljer att ha en elgenerator i hemmet som drar igång automatiskt ifall ett strömavbrott skulle uppstå. På så vis har du fortfarande möjlighet att använda alla dina elektriska maskiner och apparater i hemmet. Du kan även välja att ha en generator i exempelvis båten eller husbilen. Då har du möjlighet att använda högtalare, ladda mobilen, hålla igång belysning och allt annat smått och gott som du behöver el till.

På arbetsplatsen är det mycket fördelaktigt att ha tillgång till elverk ifall strömavbrott skulle ske. På så vis kan du fortfarande ha det tänt, samtidigt som du fortfarande använda eldrivna maskiner & elverktyg .

Vilket elverk ska jag välja?

Du kan välja mellan att ha ett mobilt elverk som är mindre i storlek och lättare att flytta, eller en större generator som klarar mer ström och har en längre driftlängd, på exempelvis arbetsplatsen. Du kan även välja mellan ett inverterelverk och ett elverk på diesel. Ett elverk på diesel är att föredra när du behöver ström till exempelvis maskiner med motor. Men elverk på diesel är inte lämpliga för att ge ström till hemelektronik eller annan känslig utrustning. Detta eftersom diesel elverk inte har en ren eller linjär sinuskurva, och därmed kan frekvensen förstöra känslig utrustning. Däremot ett inverterelverk har en ren sinus, vilket är samma typ av ström som du får genom eluttag i hemmet. Därför är inverterelverk bättre lämpade om du är i behov utav att ladda exempelvis en dator eller mobil.

Köp elverk på HORNBACH.se

Handla din generator eller ett litet elverk i vår webbshop, så skickar vi din generator direkt hem till dig ­– snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris. Det betyder att du får mer tid över till att planera ditt projekt eller ditt nästa äventyr. Du kan även välja att reservera & hämta ditt elverk vid ditt närmsta varuhus. Eller hälsa på oss i varuhuset för proffshjälp på plats!

Förutom champion elverk så kan du fylla din maskinpark med kraftiga maskiner och elverktyg från kända varumärken hos oss – dessutom alltid till ett lågt pris med vår lågprisgaranti!

upp